Acasa Revista Presei Revista presei. Export de moguli

Revista presei. Export de moguli

scris de Ziua Veche
1 afisari

Romania libera– Basescu: Vantu vrea sa instituie un sistem de santaj in Republica Moldova. Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, ca Sorin Ovidiu Vantu investeste in presa din Republica Moldova pentru a institui un sistem de santaj, mentionand ca spera ca politicienii moldoveni sa nu procedeze ca cei romani, „adica sa plateasca pentru a nu fi atacati”.

Adevarul – Coruptia din Justitie trece si prin pat. Magistrati cu functii-cheie, arestati pentru coruptie, au picat la testul amantelor, care au sfarsit prin a-si denunta amorezii la Parchet, unde au reclamat cum blatuiau acestia dosarele penale. Marile scandaluri de coruptie printre magistrati au scos la iveala ca procurorii si judecatorii se multumesc si cu spaga constand in relatii sexuale.

 

Ziarul financiar – Mandat de arestare pentru directorul de operatiuni al Credit Europe Bank Brasov. Otilia Negrila, directorul de operatiuni al Credit Europe Bank Brasov, acuzata ca a efectuat operatiuni in conturile unor clienti, fara stiinta acestora, pentru a-si insusi banii din conturi si a emis in fals ordine de plata pentru a justifica lipsa sumelor a fost arestata preventiv.

Curierul national – Economia a luat doar o gura de oxigen in trimestrul doi. PIB a crescut cu 0,3% in trimestrul II, dar economia s-a contractat in primele sase luni cu 1,5%. FMI estimeaza ca Romania va reveni pe scadere in S2 si avea la sfarsitul anului o contractie de 1,9%. Autoritatile romane si Fondul mizeaza pe o revenire a economiei in 2011, cand PIB ar putea creste cu 1,5 – 2%.

Evenimentul zilei – Chiar daca economia a crescut, ramanem tot in recesiune. Economia Romaniei a crescut cu 0,3% in trimestrul al II-lea al acestui an fata de primele trei luni din 2010, dar se afla tot in scadere in comparatie cu perioada aprilieiunie din anul trecut.

Financiarul – Economia Uniunii Europene a avansat cu 1%. Potrivit datelor prezentate astazi de Biroul european de statistica, economia Uniunii Europene a avansat in cel de-al doilea trimestru cu 1% fata de trimestrul anterior. In zona euro s-a inregistrat aceeasi crestere a indicatorului, dupa ce, in primele trei luni ale anului, atat in UE, cat si in zona euro Produsul Intern Brut a crescut cu 0,2%.

Gandul – Cum arata „cea mai mare tampenie economica a tuturor timpurilor”, creatia Ministerului de Finante. PDL-istul Ionut Popescu cauta un idiot in Guvern. Tampenia, in viziunea lui Ionut Popescu, este initiativa Ministerului de Finante de a impune companiilor de stat donatii din profitul anilor precedenti, catre bugetul de stat.

Puterea – Sex pe canapeaua lui Crin. O inregistrare baga PNL in scandal. Partidul National Liberal intra intr-un scandal sexual. Pe internet circula o inregistrare audio, care reda o presupusa discutie dintre Mihai Balasescu, secretar general adjunct al partidului, si o femeie. Vocea, care pare a fi a lui Balasescu, marturiseste ca a intretinut relatii sexuale cu o alta femeie in biroul lui Crin Antonescu, chiar pe canapeaua acestuia.

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult