Acasa Revista Presei Revista presei. Florian Coldea va fi înlocuit. Se ştie cu cine

Revista presei. Florian Coldea va fi înlocuit. Se ştie cu cine

scris de Florin BUDESCU
64 afisari

Florian Coldea, general locotenent, în prezent interimar la conducerea SRI în locul lui George Maior, care a demisionat, va fi înlocuit, se ştie de către cine şi anume în ce fel.

george-viorel-voinescuSe numeşte George Viorel Voinescu şi nu este oareşcine, ci un alt fost adjunct al lui George Maior, şi acum pe funcţie. Este tot general locotenent, ca şi Florian Coldea. Pe logistică. Meseriaş, om al sistemului. Evident, Klaus Iohannis a decis, Eduard Hellvig, odată numit, îl va aduce pe acesta în locul lui Florian Coldea. Cel puţin aşa a aflat Comisarul.

Edi Hellvig are două pete în biografie, reliefate de Ştiri pe surse. Prima este că s-a lansat în politichie prin furcile caudine ale PUR, exact aşa cum a spus azi Traian Băsescu, citat de Fanatik (imediat a venit şi Elena Udrea, ţopţorop, să afirme acelaşi lucru, dă asta şi Realitatea.net, apoi să trântească faptul că defapt Coldea l-a numit pe Hellvig).

Puterea povesteşte felul cum a ajuns Vlad Georgescu, jurnalistul german de origine română, să dezvăluie rolul lui Frank Walter Steinmeyer, şeful diplomaţiei germane, în Dosarul EADS.

Omul de afaceri Ilie Drăgan a fost reţinut pentru 24 de ore de procurorii DNA în Dosarul Herţanu şi azi urmează să fie dus în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi, explică ziarul Curentul.

Klaus Iohannis a început să vorbească. De exemplu, despre scenariul demiterii lui Victor Ponta din fruntea guvernului, după scandalul de corupţie în care e implicat cumnatul său, Herţanu.

E foarte frumos cum le zice ambiguu: „Prefer să nu mă pronunţ în această chestiune, dar dacă se prelungeşte această fază, atunci, sigur că se va pune tot mai mult, în spaţiul public, această întrebare”.

Iohannis mai zice una, citat de Gândul. Vorbeşte despre o şansă pentru reuşita unei moţiuni de cenzură la adresa Cabinetului Ponta în chestiunea modificării Codului Fiscal. Pas cu pas.

ANALIZĂ Noul Cod Fiscal: poate duce Guvernul pe cât a promis? Ce spun specialiştii în fiscalitate – aşa se numeşte un articol din Adevărul. Problema ar trebui pusă astfel: poate duce următorul cabinet, în campania electorală din 2016, ce a promis Cabinetul Ponta?

Naţional spune povestea montajului făcut de Marian Oprişan în Dosarul Căprioara. Ceea ce nu se ştie este că încă din anii 70 în Crângul Petreşti, la şase kilometri nord de Focşani, exista o cabană Căprioara, vizavi de Grădina Zoologică, care fusese mutată din centrul Focşaniului.

Apoi, a început construirea noului complex, restaurant şi hotel, asemănător cu Cioplea şi Orizont din Predeal, dar mai mic, care a stat mult timp ca structură de rezistenţă neterminată. Pe atunci, Marian Oprişan era cel mult adolescent, nici măcar manechin la Fabrica de confecţii…

Steaua a rămas fără palmares, informează EvZ. Mai curând, fără palmaresul de până în 1999, când a preluat echipa Gigi Becali. Este foarte interesant ce va face Armata cu restul palmaresului. Un nou club?

Rusia se joacă de-a v-aţi ascunselea la fruntariile NATO. E în Marea Neagră şi la limita statelor baltice, care se tem că scenariul ucrainean s-ar putea repeta, explică Bursa.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult