Acasa Revista Presei Revista presei. Filme de groaza cu galinacee

Revista presei. Filme de groaza cu galinacee

scris de Ziua Veche
5 afisari

Un jurnalist de laRomania Libera a petrecut cateva zile intr-o crescatorie de galinacee. A rezultat un reportaj ce ar putea fi despre drepturile gainilor si cum sunt ele incalcate cu samavolnicie de catre cruzii lor crescatori. Aferim: e si pe video! Apropos: stiati ca le trebuie, la norme europene, si gratare speciale pe care sa-si ascuta ghearele?


Tot Romania Libera anunta ca, de la ubicua cenusa vulcanica, marile companii aeriene sunt in pragul falimentului si Eurostar tripleaza preturile. Ce bine ca n-avem treaba cu Eurostar!

 

Evenimentul Zilei a descoperit ca PSD e dator vandut, dar cu facturi de opt milioane de euro, nu joace. Iar aceasta pentru ca Ponta se lupta cu mostenirea lui Mircea Geoana, asa cum arata Curentul.

 

Care cotidian a aflat si ca finul lui Catalin Voicu ar fi luat de la acesta 500.000 de euro.

 

Jurnalul National informeaza ca se pregateste un nou val de disponibilizari. Probabil ca este cel despre care maraia Lucian Croitoru de saptamana trecuta, cand arunca pe piata si o cifra: 100.000 de noi victime ale crizei.

 

Subiectul este tratat si de Gandul Basescu si Boc regizeaza sceneta concedierea bugetarilor. Prieteni, colegi de la Gandul, bucurati-va: un alt Guvern regiza acum schita „Falimentul cu tara”.

0 comentariu

sorge 19-11-2010 - 13:23

IARul ar fi fost operational inca 20 de ani si s ar fi putut adapta si o varianta supersonica .

FORESKIN 19-11-2010 - 15:25

…poate sa inchirieze (leasing) un coridor aerian exclusiv cu Serbia pentru 50 de ani…

Ticu 20-11-2010 - 07:10

Cred ca treaba cu neapararea spatiului aerian e o gaselnita pentru a se ascunde incapacitatea guvernului actual de a ne apara, de fapt, TARA. Iar o tara fara aparare este o tara pierduta.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult