Acasa Revista Presei Revista Presei. Elena Udrea în Dosarul EADS?

Revista Presei. Elena Udrea în Dosarul EADS?

scris de Florin BUDESCU
1 afisari

Elena Udrea ar fi implicată în Dosarul EADS – este o informaţie care a fost dată astăzi de Jurnalul naţional. În mod normal, nu am fi băgat în seamă versiunea online a vuvuzelei de presă a lui Felix, Puşcăriaşul Turnător, dacă nu am fi văzut un nume de publicaţie germană, Der Freitag, supranumită “The East West Weekly” şi un nume de jurnalist care afirmă acest lucru: Vlad Georgescu.

Revista Presei. Elena Udrea în Dosarul EADS?

Revista Presei. Elena Udrea în Dosarul EADS?

Am verificat informaţia. Aşa este, Der Freitag afirmă că Udrea este în Dosarul EADS în articolul EADS: Korruption made in Germany. Poate din acest motiv (implicarea ei eventuală în Dosarul EADS), Traian Băsescu a afirmat ieri că nu o mai vede pe favorita lui preşedinte, aşa cum îl citează Puterea.

Fundaţia Asociaţia pentru Promovarea Tinerilor a fost finanţată de puşcăriabilul  Florică Claudiu, fost şef al Fujitsu Siemens România, arată România liberă. Dar ce este această fundaţie? Un ONG paravan al lui Victor Ponta. Bingo!

Drăguţ este ce face Bursa, care afirmă, prin supratitlul mai multor articole, “Scheletele din dulap, chemate la urnă”, că DNA influenţează procesul electoral.  Sunt patru postări pe main-ul Bursa care încep cu acest supratitlu. Dincolo de aceasta, ştirile de întâmpinare postate sunt bune.

La încălzire pe la porţile DNA este Lotul Gruia Stoica – Dan Şova, conform Comisarul.ro. Vorba lui Băsescu, DNA e ca un buldozer. La Gruia nu mai contează, dar ce va fi, va fi frumos cu Dan Şova, care credem că la această oră doarme acasă pe sponci visând cătuşe frumos nichelate.

Două ştiri vin pe conductă, intrând în coliziune. Una o dă România liberă: Dragnea îşi securizează (contrar legii) 32 dintre cele 34 de secţii de votare din Teleorman, unde sunt aceiaşi oameni ca la referendumul din 2012.

Cealaltă intră în coliziune cu prima şi e furnizată de Naţional: Dragnea le-a transmis organizaţiilor locale să meargă pe burtă la primul tur, chiar cu riscul de a-l scoate pe Ponta cu un scor dramatic, pentru că ar fi agenţi acoperiţi DNA şi SRI la secţiile de vot.

“Negocierile” lui Viorel Hrebenciuc cu Cristian Sima, ca să preia controlul asupra HotNews, erau nişte fonfleozerii complexe, în care nea Hrebe îi sugera blând lui Sima că va împărţi wireless-ul în celulă cu Băsescu, consemnează Adevărul.

Ce înseamnă să fii senator PSD? Răspuns corect: să fii nesimţit. Votul pentru ridicarea imunităţii Abramburicăi Andronescu şi a lui Micky Şpagă a fost amânat pentru după alegeri, explică EvZ. Ce-au zis senatorii? Lasă, că vine Ponta şi scăpăm!

Avem o certitudine de la Traian Băsescu: Justiţia e liberă. A consemnat Curierul naţional. Se vede cu ochiul liber acest lucru. Cel puţin în cazul procurorilor DNA. Va veni o zi în care meritele acestui politician, care va rămâne în istoria noastră, vor fi pe deplin recunoscute.

Şi încheiem cu o ştire care, dacă n-ar fi tristă, ar fi comică, pe care o oferă Curentul: fostul internaţional stelist Claudiu Răducanu, ajuns la 38 de ani, a fost prins în Mexic împreună cu un alt românaş al nostru, când încerca să devalizeze un ATM cu un card fals. Tipic pentru un om notoriu pentru inteligenţa sa de invidiat.

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult