Acasa Revista Presei Revista presei. Exista semnatura lui Vantu

Revista presei. Exista semnatura lui Vantu

scris de Ziua Veche
2 afisari

Curentul: Vlas: „Banii din FNI erau retraşi pe semnătura domnului Vîntu! Semnătura există!“. „La mai puţin de 24 de ore de la eliberarea sa condiţionată, Ioana Maria Vlas face noi declaraţii despre vinovăţia lui Vîntu în dosarul FNI. Vlas susţine că există semnături ale lui Sorin Ovidiu Vîntu pe acte din dosarul FNI, pe care procurorul Irinel Păun „nu a vrut“ să le vadă.”

Evenimentul zilei: Antonescu, la Naşul: N-am avut nicio înțelegere cu Vîntu. „Liderul PNL Crin Antonescu susţine că şi astăzi are dificultăţi în a-i convinge pe oameni, unii dintre ei personalităţi ale partidului, de ce l-a susţinut pe Mircea Geoană în turul doi al prezidenţialelor. Șeful liberalilor spune că fostul lider PSD este un om în care are încredere și avea garanții că, dacă va fi ales președinte, lucrurile pot fi controlate.”

Romania libera: Dezvăluirile lui Vlas: Popa nu va fi adus în România, banii domnului Vîntu fac minuni. „La mai puţin de 24 de ore de la eliberarea sa condiţionată, Ioana Maria Vlas face primele declaraţii şocante. „Mama FNI” susţine că există semnături ale lui Sorin Ovidiu Vîntu pe acte din dosarul FNI, pe care procurorul Irinel Păun „nu a vrut” să le vadă, dar şi că Nicolae Popa nu va fi adus niciodată în România, pentru că într-o ţara ca Indonezia „banii domnului Vîntu fac minuni”.”

Adevarul: Revoluţie în „Partidul Poporului”. Cum a ajuns Dan Diaconescu să fie făcut „măscărici” şi „escroc” de către unii din fanii săi. „Nici nu a apucat Dan Diaconescu să ajungă preşedinte, aşa cum le-a promis simpatizanţilor OTV după ce a părăsit arestul preventiv, că a reuşit deja să se certe cu „premierul” său.”

Bursa: FMI va discuta cu ANPC ordonanţa privind creditele populaţiei. „Conducerea Ministerului Economiei a discutat, ieri, cu delegaţia FMI, şi despre efectele OUG 50/2010 privind contractele de credit pentru consumatori şi modalităţile de îmbunătăţire a acesteia, potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei. Reprezentanţii ministerului, care are în subordine Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului (ANPC), susţin că autorităţile române au avut doar o discuţie generală, tehnică, despre ordonanţă”

Financiarul: Fitch: Bancile din Romania, printre cele mai vulnerabile din regiune la o noua criza. „Bancile din Romania, Ungaria si Bulgaria sunt cele mai vulnerabile din Europa de Est la o repetare a crizei, intrucat volumul de imprumuturi neperformante ramane ridicat, iar avansul economic lent limiteaza creditarea”

Gandul: Măsurile de austeritate au reaprins contrabanda cu ţigări. “Plugarul” afumă ambele Moldove. „Una din patru ţigări vândute în România alimentează profitul contrabandei, mult mai mare faţă de 1 iulie, când una din cinci ţigări vândute provenea de pe piaţa neagră”

Curierul national: S-a mizat prea mult pe China?  „Andrei Ciubotaru (Tradeville): Scenariul creşterii economiei globale avea la bază un avans al consumului intern chinez pe baza extinderii creditului. Decizia de luni a băncii centrale de majorare a ratelor de dobândă pentru yuan contrazice aşteptările pieţei. Virgil Petrea (WBS): Autorităţile de la Beijing par să pregătească ţara pentru o aterizare uşoară”

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult