Acasa Revista Presei Revista presei. Emil Boc nu scapă de procurorii DNA

Revista presei. Emil Boc nu scapă de procurorii DNA

scris de Florin BUDESCU
18 afisari

Emil Boc nu o să scape de anchetele DNA, afirmă Național. Granzii PDL vor avea grijă ca acest lucru să se întâmple, după ce a devenit tot mai vizibil faptul că fostul premier încearcă din greu să se extragă din toate poveștile.

Emil Boc

Emil Boc

Comisarul confirmă faptul că Emil Boc va fi adus la audieri la Direcția Națională Anticorupție și adaugă încă o informație în plus: sunt 100% șanse ca Elena Udrea să fie arestată după ce DNA obține încuviințarea Parlamentului pentru începerea urmăririi penale.

Ștefan Lungu, fostul consilier al Elenei Udrea, anterior realizator al emisiunii Tonomatul DP2 pe TVR 2, după ce Măruță a plecat la Pro TV, a dat–o-n gât pe Elena Udrea, susține Știri pe surse.

Premiera momentului este că un judecător al Curții Constituționale este gata-gata să ajungă la tubulatură, comentează România liberă. Referinţa este la fostul senator veros al PSD, care a citit capetele aiurea de acuzare ale Sistemului Ticăloşit la adresa preşedintelui Traian Băsescu în timpul loviturii de stat din iulie 2012.

Horea Bădău are o idee bună: ce-ar fi să vedem lista completă a ofițerilor acoperiți din presă? Poate că aşa mai terminăm cu detonările de bombe diversioniste prin cele colţuri ale mediei.

Cristian Popescu, supranumit Piedone, s-a şucărit tare pe Partidul Conservator şi acum vrea să treacă la PNL, conform Naţional. Are şi o condiţie tupeistul: să fie candidatul PNL la Primăria Generală. Asta ar mai lipsi…

Rafinăîria RAFO de la Oneşti va fi vândută la fier vechi de către actualul proprietar, informează Puterea. RAFO a fost devalizată de către un grup infracţional condus de Hrebenciuc, fraţii Iancu, Corneliu Iacubov, cu părtăşia unor mafioţi ruşi.

Presa liberă reliefează ce se întâmplă când ruşii ies la prăduit  dincolo de graniţele lor: lasă în urmă oraşe părăsite, populaţii decimate, morgi pline, ruine, distrugeri, sărăcie. Singurii care se bucură sunt probabil fotografii de război.

Statul islamic a incendiat de viu un copilot iordanian capturat de aceşlti terorişti, arată Adevărul. În replică, Iordania reacţionează şi probabil că la această oră o ostatecă jihadistă care urma să fie eliberată la schimb cu pilotul probabil că a fost deja executată.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult