Acasa Revista Presei Revista presei. Felix vrea sa controleze Ştirile TVR

Revista presei. Felix vrea sa controleze Ştirile TVR

scris de Florin BUDESCU
3 afisari

Puterea: Bursa zvonurilor: TVR Felix „Oameni de încredere ai lui Dan Voiculescu – Felix fac presiuni uriaşe la primul-ministru pentru schimbarea şefului ştirilor din Televiziunea Publică. Ţinta preşedintelui-fondator al Partidului Conservator este de a-şi pune pe postul respectiv un ziarist din Trustul Intact, ca astfel să controleze direct Departamentul Informativ al TVR. Mutarea ar urma să se întâmple după încheierea restructurării personalului”

BursaDan Voiculescu vrea să-i extermine pe evazionişti cu armata „Dan Voiculescu susţine că oamenii din armată au o statură, o moralitate, o disciplină a muncii care îi recomandă pentru a fi controlori şi vânători de evazionişti. Există, desigur, şi o «viceversa» potenţială: transferul de moralitate să nu aibă loc între Armata Română şi evazionişti, ci invers”

EvZPanoul de onoare al penalilor cu frică de Justiţie „Mai mulţi penali din USL au probleme cu dosarele deschise împotriva lor: miniştrii (Relu Fenechiu, Liviu Dragnea), baronii (Constantin Nicolescu, Marian Oprişan), parlamentarii (Gigi Becali, Tudor Chiuariu, Mircea Banias). Atacul USL are trei ţinte: preşedinţia CSM, şefia parchetelor şi conducerea Curţii Supreme”

AdevărulAutodenunţ oficial la CSM: judecătorii sunt revoltaţi că votul nu s-a potrivit cu negocierile de culise „Membrii Secţiei pentru Judecători din CSM afirmă oficial că revolta lor faţă de rezultatul alegerilor pentru şefia instituţiei se datorează faptului că votul nu a respectat negocierile din culise”

România liberăMiza lui Crin Antonescu pentru PNL „Una dintre strategiile vehiculate în zona USL ar consta, potrivit unor surse din apropierea arcului guvernamental, în dezmembrarea PDL şi reducerea lui la nivelul formaţiunilor neparlamentare. În acest fel, Puterea şi Opoziţia ar putea fi împărţite între liberali şi socialişti, dar această ipoteză este dificil să nu poată fi pusă în practică, de aceea, deocamdată, Crin Antonescu încearcă să devină mai puternic şi să-i elimine din partid pe cei care îi râvnesc locul şi îl ofensează”

Curierul naţionalAntonescu: În PNL nu este loc şi pentru Chiliman „Nu se poate însă, asta-i clar, după ce vom avea un congres clarificator în multe privinţe, să rămânem în acelaşi partid şi eu şi dl Chiliman”

Cronica românăConducerea PNL a validat 11 secretari de stat „Conducerea PNL a validat, luni, noile propuneri pentru funcţiile de secretar de stat în noul guvern al USL, fiind desemnate 11 persoane care vor ocupa aceste poziţii, pe lângă actualii secretari de stat care se află deja pe funcţii, au declarat, surse liberale”

Gândul666 de zile în dosarul mită contra amendamente în PE. Austriacul Strasser – 4 ani de închisoare cu executare. Reacţia lui Severin, ”coleg de lot” „Austriacul Ernst Strasser a fost condamnat, luni 14 ianuarie, la 4 ani de închisoare cu executare în urma anchetei Sunday Times. Anchetarea austriacului a durat 15 luni şi s-a finalizat cu o condamnare în primă instanţă pentru luare de mită. Adrian Severin este încă europarlamentar, iar procurorii i-au deschis două dosare, dar încă nu a fost trimis în judecată. Severin spune că este nevinovat şi că probabil şi procurorii DNA sunt convinşi de nevinovăţia sa”

eNaţionalUltimul gand al lui Dinu Patriciu: cum sa-si dezmosteneasca sotia! „pe 17 decembrie, a declansat razboiul impotriva nevestei. A apelat la cea mai cunoscuta casa de avocatura, Nestor si Asociatii (Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen – NNDKP), scopul fiind unul singur: acela de a reusi, prin orice mijloace, sa o lase pe Dana Patriciu fara un leu. Desi membrii celebrei case de avocatura Nestor si Asociatii si-au castigat reputatia de specialisti in mari privatizari, avand clienti companii-gigant si institutii bancare de renume mondial, vremurile grele si criza economica i-au impins sa accepte aceasta speta. De altfel, o speta nerecomandabila unei case de avocatura cu un asemenea statut, cu valente americane si prestigiu castigat in timp. Mai ales ca acest dosar este presarat cu gainarii ordinare, puse la cale de sarlatani capabili de orice”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult