Acasa Revista Presei Revista presei. Fauna din fotbal aşteaptă să meargă la cuşcă

Revista presei. Fauna din fotbal aşteaptă să meargă la cuşcă

scris de Florin BUDESCU
5 afisari

EvZ: Condamnări „la pauză” pentru fauna din fotbal Astăzi se aşteaptă decizii în dosarul „Transferurilor de fotbalişti”. Pe 21 februarie, procurorii au cerut pedepse cu executare. Termen şi în cazul „Valiza”

Curentul: Hossu se ascunde de ANI, Cartel Alfa pierde banii „Informațiile despre șeful Cartel Alfa, Bogdan Hossu, sunt păstrate la sediul sindicatului mai ceva ca secretul bancar din Elveția”

Cronica romana: Goarnele Poliţiei Române fac de râs Ministerul de Interne „purtătorii de vorbe ai IGPR, Claudia Seucan şi Christian Ciocan, îl umplu de ridicol pe şeful Poliţiei Române • în plus, trompetele lui Popa recurg şi la glume grosiere în documente oficiale”

Adevarul: Băsescu: Sunt dispus la ajustarea mandatului în schimbul modificării Constituţiei „Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, la TVR, că este „dispus la ajustarea mandatului prin voinţă proprie” dacă se modifică Constituţia”

Fin.ro: Razboiul continua. Basescu: Redeventa platita de Petrom e mizera „Schimbul de replici dintre presedintele Traian Basescu si conducerea Petrom a continuat si in seara de luni cand seful statului a declarat la postul national de televiziune ca redeventa petroliera platita de companie este mizera ca dimensiune”

Romania libera: CNADNR a anulat licitaţia pentru construirea a 23 de kilometri. De ce întârzie construcţia autostrăzilor. Tronsonul Timişoara-Lugoj împlineşte un an de dispute în Justiţie „Consiliul de Soluţionare a Contestaţiilor a respins plângerile a doi ofertanţi în privinţa construirii celor 23 de kilometri ai celui de-al doilea lot al autostrăzii. Disputa împlineşte un an şi riscă să continue la Curtea de Apel”

Gandul: UE ar putea finanţa construcţia canalului Dunăre-Bucureşti, care costă 2,5 miliarde de euro „Comisia Europeană ar putea finanţa construcţia canalului Dunăre-Bucureşti, a anunţat recent ministrul Alexandru Nazare. Declaraţia a fost făcută după întâlnirea pe care oficialul român a avut-o cu vicepreşedintele Comisiei Europene şi comisar european pentru Transport, Siim Kallas”

Bursa: De ce este pedepsită Ungaria? „Este greu de crezut că Ungaria mai poate scăpa de sub povara datoriilor fără a trece printr-un faliment asemănător celui al Greciei sau al Islandei. Mirajul Uniunii Europene a determinat guvernul, companiile şi gos-podăriile din ţara vecină să ignore datoriile care se acumulau accelerat, în numele convergenţei cu standardele Ves-tului. Ceea ce s-a crezut a fi o scurtătură, s-a dovedit a fi o fundătură aproape fără speranţă”

Curierul national: Gratii pentru frauda bancaro-imobiliară „William Black, americanul care a ajutat la condamnarea a 1.000 de bancheri, spune că la baza creditării ipotecare din SUA a stat frauda”
StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS