Acasa Revista Presei Revista presei. Editura Niculescu a publicat operele complete ale lui George Copos

Revista presei. Editura Niculescu a publicat operele complete ale lui George Copos

scris de Florin BUDESCU
15 afisari

Editura Niculescu este cea care a editat opera completă a puşcăriaşului George Copos şi tot ea este cea care se spală pe mâini acum, arată România liberă, afirmând că nu are nici o treabă cu acuzaţiile de plagiat.

Editura-Niculescu-a-publicat-operele-complete-ale-lui-George-Copos-revista-preseiŞeful DIICOT Iaşi, Daniel Horodniceanu, a fost propus de Ministerul Justiţiei să preia şefia DIICOT la nivel naţional în locul Alinei Bica, informează HotNews.

În 12 mai 2014, Dan Cristian Turturică scria că Horodniceanu i-a cerut lui Dan Şova, pe atunci ministrul Transporturilor, să vireze în contul DIICOT garanţia de 10 milioane de euro depusă de Gruia Stoica, atunci când acesta încerca să cumpere CFR Marfă.

DNA a extins urmărirea penală în Dosarul Gala Bute: banii din geanta lui Nastasia ar fi fost folosiţi în campania electorală din 2012 de către PDL Bucureşti, explică Realitatea.

Laura Codruţa Kovesi susţine că imunitatea parlamentarilor ar trebui eliminată, pentru că Legislativul să nu mai pună pavăză între aleşi şi procurori, conform Digi24.

Dacă Tatiana Niculescu Bran s-a plâns că la Palatul Cotroceni nu are o bucătărie utilată, astfel încât salariaţii de aici să mănânce şi ei ca lumea şî gura lor, acum, după ce Neamţul i-a făcut pe plac, informaţiile despre noua achiziţie sunt imposibil de aflat de către EvZ.

ASTRA Asigurări este executată silit de CNADNR pentru o poliţă în valoare de 95 de milioane de lei la lucrări realizate de Romstrade, firma lui Nelu Iordache, conform Puterea.

Un focşănean şi-a construit o turbină eoliană cu care îşi asigură necesarul de energie electrică, pe care nu mai trebuie să o plătească, informează Adevărul.

După ce Banca Transilvania a anunţat ce va face cu creditele în CHF de la Volksbank, ne aşteptam ca restul băncilor să reacţioneze.. Ei bine, Bursa a aflat că acestea deocamdată nu au reacţie.

Alexis Tsipras s-a dus la Moscova cu jalba-n proţap, dar Putin i-a facilitat numai obţinerea de promisiuni de cooperare economică, nimic mai mult, arată Curierul naţional. Cum era aia, cu „fereşte-te de greci”? „Fereşte-te de ruşi când nu-ţi fac daruri”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult