Acasa Revista Presei Revista presei. Elena Udrea i-ar fi dat fraudulos fonduri europene lui Ţiriac

Revista presei. Elena Udrea i-ar fi dat fraudulos fonduri europene lui Ţiriac

scris de Florin BUDESCU
3 afisari

Elena Udrea i-ar fi dat omului de afaceri Ion Ţiriac fonduri europene fraudulos pentru construirea complexului „Stejarii”, iar acum DNA a luat la cercetat şi această cauză, susţine Bursa.

tiriac udreaO să-nveţe Leanţa lu’ Udrea drumurile de la Arest la Trebunal, de la Trebunal la Curtea de Apel, de la Curtea de Apel înapoi la DNA şi retur la ÎCCJ, de-o să-i treacă os prin os.

Nuţi din Pleşcoi este arestată 30 de zile, reiese din motivaţia sentinţei ÎCCJ, pentru că, prin interviurile date în perioada de după prima sa vizită la DNA, ar fi acordat o serie de interviuri care s-ar constitui în indicaţii pentru Dorin Cocoş şi ceilalţi inculpaţi din Dosarul Microsoft, explică Puterea.

Se pare că Elena Udrea nu se potoleşte nici din arest preventiv, ci continue să îşi croiască propria comunicare publică pe Facebook, jurându-se pe ce are mai scump că nu intervine în ancheta procurorilor.

Deocamdată, doar atât: Comisarul afirmă că Dorin Cocoş şi Udrea se coordonează prin intermediul lui William Brânză, iar aceasta neagă vehement faptul tot pe Facebook.

Naşul publică denunţul făcut de aceeaşi doamnă (există limite, deja ne-am săturat să-i scriem numele) la adresa lui Florian Coldea. Scris pe 30 ianuarie 2015…

Conform Naţional, Sorin Oprescu şi-a trăit traiul, şi-a-ngurgitat mălaiul, iar acum se pregăteşte să se retragă din politică la clinica lui de lux şi a fiului său din Viena, de care acesta se ocupă intens de mai mult timp. În lupta pentru Primăria Generală s-ar afla Piedone şi Chiliman.

Nicuşor Constantinescu a dat un tun de 16 milioane de euro, printre altele cu plantarea ilegală de… lavandă, explică EvZ. Vă daţi seama? Lavanda este pusă în argila pentru litierele pisicilor, ca să le convingă pe acestea să urineze. O să miroasă tufele de lavandă din Constanţa ca WC-ul public al motanilor!

Curentul face bilanţul ativităţii lui Gelu Tâlvăr la Românii de Pretutindeni. Dar ce-a făcut Gelu? Mai nimic, trei întâlniri în două luni, susţine publicaţia citată.

Laurenţiu Reghecampf a fost dat afară de la Al-Hilal, iar înlocuitorul său este Ciprian Panait, un fost secund al lui Puiu Iordănescu în Golf, anunţă Gazeta Sporturilor.

În Republica Moldova, cabinetul Leancă 2 a căzut, iar premier desemnat este Chiril Gaburici (PLDM), probabil naşul nepoatei liderului Partidului Comuniştilor din Republica Moldova (PCRM) Vladimir Voronin, lucru pe care acesta îl neagă, explică România liberă.

ISIS a postat un clip video, care s-ar referi, conform CNN, la decapitarea a 30 de egipteni, creştini copţi. Creştinii copţi sunt printre primii creştini din lume, iar acesta este un nou masacru barbar.

În fine, The Telegraph anunţă că, în general, planul de încetare a focului funcţionează în estul Ucrainei, cu excepţia localităţii Debalţeve, unde separatiştii afirmi că acesta nu se aplicăă

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult