Acasa Revista Presei Revista presei. Dutu numeste pianul lui Dan Grigore tambal

Revista presei. Dutu numeste pianul lui Dan Grigore tambal

scris de Ziua Veche
2 afisari

Dan Grigore- foto AdevarulGandul: Scandal la CNA, după ce Dan Grigore a corectat o greşeală gramaticală a unui coleg. Constantin Duţu: „Mă înveţi dumneata să vorbesc, care cânţi la ţambal?”. „Doi dintre membrii CNA, Constantin Duţu şi Dan Grigore, s-au certat violent în şedinţa de marţi a Consiliului, scandalul pornind de la o greşeală gramaticală făcută de Duţu şi degenerând în acuzaţii, jigniri şi ameninţări.”

 

Curierul national: Ordonanţa 50 face noi victime. „Volksbank, amendată din nou cu 100.000 lei pentru perceperea ilegală a comisionului de risc. Inspectorii de la Protecţia Consumatorilor au propus suspendarea activităţii de creditare. Sancţiunile au fost aplicate în urma celor peste 500 de reclamaţii venite din partea băncii”

Capital: Vremea marilor falimente la mall-uri. Ultimul stinge lumina. „Falimentul a două centre comerciale moderne şi declanşarea insolvenţei în cazul unui al treilea proiect nu reflecă exact imaginea descrisă de jucătorii din piaţă la începutul anului. Cei mai pesimişti estimau o agresivitate sporită din partea băncilor în privinţa activelor neperformante şi o serie de malluri desfiinţate.”

Curentul: Recursul lui Vîntu se va judeca săptămâna viitoare. „Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au amânat ieri judecarea recursului la decizia Tribunalului Bucureşti prin care Sorin Ovidiu Vîntu a fost obligat să nu părăsească ţara pe toată durata procesului în care este acuzat de favorizarea infractorului Nicolae Popa.”

Bursa: Uniunea Europeană, într-o criză de supravieţuire. „Uniunea Europeană trece printr-o criză de supravieţuire, iar membrii săi ar trebui să acţioneze împreună pentru depăşirea acesteia, a afirmat, ieri, preşedintele UE, Herman Van Rompuy, subliniind că, în caz contrar, viitorul blocului stă sub semnul întrebării.”

Puterea: «Un membru implicat în afaceri cu sex nu face onoare partidului». Orban, Tăriceanu, Săftoiu, Alexe şi Motreanu, despre afacerea cu swingeri. „Liberalii fug de sexul în grup. Cel puţin, declarativ. Mai toţi refuză să comenteze cum văd ei faptul că o colegă de partid şi-a deschis un club pentru swingeri (adică, cei care fac schimb consimţit de parteneri sexuali). Printre cei care se încumetă, totuşi, să aibă un punct de vedere, starea de spirit e negativă: un liberal care administrează o afacere din sex nu face onoare partidului.”

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult