Acasa Revista Presei Revista presei. Filiera A3 – Ponta în cazul Mircea Băsescu

Revista presei. Filiera A3 – Ponta în cazul Mircea Băsescu

scris de Florin BUDESCU
3 afisari

Turcescu, despre filiera Antena 3 – Ponta – Duicu în cazul Mircea Băsescu “Potrivit lui Turcescu, (n.n.: filiera e generată de faptul că) banii despre care se vorbeşte în filmările cu fratele preşedintelui erau luaţi cu camătă de acesta de la finul Bercea Mondial. ” (Reporter Virtual)

Mircea Băsescu, şantajat de ginerele şi fiica lui Bercea Mondial

Mircea Băsescu, şantajat de ginerele şi fiica lui Bercea Mondial (foto: cotidianul.ro)

Mircea, călcâiul lui Traian. Şirul de probleme cu legea ale fratelui mai mic al preşedintelui Băsescu “Postura în care a ajuns, cea de arestat, fratele mai mic al preşedintelui României pare incredibilă. Mircea Băsescu sau «M.B.-ul», cum i se spunea, era un personaj-cheie al Constanţei. După ce Traian Băsescu a devenit preşedinte, dimensiunile influenţei sale au crescut exponenţial” (Adevărul)

Parlamentarii puterii insista cu gratierea si amnistia “De aceasta data, proiectul ii apartine senatorului PC Cristiana Anghel si a fost depus la Parlament, pe 13 iunie. Initiativa legislativa prevede gratierea 100% a infractorilor cu pedepse de pana la doi ani de inchisoare, reducerea cu o patrimea pedepselor incadrate intre 2 si 5 ani, micsorarea cu o treime a pedepselor de 5 – 8 ani inchisoare si injumatatirea duratei de detentie pentru persoanele care au implinit 60 de ani sau care au copii mai mici de cinci ani in intretinere si a femeilor gravide” (Puterea)

Un judecător din Rădăuţi a cerut șpagă servicii dentare, 35 de ouă, găini, o sticlă de Cinzano, un sejur la mare “O anchetă fără precedent a DNA a dezvăluit că un afacerist dădea șpagă la doi judecători pentru sentințe favorabile. Protectorii rețelei erau un procuror șef și un comisar-șef. Unul dintre magistraţi, Bogdan Bărbuţă, a fost arestat pentru 24 de ore” (EvZ)

Mitrea, Ciorbea, Luca, Hossu, Costin, Baciu, Petcu şi jaful UGSR “Imensa avere a fost prădată de noii lideri sindicali – mai multe haite de varani având în frunte şmenari cu numele de Mitrea, Ciorbea, Luca, Hossu, Costin, Baciu etc” (Puterea)

Piaţa asigurărilor, misiune imposibilă “Asigurătorii încearcă doar la nivel declarativ să rezolve problemele din piaţă, deşi în anii care au trecut de la apariţia lor, acestea s-au acutizat. Negriţoiu i-a invitat la un dialog real, în care să propună soluţii de schimbare a politicii companiilor astfel încât acestea să fie pro-consumator” (Curierul naţional)

Halep, din nou la fileu, pe iarba de la Wimbledon. Adversarele româncelor “Următorul turneu, cel de Grand Slam de la Wimbledon, care debutează pe 23 iunie, este unul extrem de important pentru Simona Halep, având în vedere că românca va lupta pentru a rămâne numărul 3 mondial. Cu poloneza Agnieszka Radwanska suflându-i în ceafă, Halep se pregătește de un nou turneu mare, după ce s-a retras, săptămâna trecută, de la ‘s-Hertogenbosch din cauza unei accidentări” (România liberă)

Cum l-a scăpat şeful PE, socialistul Martin Schultz, pe Ovidiu Silaghi de ridicarea imunităţii de europarlamentar, pentru ca acesta să se poată acoperi apoi sub umbrela PSD “Până la demisia sa din data de 19 iunie 2014, Martin Schulz, fostul presedinte al Parlamentului European (1) nu a anunțat in Plen primirea cererii DNA de ridicare a imunitații de deputat a lui Ovidiu Silaghi si trimiterea acesteia la Comisia pentru afaceri juridice (JURI) si (2) de fapt nu a trimis cererea la Comisia pentru Afaceri Juridice a PE. Martin Schulz era obligat sa transmita Comisiei JURI” (Curentul)

“Presiunile Rusiei vor începe din noiembrie” Doru Lionăchescu: “Rusia are o strategie pe care o urmează, iar aici intră în discuţie şi Kazahstanul, care, asemeni Iranului şi mai ales Chinei, reprezintă o piaţă destul de mare astfel încât Rusia, dacă formează o alianţă cu acestea, să nu mai depindă de alţii” (Bursa)

StareaPresei.ro

13 comentarii

urbos 23-06-2014 - 07:55

Iarasi greata dementului Closetescu, numita „revista presei”.
E de vina Antena 3 ca idolul Closetestilor si Turcestilor ia bani de la tigani, si e filmat de pagubiti. Dumnezeule, cata dementa!

Si asa, viermele Turcescu zice ca ditamai „afaceristu” de frate al Kiorului mosier, lua bani de la camatari? Hahahahaha! Nu putea bre scursurilor sa ia de la CEC? Hahaha!
Acuma e operatiunea „cum sa-l scapam pe Kior”. Se dau javrele basiste in cap peste cap, ce sa mai inventeze.

Va dati sema ce e in mintea scursurii scelerate de la Cotroceni? Cata ura are dementu in el? Ce ar mai trage taratura cu mitraliera da’ nu poate?
Insa e de asteptat sa detoneze ceva, sa aresteze pe cineva, numai sa isi acopere cacatul.
E cam greu insa pentru taratura Traian Basescu sa se mai spele. De-ar arde in iad, cu toata familia lui, cu toate slugile lui, cu toti sustinatorii lui!

UnUL 23-06-2014 - 08:02

Ce te tulbură, C u r bubos? La o revistă a presei nu se pot da doar extrase din Jurnalul Național și Cotidianul.
P.S. Dacă ai văzut tu vreo filmare cu președintele luând bani de la țigani, trimite-mi-o și mie!
P.S. 2 Ce imaginație morbidă ai, Scârboșel ! Încerc să mi-l imaginez pe președinte trăgând cu mitraliera și mă apucă un râs nebun.
P.S. 3 Ce faci, nenicule? Ți-ai pus pile în iad pe cine să ia și ce să le facă?

urbos 23-06-2014 - 08:12

Vezi ceva din Jurnalul National p-aici ma cap de poola basista?

UnUL 23-06-2014 - 08:22

Iar n-ai înțeles nimic, b o u le. Spuneam doar că TU DOAR AȘA CEVA AI VREA la revista presei.

urbos 23-06-2014 - 08:30

Porc batran, n-ai inteles tu nimic. In asa zisa revista a presei a Closetescului, n-o sa vezi nimic din Jurnalul National. Ai inteles fiu de scroafa usturoiata si tata turnator? Deci e cum am spus eu.

mircea 23-06-2014 - 08:52

Boulet iar ai baut apa tulburata cu pisat da vaca statuta,nu auzii nici o vorbulita zisa da marele jude da la CSM-Veselica Gainet ala cu revocarea care s-a intors ca un ardelean hot,lesinat si fara caracter.Matale care esti da rasa turnatoare nu zici nimica,bre Boulet???Cel putin da o mare spaga tip BASESCU_BOC

UnUL 23-06-2014 - 08:56

N-o să văd nimic din Jurnalul Național? Te pomenești că ești și profet. Dar dacă – prin absurd -ai dreptate – ar fi excelent: n-o să mă apuce greața.
În ceea ce privește părinții mei, ai dat-o în bară 100%. Cum spuneam, tata a fost erou, nu turnător, iar mama se trage dintr-un lung șir de preoți ortodocși (din partea bunicului) și greco-catolici (din partea bunicii).
Oricum, dacă îți pute tot timpul a usturoi, e clar că mirosul vine de la tine.

UnUL 23-06-2014 - 08:59

mirciulică, ai putea fi mai explicit, că nu pricep nimic din bâiguielile tale?

UnUL 23-06-2014 - 09:02

C u r Bubos, de ce să-mi număr copy-paste-urile?
Eu dau copy-paste din propriile mele postări mai vechi sau din articole de ziar (cu trimiterile făcute corect!) cu care sunt de acord. Care e problema?

UnUL 23-06-2014 - 09:04

În ceea ce privește „oligofrenul”, cine zice ăla e !

UnUL 23-06-2014 - 09:09

”Ocupația” mea e să dau „copy-paste”? De unde ai scos tâmpenia asta?

UnUL 23-06-2014 - 10:24

Se spune: „„să inventariezi” sau „să recenzezi”, prostovane.
Și fiindcă tot mă acuzi de copy-paste, hai să reiau ce spuneam cândva:
Șobolan mai chițcăitor (era să spun „grohăitor”, deși șobolanii nu grohăie decât în zoologia ta personală!) ca tine mai greu, Scârboșel. Cum ți-am mai spus-o, ești dus rău de tot cu pluta. Mă întreb dacă reprezinți superlativul t â m p e n i ei, sau ești doar o lichea în solda lui Felix. Oricare ar fi răspunsul la această întrebare, este evident că suferi de orbul găinilor și privești realitatea (Nu postul Realitatea!) prin oglinzi deformante. Trăiești într-un univers paralel, doar al tău, fără nicio legătură cu realitatea concretă și palpabilă. Diagnosticul psihiatric în acest caz este cel de „autism” (=stare patologică caracterizată prin ruperea contactului cu realitatea) și ar necesita un tratament de urgență. Pe deasupra, ți-ai făcut educația în cotețul de p o r c i, și acesta e nivelul tău intelectual, de limbaj și de comportament, deasupra căruia nu te poți ridica. (Acesta este, de altfel, « portretul robot » al USLașului de serviciu : intolerant pana la talibanism, violent, vulgar si mitocan; ce mai „la fine fleur” a acestui popor!)

UnUL 23-06-2014 - 10:25

Te rog să înlocuiești „USL-aș” cu „USD-ist!”, căci lucrurile au evoluat de când am trimis respectiva postare.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult