Acasa Revista Presei Revista presei. Felix ia grupul media controlat de Burci

Revista presei. Felix ia grupul media controlat de Burci

scris de Florin BUDESCU
6 afisari

Curentul: Dan Voiculescu cumpără Prima TV, Kiss TV, Kiss FM, Magic FM şi Rock FM „Dan Voiculescu va prelua controlul trustului de presă deţinut de compania germană ProSiebenSat.1 în România şi constituit din posturile de televiziune Prima TV şi Kiss TV, şi posturile de radio Kiss FM, Magic FM şi Rock FM”

Adevarul: Nigel Farage, eurodeputat britanic: „UE nu are mari şanse de supravieţuire“ „Unul dintre cei mai vocali eurosceptici de la Bruxelles, Nigel Farage, declară că moneda unică e «un dezastru fără egal» şi că libera circulaţie e «o prostie». Nigel Farage spune că nu e surprins deloc de criza zonei euro şi consideră că valuta comunitară e «o închisoare monetară»”

Curierul national: E nevoie de un minister al fondurilor europene? „Leonard Orban: Rata de absorbţie a fondurilor europene se va îmbunătăţi „la un an, un an şi ceva” de la înfiinţarea noului minister. Olteanu (UNPCPR): Dacă va dura atât, înfiinţarea acestui minister nu este soluţia de primă urgenţă”

Fin.ro: Proiect BNR: Creditul de consum va fi limitat la cinci ani „Creditele de consum vor avea o scadenta de cel mult cinci ani, iar pentru cele denominate in valuta sau indexate la cursul unei valute, solicitantul trebuie sa dispuna de garantii reale si/sau personale la un nivel de minimum 133% din valoarea imprumutului, potrivit unui proiect de regulament BNR, aplicabil si sucursalelor bancilor straine”

Bursa: CNVM reanalizează validarea lui Konieczny la conducerea Bursei „Comisia Naţională a Valorilor Mobiliare a admis, ieri, contestaţia depusă de un acţionar cu privire la compatibilitatea lui Grzegorz Konieczny, vicepreşedintele executiv al Franklin Templeton, administratorul Fondului Proprietatea, cu funcţia de membru în Consiliul de Administraţie al Bursei de Valori Bucureşti”

Romania libera: Firma fratelui baronului de Vrancea Marian Oprişan a obţinut de la stat contracte de zeci de milioane de lei dar declară profituri modeste. Baronul gazonului: „Ce vă f…e grija de afacerile mele?” „Adrian Oprişan, fratele preşedintelui Consiliului Judeţean Vrancea, a ajuns un adevărat baron al lucrărilor de amenajare, refacere sau întreţinere a terenurilor sportive din România”

Puterea: Piţi se face că nu înţelege! „La finalul remizei cu Franţa, selecţionerul Victor Piţurcă a lăudat prestaţia echipei sale şi s-a declarat susprins de huiduielile fanilor din finalul întâlnirii. Ceea ce nu pricepe antrenorul, sau se face că nu înţelege, este că publicul a taxat tragerile repetate de timp ale tricolorilor, într-un moment în care chiar noi trebuia să atacam şi să forţăm victoria”

Gandul: Din gazonul de pe noul Naţional Arena au sarit brazde de pamant „Acest stadion a fost realizat în vederea desfăşurării finalei Europa League din 2012, perioadă în care gazonul ar fi avut suficient timp pentru fixare”

EvZ: România – Franţa 0-0. „Adieu”, calificare! „Noul stadion „Naţional Arena” a fost, în premieră, gazda unei partide. Tricolorii au remizat aseară cu Franţa, scor 0-0, dar au mai pierdut o bătălie în lupta de calificare la Euro 2012. Arena a fost plină cu o oră înainte de startul meciului, spectacolul din tribune fiind extraordinar. Meciul a fost slab, iar gazonul de-a dreptul prost”
StareaPresei.ro

3 comentarii

Davout 07-09-2011 - 18:14

a fost doar un zvon se pare.

aniela 07-09-2011 - 20:00

Da, e doar un zvon….dar le-ar fi facut un bine daca i-ar fi luat!

demostene 08-09-2011 - 11:33

Da…cu siguranta Prima tv mai are de invatat mult pana sa ajunga la nivelul Antenelor.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult