Acasa Revista Presei Revista Presei. Elena Udrea s-ar apropia de clipe de coşmar

Revista Presei. Elena Udrea s-ar apropia de clipe de coşmar

scris de Florin BUDESCU
3 afisari

Elena Udrea ar fi într-o situaţie foarte dificilă, pentru Gheorghe “Stelu” Stelian a vorbit. Conform celor spuse de acesta, DNA ştie deja că Elena Udrea este persoana care a pus la punct sistemul infracţional din Dosarul Bica, susţine website-ul Comisarul.ro.

Revista Presei. Elena Udrea s-ar apropia de clipe de coşmar (foto:imobiliare.ro)

Revista Presei. Elena Udrea s-ar apropia de clipe de coşmar (foto:imobiliare.ro)

Dan Nica este la un pas de ridicarea inunităţii. Preşedintele Parlamentului European spune că a primit de la DNA cererea de ridicare a imunităţii europarlamentarului, informează Curentul.

Crinuţa Dumitrean, fost preşedinte ANRP, a fost reţinută în Dosarul Bica, arată Bursa. Crinuţa era pionul-cheie în tiribomba retrocedărilor din dosarul amintit, pentru că era omul care păzea “slănina”.

Dar cine este pedelistul care a promovat-o pe fosta Miss Bistriţa la retrocedări? Nimeni altul decât faimosul Ioan Oltean! Ştiri pe surse afirmă că Oltean recunoaşte că a susţinut-o pe Crinuţa, dar atunci nu bănuia că ar fi capabilă de asemenea grozăvenii. Noi ţinem minte că Ioan Oltean este mintea unghiulară care s-a pronunţat în martie 2012 pentru Legea Presei. Ştia omul de ce, credem noi.

Dacă va avea venituri de peste 33% din PIB, în anul 2015 România va avea cel mai mare buget de după Revoluţie: 240 de miliarde de lei, spune Adevărul. Dar cum să faci tu, Ponta, venituri aşa de mari, când tu ţi-ai lăsat mintea-n Dubai?

Şi, pentru că Guvernul a scăpat complet lucrurile de sub control, cu preţul gazelor neschimbat, căldura s-ar scumpi totuşi cu 40% în luna ianuarie, informează Puterea.

Lucurile nu se opresc aici. Dacă ar pleca acum, Ioana Petrescu ar lăsa în buget o gaură de şase miliarde de euro, explică Naţional. Cel mai bine ar fi ca pesediştii să rămână la guvernare până se relevă gaura pe care o lasă în urmă. În 1996 au lăsat ţara în faliment. În 2008, omul lor, Tăriceanu, la fel.

De fiecare dată, aceşti escroci politici au afirmat că urmaşii lor la guvernare au făcut prăpăd şi şi-au axat campania pe asta: noi vă vom salva, ţara e în faliment. E, acum să rămână acolo şi să se ducă-n bot. Altfel nu mai ieşim din bucla asta. De 25 de ani ne chinuim aşa. E cazul să se termine o dată.

Marko Bela a ieşit la rampă şi anunţă, citat de Curierul naţional, că UDMR va discuta cu PNL despre o nouă majoritate parlamentară. Credem că şi această permanentă concupiscenţă politică a fiecărui partid cu balamaua UDMR trebuie să ia sfârşit.

Incredibil, dar adevărat: Robert Negoiţă, primarul frenetic al Sectorului 3, este pe cale să devină etalon de integritate în PSD, conform Gândul. Este incredibil tupeul acestui om. Când o să cadă, o să înflorească toţi copacii din Sectorul 3 de bucurie.

Primarii pesedişti ţin cu dinţii de putere, explică România liberă. Foarte bine, băieţi, foarte bine, aşa să faceţi, să ţineţi cu dinţii de putere până o să vi-i scoată DNA. Pe toţi.

Şi închidem cu Mihai Gâdea, care s-a decis să dea în judecată, conform EvZ, cotidianul Adevărul şi îi apără lui Mircea Badea “onoarea reperată“.

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult