Acasa Revista Presei Revista presei. Fără buget pe 2019, Dragnea se laudă

Revista presei. Fără buget pe 2019, Dragnea se laudă

scris de Z.V.
105 Afisari

Fără buget pe 2019, Dragnea se laudă, pe Facebook, cu „cele mai mai creșteri, în doi ani consecutivi, din istoria României”. Cifrele prezentate de șeful PSD. Fără bugetul pentru acest an aprobat în guvern, Liviu Dragnea, se laudă pe Facebook cu performanțele economice ale guvernării PSD, susținând că în privința PIB-ului și a veniturilor, „sunt cele mai mai creșteri, în doi ani consecutivi, din istoria României”, transmite Hotnews.ro.Contre între Dăncilă şi purtătorul de cuvânt al PPE: Dragnea e un infractor.

Pentru PSD-ALDE a informa corect înseamnă a spune că el e om cinstit. Siegfried Mureşan, europarlamentar PNL şi purtător de cuvânt al PPE, a criticat-o dur pe Viorica Dăncilă, după ce premierul a declarat că aleşii PPE sunt vinovaţi de faptul că la Bruxelles s-a promovat o imagine negativă a României, relatează Adevărul.

Martor din dosarul „Turceni – Rovinari”, acuzaţii șoc. Alin Brîncuș, care a fost martor acoperit în dosarul ”Turceni – Rovinari”, în care sunt implicați Victor Ponta și Dan Șova, face acuzații grave.Bâncuș, fost angajat al firmei de avocatură a lui Dan Șova, spune că a fugit din țară după ce IGPR i-a transmis că viața sa este în pericol și le dă un ultimatum autorităților pentru a acționa în privința situației sale, titrează Cotidianul.

Ipoteză incredibilă. „Kovesi l-a șantajat pe Iohannis!” Laura Codruța Kovesi l-ar fi șantajat pe președintele Klaus Iohannis, pentru a obține o nouă numire în fruntea DNA. A spus-o Sebastian Ghiță într-o intervenție la Realitatea TV. Acesta o acuză pe Kovesi că i-ar fi coordonat pe controversații procurori Onea și Negulescu de la DNA Ploiești. Fostul deputat a dat publicității fragmente din încheieri ale instanței prahovene și susține că ar fi fost arestat ilegal într-unul din dosarele sale, potrivit Evenimentul Zilei.

PSD Bucureşti cere retragerea sprijinului politic pentru viceprimarul Capitalei. Bădulescu: Documentul nu e semnat. Soarta viceprimarului Capitalei Aurelian Bădulescu pare pecetluită, potrivit unor zvonuri din spaţiul public, confirmate de surse din conducerea partidului. PSD Bucureşti îi cere schimbarea din funcţie şi excluderea din partid, pentru felul deplasat în care a criticat conducerea PSD şi pentru că ar sabota politicile formaţiunii la primărie. Sâmbătă, când ISU Bucureşti avea sute de solicitări din cauza copacilor căzuţi pe străzi, viceprimarul Bădulescu nu considera că ar fi nevoie de convocarea unui comandament de urgenţă, precizează Gândul.

Crin Antonescu, despre candidatura sa la europarlamentare: „Am fost invitat de către conducerea partidului, s-a insistat în legătură cu asta”. Crin Antonescu a vorbit în exclusivitate, la Antena 3, despre candidatura sa la europarlamentare. Liberalul a susținut că nu știe dacă se află pe liste, iar candidatura a fost făcută la invitația conducerii partidului, notează Jurnalul.ro.

Mesajul președintelui Iohannis cu ocazia Zilei Comemorării Holocaustului. Într-un mesaj transmis cu ocazia Zilei Internaționale a Comemorării Holocaustului, Președintele Klaus Iohannis reafirmă angajamentul României de a combate antisemitismul, rasismul și xenofobia, scrie România Liberă.

PNL, atac incendiar la Liviu Dragnea, după ce a prezentat cifrele bugetului: Joacă poker și blufează. Președintele PSD, Liviu Dragnea, susține că România are cea mai mare creștere a PIB-ului din istorie, în doi ani consecutivi. În replică, cei de la PNL, prin vocea purtătorului de cuvânt Ionel Dancă, susțin că liderul PSD ”blufează” și joacă poker cu bugetul României, informează Stiripesurse.ro.

Corvetele, miniștrii și vocația ratării. Deși geografia așează România pe harta la doar 442 km de locul unde se află elită marinei ruse, deși România a cunoscut dezastre militare greu de uitat în ultimele două războaie mondiale, deși România este una dintre primele națiuni NATO care au decis să aloce 2% din PIB pentru înzestrarea armatei, de trei ani de zile, o divizie de politruci aplică o politică consecvență de compromitere a oricărei tentative de înzestrare transparență, normală și necesară a armatei noastre, notează Ziare.com.

Iohannis îi decorează pe unii supraviețuitori ai Holocaustului. Cu ocazia Zilei Internaționale de Comemorare a Victimelor Holocaustului, Klaus Iohannis a semnat decretul de decorare a unor supraviețuitori ai Holocaustului, informează un comunicat de presă al Administrației Prezidențiale, potrivit QMagazine.

Cele mai ieftine magazine din care poţi să îţi cumperi mâncare în Bucureşti în funcţie de sectorul în care locuieşti. Cu excepţia retailerului german Lidl, care practică aceleaşi preţuri în toate magazinele sale, comercinaţii moderni afişează costuri diferite în funcţie de zona în care se află unităţile lor. Economica.net a realizat un top al celor mai ieftine supermarketuri şi hypermarketuri, pe sectoare, pe baza informaţiilor generate de portalul Monitorul Preţurilor, proiect lansat în 2016 de Consiliul Concurenţei.

Războiul pe cursul valutar: Soros de-abia aştepta ca PSD, guvernul şi Ministerul Finanţelor să se certe cu BNR pe tema cine este de vină pentru creşterea cursului! În ultimii cinci şase ani, România a fost extrem de stabilă din punct de vedere economic şi financiar, înregistrând poate cea mai bună perioadă din istoria ei: creşterea economică cuprinsă între 4-7% pe an nu a adus dezechilibre macro majore, inflaţia la minime istorice, cursul valutar a fost extrem de stabil crescând de la 4,4 la 4,6 lei pentru un euro, iar dobânzile la lei au scăzut de la 6% la sub 1%, publică Ziarul Financiar.

Exclusiv – Război la vârf! Dănciulescu dă de pământ cu Lupu: „Asta știu de la Rednic despre el!” Ionel Dănciulescu n-a mai rezistat și a ieșit la atac. L-a pus la punct pe Dănuț Lupu după ce acesta l-a lăudat pe MM Stoica, dar l-a taxat pe team managerul lui Dinamo, relateazăGsp.ro.

5 zile până la startul campionatului. Cum arată echipele care se bat la titlu. Plusuri și minusuri pentru CFR Cluj, FCSB și U Craiova. Ne mai despart doar câteva zile de reluarea sezonului în Liga 1 Betano, iar Fanatik.ro îți prezintă plusurile și minusurile pe care le au principalele candidate la câștigarea titlului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult