Acasa Revista Presei Revista presei. Felix are galerie. Rimează cu puşcărie

Revista presei. Felix are galerie. Rimează cu puşcărie

scris de Florin BUDESCU
1 afisari

Felix are galerie. Rimează cu puşcărie la Curtea de Apel Bucureşti. De câte ori va ieşi el de-acum la aer, vom putea să spunem: Felix are galerie! Îl vor însoţi, cu scandări frenetice, pe drumul spre Mititica, apoi îi vor arunca chiftuţe cu franzele peste gard. Pentru că Felix are galerie. Miroase a puşcărie, cu care rimează.

Revista presei. Felix are galerie. Rimează cu puşcărie

Dosarul ICA la final. Este aşteptată sentinţa definitivă. Voiculescu şi-a adus galerie ca să scape de puşcărie “La şase ani de la trimiterea în judecată, dosarul privatizării ICA a ajuns la final, instanţa urmând să pronunţe o sentinţă definitivă. Marţi, în pledoariile finale, care au durat mai bine de 12 ore, avocaţii au cerut achitarea clienţilor lor, făcând din nou tot posibilul să tergiverseze procesul. Procurorul DNA a solicitat mărirea pedepselor pentru Dan Voiculescu care a fost susţinut din sală de Mihai Gâdea şi Mircea Badea” (Adevărul)

Bâlciul tergiversărilor Dan Voiculescu cheamă noi martori: întreaga planetă! “Instanţa a rămas în pronunţare iar avocaţii trebuie să depună până joi concluziile scrise. Data pronunţării se va afişa pe ecris, sistemul electronic al justiţiei” (Bursa)

Procesul ICA s-a încheiat. Pronunţarea sentinţei a fost amânată. Voiculescu: ”Nu am spălat bani în viaţa mea şi metodele acestea îmi sunt străine” “Procesul ICA în care Dan Voiculescu este judecat pentru spălare de bani s-a încheiat. Pronunţarea sentinţei a fost amânată de instanţă, care nu a specificat un termen exact. Până joi, Dan Voiculescu şi ceilalţi inculpaţi în dosar pot depune concluzii scrise, judecătorii urmând să anunţe ulterior când va fi pronunţată sentinţa” (Gândul)

Monica Macovei candidează la prezidențiale ca independent “Europarlamentarul PDL și-a anunțat, aseară, intenția de a candida la Președinția României. Intrarea acesteia în cursă, ca independent, îi încurcă, în primul rând, pe deja lansații candidați ai dreptei, dar nici Victor Ponta nu are motive de bucurie. Președintele Băsescu are o reacție dură față de candidatura acesteia” (România liberă)

Victor Ponta, vătaf plătit pe plantaţia familiei Udrea – Cocoş! “După ce a ajuns şeful Guvernului, Victor Ponta nu a pierdut nici cel mai mic prilej de a tăvăli clientela portocalie care s-a îmbuibat cu miliardele date de «paraşuta» Elena Udrea. Şi, mai mult decât sigur, anchetele DNA cu privire la aceste suspiciuni vor continua şi vor scoate totul la iveală. Până atunci însă, ceea ce surprinde este înverşunarea de-a dreptul talibană cu care Victor Ponta se dezlănţuie împotriva Elenei Udrea şi a fostului soţ al acesteia, Dorin Cocoş” (Naţional)

Claudiu Manda, propunerea lui Ponta la buget, fals în declaraţii şi avere nejustificată“Dorind să verificăm acuratețea cu care Claudiu Manda și-a completat declarațiile de avere, având în vedere portofoliul pe care urmează să-l ocupe, am avut surpriza să descoperim nu numai că nu sunt completate corect și complet, ci chiar că acesta cheltuiește mai mult decât își poate permite” (Curentul)

Guvernul, dat în judecată pentru că a modificat Legea alegerii preşedintelui “Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, a anunţat, marţi, că liberali au dat în judecată Guvernul pentru aprobarea Ordonanţei 45/2014 prin care este modificată Legea privind alegerea preşedintelui ţării” (Cronica română)

Percheziţii în Hunedoara la fostul vicepreşedinte PNL Alin Simota “Procurorii DIICOT au făcut, ieri, percheziţii în judeţul Hunedoara la fostul vicepreşedinte PNL Hunedoara Alin Simota, aflat în arest la domiciliu, descinderile fiind făcute într-un dosar de evaziune fiscală, anchetatorii suspectând că banii ar fi fost folosiţi pentru campania electorală din 2008″ (Curierul naţional)

Adina Buzatu, urmărită penal pentru spălare de bani “Creatoarea de modă este acuzată că, prin firma sa, ar fi sprijinit un grup infracțional organizat, producând un prejudiciu de 1,6 milioane de lei” (EvZ)

Pe mâna cui a intrat Rapid Bucureşti “Noul patron al Rapidului, basarabeanul Valerii Moraru, a făcut să renască speranţele giuleştenilor că echipa lor de suflet nu va dispărea. Însă, dacă dai un ochi pe situaţia financiară a firmelor lui Moraru, viitorul Rapidului nu pare deloc roz. Azuga Waters SRL are datorii către bugetul de stat de circa 2 milioane de lei, iar Perla Covasnei SA de aproximativ 1,5 milioane de lei. Mai mult, cele două societăţi au împreună frumoasa sumă de 15 milioane de lei refuzată la plată” (Puterea)

StareaPresei.ro

39 comentarii

Pribeagul 06-08-2014 - 10:06

Asistam, din loja, la un lucru grav!

Ciudata situatie. Cind dl Voiculescu s-a apropiat de Basescu a fost scos de sub urmarire penala, cind a devenit advesarul dlui Basescu, Justitia independenta a lui Basescu este din nou pe urmele lui.

S-a hotarit ca proprietatea de stat sa fie trecuta in proprietate privata, oricum, chiar si pe 1 $. Consider ca acei care si-au insusit proprietatea de stat si au distrus-o, lipsind romanii de locuri de munca, deci de mijloacele de a duce o existenta onesta, merita sa fie bagati la bulau, fara multe discutii. Pe de alta parte, acei care au mentinut in functiune proprietatile luate, ba chiar le-au dezvoltat, oferind mai multe locuri de munca cetatenilor tarii, merita toate laudele, nu urmarire in justitie.

Ce facem? Ori se iau in analiza toate privatizarile facute, ori „ce a fost a fost”, il lasam in urma fara regrete si mergem mai departe. Dar asa, a trimite in justitie cazuri selectate pe criterii politice, deci a deschide Cutia Pandorei, este un lucru foarte, foarte periculos pentru viitorul societatii noastre.

Sub ochii nostri Justitia face multe, multe prostii. Sa nu-i dam prilejul sa faca si mai multe.

UnUL 06-08-2014 - 10:30

Voiculescu nu „s-a apropiat” niciodată de Băsescu. A fost, pentru foarte scurt timp, „soluția imorală” care a permis formarea primului guvern Tăriceanu. Și era pe vremea când, abia scăpată de sub călcâiul PSD-ist, justiția gâfâia în primele ei încercări timide de a se elibera de tutela politicului.
Iar privatizările „pe un dolar” (dar cu șpăgi grase) au fost opera PSD-ului.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 06-08-2014 - 11:22

Iarasi deturnezi REALITATEA ma’h neam de HOTZI , MINCINOSI si DELATORI!
Privatizari pe 1 Dolar au fost facute de TRAIAN BASESCU in cazul vapoarelor , care fac obiectul DOSARULUI FLOTA unde fostul ministru al transporturilor a FURAT FLOTA !

pathfinder 06-08-2014 - 11:40

Flota!
🙂

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 06-08-2014 - 11:51

Nota de constatare a faptelor lui Traian Băsescu în dosarul Flota
Actualitate • Justiţie
NOTA DE CONSTATARE
CONSTATĂM URMĂTOARELE:
La 11.04.1991, Băsescu Traian, împreună cu învinuitul Marinescu Călin Dragomir, la acea vreme director la C.N.M. „PETROMIN” S.A. Constanta, s-au deplasat în Norvegia, la Oslo, unde au semnat o scrisoare de intentie cu Departamentul „KLAVENESS CHARTERING” din cadrul Companiei „TORVALD KLAVENESS GROUP”. Din continutul acesteia rezultă că C.N.M. „PETROMIN” S.A. si „KLAVENESS CHARTERING” vor constitui o companie mixtă denumită PETROKLAV, lucru realizat, de altfel, la 14.05.1991.

pathfinder 06-08-2014 - 12:18

Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha!
Cat de debil esti mai tigane?
Cu rahaturi din astea vii?
Cu documente DOC de pe Google Docs?
https://docs.google.com/gview?url=http://www.cotidianul.ro/upload/documents/dosar-flota.6h35n0gkyc.doc&chrome=true

Tu chiar esti idiot sau te prefaci? 😉
Pai pe ala pot sa-l editez si eu si sa adaug …ule si …izde cate incap pe acolo…
Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha!

Mai debile, trebuia sa vii cu un document scanat care sa aiba stampila si semnaturi.
Intelegi?!?
Idiotule…

Nu ma pot abtine!
🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 06-08-2014 - 16:50

…exploratorul colon-rektall;

Nota de constatare a faptelor lui Traian Băsescu în dosarul Flota
Actualitate • Justiţie

NOTA DE CONSTATARE

CONSTATĂM URMĂTOARELE:

La 11.04.1991, Băsescu Traian, împreună cu învinuitul Marinescu Călin Dragomir, la acea vreme director la C.N.M. „PETROMIN” S.A. Constanta, s-au deplasat în Norvegia, la Oslo, unde au semnat o scrisoare de intentie cu Departamentul „KLAVENESS CHARTERING” din cadrul Companiei „TORVALD KLAVENESS GROUP”. Din continutul acesteia rezultă că C.N.M. „PETROMIN” S.A. si „KLAVENESS CHARTERING” vor constitui o companie mixtă denumită PETROKLAV, lucru realizat, de altfel, la 14.05.1991.

Obiectul de activitate al acestei companii mixte era retehnologizarea si operarea vrachierelor românesti, managementul tehnic al acestora efectuîndu-se de la sediul din Oslo, compania urmînd să fie înmatriculată în afara României. În toate documentele semnate, inclusiv în sedinta Consiliului Împuternicitilor Statului (C.I.S. – din componenta căruia făceau parte învinuitii: Drăgan Gheorghe, Cărbunaru Ion, Ivascu Constantin, Bune Alexandru, Sufragiu Mariana, Lupu Marin si Pistolea Vasile), se mentionează că functionarea acestei societăti mixte se va face cu aprobarea Guvernului României, lucru nerealizat. Totusi, compania mixtă a functionat în perioada 14.05.1991, pînă la 20.07.1992, sub denumirea „PETROKLAV” Inc., avînd sediul în Bahamas, actionari fiind 50% C.N.M. „PETROMIN” S.A. si 50% „KLAVENESS CHARTERING”, avînd în management navele Balota, Băneasa, Barbosi, Comănesti, Cărbunesti. Compania mixtă a deschis contul bancar la Sucursala „CITY BANK” din Londra. La data de 14.05.1991, între C.N.M. „PETROMIN” S.A. si „KLAVENESS CHARTERING” se întocmeste un adendum la contractul de societate mixtă, prin care firma norvegiana îsi transferă actiunile unui alt departament din grupul „TORVALD KLAVENESS”, denumit „TORVALD KLAVENESS SHIPPING”. Administrarea companiei „PETROKLAV” Inc. se făcea de Toanchină Virgil, Băsescu Traian – din partea română, si 2 directori din partea norvegiană. Componenta directorilor părtii române a fost propusă de C.I.S. si aprobată la 26.07.1991 de Băsescu Traian, la acea vreme ministrul Transporturilor. Comitetul Director al firmei „PETROKLAV” Inc. din Bahamas s-a întîlnit, în ianuarie 1992, la Ambasada Norvegiană de la Bucuresti, si în iunie 1992, la Oslo, întîlnire la care au participat 2 directori de la „KLAVENESS”, Marinescu Călin Dragomir de la C.N.M. „PETROMIN” S.A., Toanchină Virgil si Băsescu Traian din partea „PETROKLAV” lnc., hotărînd cu aceste ocazii înfiintarea unei companii holding „PETROMIN OVERSEAS” Inc., cu sediul în Liberia, si a 15 companii subsidiare, cu acelasi sediu, detinătoare de unică navă. De asemenea, s-a mai hotărît înfiintarea companiei „PETROKLAV MANAGEMENT” Inc. Liberia, actiunile acestei companii fiind la purtător.

Fiecare din cele 15 subsidiare vor încheia contracte de management cu „PETROMIN OVERSEAS” Inc. „PETROMIN OVERSEAS” Inc. va încheia un singur contract de management care să cuprindă cele 15 nave, cu „PETROKLAV MANAGEMENT”, iar acesta v-a încheia un contract de management, în termenii Back tack cu „TARVALD KLAVENESS & Co A/S”. Se observă că activitatea societătii mixte din Bahamas s-a mutat în Liberia. Acest lucru este probat cu NOTA întocmită de fostul director general al C.N.M. „PETROMIN” S.A Constanta, Marinescu Călin Dragomir, adresată Ministrului Transporturilor, Paul Teodoru, la 11.02.1993, în care se mentionează următoarele: în acest sens, prin hotărîrea Consiliului de Administratie din 20.04.1991, precum si a hotărîrii Consiliului Împuternicitilor Statului din 25.04.1991, s-a decis ca nava 22 Decembrie 1989 să facă parte din grupul de nave aflate în contract de management cu „KLAVENESS” Oslo (cu această firmă C.N.M. „PETROMIN” SA Constanta a încheiat un contract de companie mixtă „PETROKLAV MANAGEMENT” Inc., înregistrată în Liberia, avînd ca obiect de activitate managementul în comun al unui număr de 16 nave si perfectionarea personalului C.N.M. „PETROMIN” S.A Constanta, conform standardelor occidentale.

Referitor la situatia celor 15 nave, din cercetările efectuate pînă în prezent, a rezultat că la data de 24.05.1992, C.I.S. din C.N.M. „PETROMIN” S.A Constanta a hotărît înfiintarea unei companii holding, cu numele de „PETROMIN OVERSEAS” Inc. (P.O.I), cu sediul în Monrovia – Liberia, care la rîndu-i a înfiintat 15 companii, proprietare de unică navă, cu acelasi sediu, urmînd ca navele Comănesti, Cărbunesti, Bărbosi, Băneasa si Balota să poarte pavilion liberian, iar navele Breaza, Bicaz, Callatis, Bârlad, Baia de Cris, Baia de Aramă, Bujoreni, Bobâlna, Borzesti si 22 Decembrie 1989 (aflat în constructie în Santierul Naval Constanta la acea vreme si dată în folosintă în 1993), să poarte pavilion românesc. În acest sens, ministrul Transporturilor Băsescu Traian a emis Ordinele cu nr. 418 si 457/1992, prin care aproba schimbarea de pavilion. Schimbarea de pavilion a unei nave presupune înfiintarea unei companii în tara unde se intentionează înmatricularea navei si transferul acesteia în proprietatea companiei respective. Transferul proprietătii unei nave conform legislatiei maritime internationale se face prin: vînzare-donatie, avînd loc totodată radierea navei din registrele căpităniei. Mai există o situatie cunoscută sub numele de bare-boat, charter registration, unde pe baza unui contract de bare-boat se suspendă pavilionul navei pe perioada derulării acestui contract (care este de circa 2 ani cu drept de prelungire) în tara armatorului (proprietarului). În acelasi timp, navlositorul poate înmatricula nava în alt stat si arbora pavilionul acelui stat. După terminarea contractului, nava revine la proprietarul originar si arborează pavilionul initial. Din cercetările efectuate s-a stabilit că un număr de 6 nave au fost radiate din registrul matricol al Căpităniei Zonale Constanta, mentionîndu-se contractul de bare-boat, care în realitate nu există, iar celelalte 9 nave au fost vîndute pe un dolar, avînd la bază documentul bill of sale (nota de vînzare).

Aceste ordine le apreciem ca ilegale, întrucît era necesară o Hotărîre de Guvern, conform Decretului nr. 443/1972. Aprobarea ministrului Transporturilor ca l0 nave să poarte pavilion românesc, desi proprietarii erau companiile liberiene este nelegală, încălcînd flagrant prevederile Decretului nr. 443/1972. Totodată, C.I.S. a hotărît vînzarea celor 15 nave de la C.N.M. „PETROMIN“ S.A. Constanta la cele 15 companii proprietare de unică navă (denumite „Comănesti Incorporated”, „Cărbunesti Inc.”…), precum si punerea de ipoteci pe 4 nave (Comănesti, Cărbunesti, Barbosi si Băneasa) pentru a garanta un împrumut de 45 milioane USD de la „CHISTIANIA BANK” Oslo, către „PETROMIN OVERSEAS” Inc. În acest sens, s-a încheiat procesul verbal cu nr. 14/24.05.1992 si s-a emis hotărîrea C.I.S. din aceeasi dată. Se observă însă că această hotărîre nu a fost publicată în extras, în Monitorul Oficial, conform art. 89 din Legea 31/1990 si, în mod normal, nu ar fi trebuit executată. Obligatia publicării cădea în sarcina directorului Lupu Marin (care din informatiile noastre se află în prezent la Oslo, posibil în Scotia, Marea Britanie). Totusi, hotărîrea C.I.S. a fost pusă, în aplicare, companiile au fost create, iar navele au fost transferate către acestea prin documente Bill of Sale la pretul de 1 USD, ulterior „PETROMIN OVERSEAS” Inc. luîndu-si creditul de 45 milioane USD. În ceea ce priveste vînzarea navelor, practica internatională maritimă prevede următoarele: * la Copenhaga, în anul 1905, a luat fiintă „Baltic and International Maritime Conferance” (B.I.N.C.O.) – Conferinta Maritimă Baltică si Internatională, organ consultativ international cu caracter permanent neguvernamental. Este format din reprezentanti ai armatelor si asociatilor de armatori, ai brokerilor si cluburilor de navlu si contrastalii, precum si ai cluburilor P & I (Protection and Indemnity) indiferent de nationalitate. Atributiile conferintei sînt: * formulează diverse tipuri de contracte C/P (Charter Party), de vînzări de nave, conosamente si alte documente ce intervin în transporturile maritime, prin conferinte sau aranjamente directe cu navlositorii, încărcătorii, primitorii, armatorii si comerciantii, în general, sau cu organizatii reprezentînd asemenea persoane; * emite astfel de documente tipizate. Astfel, această conferintă, în anul 1956, a adoptat forma tipizată a contractului de vînzări de nave, codificate „sale form”, care a fost revizuit în anii 1966, 1983, 1986, 1987, 1993, si care se numeste „Memorandum of Agreement”.

În acest contract, la articolul 8, „Documentation”, se prevede că, în schimbul plătii, vînzătorii vor furniza cumpărătorului bill of sale, precum si alte documente. Deci, emiterea de către C.N.M. „PETROMIN” S.A. Constanta a bill of sale, fără contractul de vînzare, este ilegală, iar transferul navelor s-a făcut prin vînzarea la pretul de 1 dolar. Conform statutului de functionare al C.N.M. „PETROMIN” S.A Constanta, aprobat prin H.G. nr. 19/1991, C.I.S. exercita atributiile Adunării Generale a Actionarilor la C.N.M. „PETROMIN” S.A Constanta, unde statul era actionar unic. Din studierea atributiilor prevăzute în statut rezultă că C.I.S. nu avea în competentă să hotărască asocierea cu alte persoane juridice sau fizice, din tară sau străinătate, crearea de societăti în străinătate. Aceste atributii au fost introduse printr-un Regulament de functionare al C.I.S. care a fost redactat în cadrul Ministerului Transporturilor în luna ianuarie 1991 si aprobat ulterior, în C.I.S. În acest sens, subsecretarul de Stat pentru Transporturi Navale, Băsescu Traian a emis Ordinul cu nr. 1349/31.01.1991, în care se prevede, la punctul 2, ca C.I.S. să-si desfăsoare activitatea în baza atributiilor din Regulament. Se observă că punctul 2 din acest ordin încalcă art. 212 din Legea 31/1990, conform căruia atributiile C.I.S. sînt cele din statut. Din relatiile primite de la Ministerul Lucrărilor Publice si al Amenajării Teritoriului a rezultat că acest Ordin nu este arhivat la directia de specialitate din minister si nu se regăseste în registrul ce cuprinde asemenea ordine.

Organ de Politie
1. Chestor Mihail Bogdan
2. Subcomisar Mihai Toporan
3 Agent sef de Politie Mihăilă Gunache

Mircea 06-08-2014 - 16:56

Auzi aici:
NOTA DE CONSTATARE (unde exista asa ceva ?)
Cine semneaza ?
Un chestor de politie (adica un general) si un agent de politie (adica un tablagiu).
🙂 🙂 🙂
Si mai sunt unii care posteaza asa gugumanii.

Mircea 06-08-2014 - 17:04

„bill of sale, precum si alte documente.”

Primele cuvinte sunt scrise de chestor iar de la „precum” inainte a scris agentul.
🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

UnUL 06-08-2014 - 17:25

Parpanghelaș, te bâlbâi sau ce naiba?
E a treia oară că postezi prostia asta.

UnUL 06-08-2014 - 11:42

… și casa din Mihăileanu! 🙂

pathfinder 06-08-2014 - 12:22

Ar mai fi si Big Bang-ul!
Tare baxe asta…

CONGO 06-08-2014 - 13:57

@ Pribeagul

dar daca statistica dvs. de 1 fapt e o exceptie?
pate ca estista o legatura mai tare intre momentul cand (dandu-si seama ca pozitia politica si sprijinul „colegilor” nu au sanse sal scape) Voiculescu a inceput sa pompeze milioane in avocati, care si-au desfasurat „chitibusurile” fapt care a introdus brusc desistari, amanari, anulari de cai de atac?

Ha?

Aud?

Pribeagul 06-08-2014 - 21:16

Voiculescu este in primul rind un om ca toti oameni, cu bune si rele. Dintre cele bune amintesc doar ca a sustint constant restituirea banilor pentru Dacia, spre deosebire de altii, cum este magarul ala de Marian Sirbu care, in timp ce Voiculescu are perspectiva inchisorii, se pregateste sa ia in primire un post de ambasador, dupa ce s-a tinut ca scaiul de oaie de un salariu nesimtit la ASF.

Dintre cele rele amintesc una cel putin ciudata: intr-o discutie cu jurnalistii a sustinut ca n-are nici o avere. Nu-mi dau seama la ce a considerat ca-i foloseste acesta gluma.

Cit despre proces, ramin valabile si cele spuse mai sus. In plus, sa incercam sa dam un raspuns la intrebarea pentru ce este judecat Voiculescu? Pentru ca a cumparat ICA la pret de solduri, ca a spalat bani? Cine stie, de fapt pentru ce este judecat Voiculescu? Dupa felul in care decurge judecata cel mai plauzibil raspuns este ca avem de-a face cu o actiune directa a lui Basescu, care momentan se afla intr-o pozitie ff periculoasa. Varanu este agatat cu coltii de gitul lui si, mai mult, este fara mila, pe cale de a-l sugruma.

Justitia ne ofera un spectacol jalnic. Dupa ce a tirit procesul ani de zile, la interventia dsirecta a Sefului, termina procesul in 2-3 luni, ceea ce dovedeste inca o data, daca mai e nevoie, ca avem de a face cu Justitia independenta a lui Basescu.

Voiculescu si armada-i par a fi acceptat gindul ca va ajunge la bulau. Dar condamnarea va turna gaz peste foc. Sa ne pregatim, vom avea parte de zile… glorioase/zgomotoase.

Hai Steaua!

cam… contorsionat traseu-ti logic. dar, treaca-mearga!

pathfinder 06-08-2014 - 21:21

Multe rele.
Foarte putine bune.
A tampit 60% dintr-un popor.
Justitia divina…
J.J.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 06-08-2014 - 21:25

…carevasazica … a PACALIT ? ! ?
…tzzzt vai !
…Ce …. PACALICI ! ? !

Pribeagul 06-08-2014 - 23:05

Exagerezi aproape la fel de mult ca si… Legendele Olimpului. Regimul Basescu a fost dezastruos pentru tara. Trebuia de mult inlaturata orice urma a lui. Ponta s-a incapatinat sa tina in viata… un cadavru.

Rusinos!

Azi a fost Schimbarea la Fata. Resturile basiste ar fi bine sa profite de acest prilej, sa ceara iertare poporului si sa se pocaiasca.

pathfinder 07-08-2014 - 10:17

🙂
Probege,
Ce legatura are ce-am spus eu si cu raspunsul lu’ matale?!?

jan dinu 06-08-2014 - 21:35

Don Profesor stai ca vin
Stau la rind sa ma inchin
Tzara’ntreaga va doreste
La parnaie stati regeste !
Sunt pribeag rasfatzat
Mi-am luat spaga shi-am plecat
Am ajuns departe in State
Sunt fidel pina la moarte !
JD-USA

Ionut 06-08-2014 - 11:57

Da! Va multumesc pentru faptul ca sunteti consecventi in a prezenta stirile,fapt pentru care va consider eu si ceilalti prieteni ai mei,din Mizil-Prahova,o sursa serioasa de informatii.S-o tineti tot asa…….

pathfinder 06-08-2014 - 12:39

Pentru cei cu simtul umorului…
timesnewroman.ro/politic/inca-putin-si-l-baga-live-text-de-la-procesul-lui-dan-voiculescu

UnUL 06-08-2014 - 12:49

Absolut genial, domnule Pathfinder ; de aceea va produce crize de isterie la toți imbecilii felixieni fără simțul umorului

Ionel 06-08-2014 - 14:10

PDL=canalii=tradatori de tara=vanzatori de tara=,,agenturile straine”

UnUL 06-08-2014 - 14:27

Presupun că te referi la PSD, tovarășe Ionel Măzărescu.

UnUL 06-08-2014 - 14:27

A și apărut primul imbecil: Ionel al lui Mazăre.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 06-08-2014 - 17:42

Nu te alarma degeaba !
meritul de IMBECIL PRIMORDIAL si de NECONTESTAT .,
esti doar TU , UnUL -arsch-
desigur , nu pentru mult …TIMP !

UnUL 06-08-2014 - 17:46

Asta ai decretat tu, în tâmpenia ta congenitală, deci afirmația (etichetarea) valorează tot atât ca cel ce a lansat-o : adică zero!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 06-08-2014 - 17:47

…Sa supunem la VOT !
Aici pe FORUM! …

UnUL 06-08-2014 - 18:17

Poate la BOT; căci cu animale ca tine, Salaud, Curbos, Degețel, mircea sau Bășinel….

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 06-08-2014 - 18:52

La BOT /Oral ca tine si pathfinder ,
nimeni !
nici la ANAL —izee , nu va intrece nimeni ,
Nici chiar GAY ul din …..YAM

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 06-08-2014 - 17:55

Cristi Dănileţ, cercetat pentru că a vândut teste grilă unor candidaţi la admitere la Institutul Naţional al Magistraturii

Cristi Dănileţ, cercetat pentru că a vândut teste grilă unor candidaţi la admitere la Institutul Naţional al Magistraturii
Cristi Dănileţ, membru al Consiliului Superior al Magistraturii, face obiectul unei cercetări efectuate de Inspecţia Judiciară

UnUL 06-08-2014 - 18:21

Erată : „În cursul săptămânii, în presă au apărut informaţii cu privire la faptul că judecătorul Cristi Danileţ ar fi elaborat teste grilă pentru o asociaţie non-profit, care la rândul ei le vindea candidaţilor la examenul de admitere la Institutul Naţional al Magistraturii.”
Deci el a elaborat teste PENTRU O ASOCIAȚIE NON-PROFIT;: ce a făcut această asociație cu ele e altă chestiune, de care nu răspunde domnul Danileț

Dinu 06-08-2014 - 21:53

Aveti putintica rabdare stimabililor….Cand baselu va intra la mititica o sa mai radeti? Mari hahalere sunte-ti ! Chiar va spalat creierul in asa hal?
Va deplang si imi este TARE MILA DE VOI! MAI STAI NITEL PE CIUCI SI VA LAMURITI SI VOI CU CINE ATI TINUT ATATIA ANI!
Vai voua!!!!!! VAE VICTIS!

pathfinder 06-08-2014 - 21:59

Sunte-ti?!?
🙂

Cand nu ai creier ce sa speli?
Ha?
🙂

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult