Acasa Revista Presei Revista presei. Emil Boc, indirect: Elena Udrea minte!

Revista presei. Emil Boc, indirect: Elena Udrea minte!

scris de Florin BUDESCU
3 afisari

Mai ţineţi minte articolul publicat în Der Freitag şi Huffpost.de de un misterios Vlad Georgescu conform căruia, alături de Adrian Năstase sau Elena Udrea, în dosarul EADS ar fi implicat şi fostul cancelar german Gerhard Schroder?

Revista presei. Emil Boc, indirect: Elena Udrea minte! (foto:forbes.ro)

Revista presei. Emil Boc, indirect: Elena Udrea minte! (foto:forbes.ro)

Atunci, Udrea s-a apărat, afirmând că Georgescu ar fi un agent rus acoperit. Suddeutsche Zeitung confirmă acum, citat de România liberă, acea informaţie: fostul cancelar ar fi în dosar: ar fi binecuvântat contractul semnat de România în anul 2004.

Există un curs de coliziune repetat în declaraţiile Elenei Udrea pe teme de corupţie. La Dosarul EADS, a-l acuza că-i omul ruşilor pe jurnalistul care-l dă în vileag pe omul ruşilor Schreoeder este contradictoriu. Dar ucrurile nu se opresc aici.

Elena Udrea a afirmat că l-a atenţionat pe Emil Boc că există fapte de corupţie la ANRP. Chiar şi-a dat în gât prietena? Iar dacă da cum de a rămas apoi cu ea în relaţii cordiale? Sfânta ipocrizie feminină? Ori poate Elena Udrea minte. Că acum şi Boc, ca şi Blaga anterior, neagă că a avut habar de astfel de fapte de corupţie la ANRP, explică Naţional.

În Dosarul Bica, protagonistul principal, fostul procuror-şef al DIICOT, fost secretar de stat la Ministerul Justiţiei, a reuşit performanţa să retrocedeze fraudulos şi terenul de sub Doraly… chiar patronului Doraly, susţine Curentul.

Încă un baron local, Mircea Moloţ, şeful liberal al Consiliului Judeţean Hunedoara, a fost legat şi ascuns., conform Puterea. Moloţ, baronul cu nume predestinat cauzelor nobile, este un exemplu despre cât de ridicată este azi corupţia în ACL şi despre motivul pentru care românii, când l-au votat pe Iohannis, nu au făcut-o pentru noul PNL.

Gigi Becali este în puşcărie şi a pierdut definitiv procesul cu MApN pentru marca Steaua. Acum are de ales: se înţelege cu Apărarea sau schimbă numele echipei, informează EvZ. Noi îi propunem să îi spună echipei Cometa Bucureşti,

La Zaporoje a fost o defecţiune în centrala nucleară locală. Brrr! Autorităţile nucleare spun că totul este în regulă, afirmă Bursa. Aşa s-a spus şi când cu Cernobîlul şi a fost durere. Vom vedea.

Republica Moldova continuă să scoată cu forcepsul guverne pro-Vest, arată Adevărul. Optimismul ar putea fi chiar în stabilirea acestei tradiţii, conform căreia cabinetele pro-europene de la Chişinău au fost scoase cu forcepsul, dar au existat. Toate, pe rând, negreşit.

StareaPresei.ro
 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult