Acasa Revista Presei Revista presei. Fara lozinci de criza

Revista presei. Fara lozinci de criza

scris de Ziua Veche
2 afisari

Declaratia lui Traian Băsescu, de aseara, de la ora 19.00, strica siesta politicienilor de Dambovita, asa cum reiese din cele scrise de Curentul: „Nu ne scoate din dificultate nici o lozincă!”. Dincolo de aceasta, Basescu a trimis bila fierbinte in curtea Consiliului Economic si Social. Sunt curios cat de repede se misca aceasta institutie, ca sunt rudele apropiate ale lui Mos Bodranga.


Sindicatele vor impozitare progresiva pe toate salariile, inclusiv de la privat, arata Adevarul. Am mai explicat si repet: poate ca, din punct de vedere pur intelectual, as fi de acord cu ideea social-democrata a impozitarii progresive.

Aceasta insa nu inseamna si ca este o solutie aplicabila repede, acum, si nu peste trei luni, dupa ce se cearta pe grilele de impozitare toate categoriile sociale, sindicatele si toate partidele, fiecare incercand sa traga turta pe spuza proprie.

Cazul este similar cu ceea ce s-ar intampla cu o grila de scadere a salariilor bugetarilor si a pensiilor. Ideal ar fi daca unii ar veni si cu solutii serioase, nu cu astfel de poezii populiste de adormit romanii (care inca mai sunt) naivi.

Datoriile la Autostrada Transilvania vor fi platite in doua saptamani, dar lucrarile ar putea sa continue sa stagneze, informeaza Curierul National. Eu cred ca, la cat de scumpe sunt, mai bine stagneaza. Proiectul acesta, cârpocit de catre Sultanatul Adrian Nastase, nu este viabil.

Videanu, conform Ziarului Financiar, promite ca in noua luni Romgaz va fi listat la Bursa. Domnule Videanu, sunt de acord cu aceasta initiativa, ma intreb de ce nu ati facut acest lucru mai repede, dar am o singura problema: Dinu Patriciu, care cand aude de gaze se autoaprinde, ca o butelie de propan langa o sursa de foc.

Un reporter de la Romania libera s-a dus incognito la o banca, a afirmat ca este bugetar si a intrebat cum stau lucrurile cu creditul pe care vrea sa-l faca. Raspunsul a fost foarte graitor: „Dosarul dumneavoastră va fi privit cu mai multă atenţie”.

Vlădescu anunţă impozitarea cu 16% a drepturilor de autor şi a altor venituri, conform Gandul, care preia Stirile Pro TV. Întrebat de reporterul Pro TV dacă toate aceste categorii vor fi impozitate, Vlădescu a răspuns succint: „Toate”.

Prefer sa nu mai adaug nimic. Masura aceasta de criza este extrem de importanta pentru insulitele de jurnalisti care au mai ramas prin presa, ca sa zic asa. As putea sa scriu o analiza intreaga pe acest subiect extrem de complex si generos.

http://www.stareapresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult