Acasa Revista Presei Revista presei. Duicu face ravagii în stenograme

Revista presei. Duicu face ravagii în stenograme

scris de Florin BUDESCU
12 afisari

Duicu, baronul de Medinţi, reaapare în stenograme incendiare. Duicu a fost înregistrat cum discută cu un prieten apropiat, căruia i s-a lăudat că stă la masă cu prim ministrul Victor Ponta. Adrian Duicu îi spune unui împricinat că problema lui e rezolvată. Carevasăzică, demonstraţii de putere făcute la masă cu premierul.

Şefu’ Duicu peste toţi. Baronul de Mehedinţi face ravagii în stenograme „Două noi stenograme din dosarul fostului şef de Consiliu Judeţean (CJ) Adrian Duicu sunt elocvente pentru influenţa şi modalitatea în care baronul PSD de Mehedinţi trăgea sforile în judeţ, şi nu numai.” (Puterea)

Premierul PowerPointa „O jumătate de oră pe micile ecrane cu o sumă de intenţii declarative şi o prezentare PowerPoint, cu poza sa şi a preşedintelui pe fundal. Aceasta a fost strategia prin care premierul Victor Ponta a încercat să-şi repare astăzi imaginea şifonată după publicarea înregistrării filmului consultărilor de săptămâna trecută de la Palatul Cotroceni” (Gândul)

Să râdem din nou cu Izaura. Bercea riscă încă 20 de ani de puşcărie „O nouă vedetă TV s-a născut în ultima lună. Nu e blondă, nu e înaltă și nu are silicoane. Pare să fi absolvit clasa a II-a dar cu medie mică. E fiica președintelui internațional al romilor, desemnat de regele internațional al romilor care e diferit de împăratul romilor. În fiecare zi, agramata apare la televizor unde mai înșiră niște povești” (Curentul)

Echivalentul a jumătate din banii pentru autostrăzi, deja pierdut „Proiecte de infrastructură în valoare totală de 1,8 miliarde de euro din Programul Operaţional Sectorial- Transporturi (POS-T) candidează pentru a fi amânate în perioada 2014-2020” (România liberă)

Cea mai mare realizare a deceniului: Creditele ipotecare în lei au ajuns mai ieftine decât cele în euro „Cel mai ieftin credit imobiliar standard în lei afişează o dobândă efectivă de 5,5% pe an, în timp la euro costul minim este de 6% pe an” (ZF)

Kiev: Peste 40.000 de soldaţi ruşi se află la frontiera cu Ucraina „Potrivit unui oficial ucrainean, 150 de tancuri, 400 de blindate şi 500 de sisteme ruse de artilerie se află în apropierea frontierei de lângă Doneţk. Ministerul rus de Externe: Rusia este dispusă să ofere sprijin deplin în desfăşurarea anchetei, inclusiv prin mobilizarea unor specialişti” (Curierul naţional)

Analişti politici şi foşti miniştri de Externe concluzionează: Băsescu a procedat bine atacând dur Rusia „Specialiştii contactaţi au pus sub lupă afirmaţiile contondente făcute de preşedintele României, luni seară, la adresa Kremlinului. Ei au explicat şi ce câştigă şeful statului în pe urma acestor grave afirmaţii” (Adevărul)

De ce se opune Germania unui razboi economic cu Rusia iar Hollande trage cu dintii de contractul pentru navele Mistral „SUA si Uniunea Europeana au inceput blocada economică împotriva oligarhilor ruşi, inghetandu-le conturile si limitandu-le tranzitul spre unele tari din Vest” (Capital)

Separatiştii proruşi au predat Malaysiei cutiile negre ale avionului prăbuşit „Separatiştii proruşi au predat unor oficiali malaysieni, în cursul nopţii de luni spre marţi, la Doneţk, cutiile negre ale avionului prăbuşit joi într-o zonă din estul Ucrainei aflată sub controlul lor” (Cronica română)

Doru Lionăchescu: „Limitarea exporturilor către Rusia va influenţa alegerile din Moldova” „Afirmaţiile vin în contextul în care Rusia a interzis, zilele trecute, importurile de conserve şi fructe din Moldova, după ce au refuzat să mai cumpere vin şi carne procesată de pe piaţa moldovenească” (Bursa)

Vladimir Putin ameninta NATO cu „un raspuns adecvat” „Vom reactiona adecvat si proportional la apropierea infrastructurii militare a NATO de granitele noastre” (Naţional)

StareaPresei.ro

34 comentarii

שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 24-07-2014 - 13:43

Narcisa Iorga, la DNA: Laura Georgescu trebuia să demisioneze după înregistrări

Narcisa Iorga, membru în Consiliul Naţional al Audiovizualului, a venit joi la DNA pentru a fi audiată ca martor în cazul plângerii depuse împotriva Laurei Georgescu, ea declarând că preşedintele CNA trebuia să demisioneze din momentul apariţiei înregistrărilor audio.

Narcisa Iorga a spus, la intrarea în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), că a fost chemată pentru a da declaraţii în calitate de martor în cazul plângerii depuse de deputatul PPDD Liliana Mincă împotriva Laurei Georgescu.

Ea a precizat că şefa Consiliului Naţional al Audiovizualului ar fi trebuit să-şi dea demisia încă de la momentul apariţiei primelor înregistrări, precizând că aceasta a pus CNA într-o situaţie ruşinoasă.

La DNA a venit şi Florin Gabrea, pentru a da declaraţii ca martor în acelaşi dosar. Miercuri au fost audiaţi ca martori şi alţi membri ai CNA, respectiv Valentin Jucan, Răsvan Popescu, Viorel-Vasile Buda şi Christian Mititelu.

שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 24-07-2014 - 14:13

Top 10 motive pentru care Năstase şi-a lăsat barbă

Ieri, Adrian Năstase s-a arătat, pentru prima oară, lumii cu chipul împodobit de o barbă impozantă. Nu ştim cât de impresionaţi au fost judecătorii, dar opinia publică a rămas mută în faţa acestei noi dovezi de bărbăţie politică a fostului premier. Toţi au început să-şi dea cu presupusul: ce anume l-a determinat pe Adelu să renunţe la imaginea de Bombonel, pentru a se transforma într-un hirsut? Nimeni nu ştie motivele care au stat în spatele (normal că în spatele, doar lui Năstase nu-i place altfel) acestei iniţiative, dar asta nu ne împiedică să lansăm câteva ipoteze. Deci, de ce şi-a lăsat El Însuşi barbă?

*pentru că atunci când era prim-ministru i se spunea „Dumnezeu” şi a vrut să vadă cum îi stă şi lui Bărbos.

*pentru că gardienii i-au confiscat aparatul de ras, ca să nu se mai taie, din greşeală, încă o dată, la bărbierit, să se acopere cu cine ştie ce fular insalubru (ce vreţi, în puşcărie nu există Burberry) şi să moară de septicemie.

*pentru că l-au rugat colegii de celulă care în viaţa civilă apreciau foarte mult coafura pubiană de tip „tufiş”.

*pentru a le oferi colegilor, la duşuri, mai multe şanse de câştig.

*pentru că, de când e la puşcărie, destul a fost „practician”, acum vrea să fie şi „filosof”.

*pentru că ştie câţi ani de puşcărie mai riscă, în celelalte procese şi vrea să arate ca un patriarh şi să rescrie Biblia, poate-i mai reduc judecătorii o treime din pedeapsă.

*pentru că ştie câţi ani de puşcărie mai riscă, în celelalte procese, dar nu vrea să arate ca patriarhii biblici, ci ca Marx şi Engels şi să rescrie Capitalul, poate-i mai reduc judecătorii încă o treime din pedeapsă.

*pentru că într-o lună intră şi Voiculescu la mititica, iar Adelu vrea să înfiinţeze, alături de el şi Gigi Becali, formaţia oral-instrumentală ZZ Pop(o).

*pentru că speră să iasă curând din închisoare şi să participe la concursul Eurovision. Dacă au putut Ouatu şi Conchita, Adelu de ce să nu poată? În cinstea lui, concursul s-ar putea numi, în 2015, Furovision.

*pentru că, fiind foarte bogat, anul ăsta, de Sărbători, el va aduce cadouri scumpe colegilor de bulău, îmbrăcat în tradiţionala mantie roşie de Moş Crăcin.

pathfinder 24-07-2014 - 15:39

🙂

1 2

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult