Revista presei. Florin Georgescu premier de facto | Ziua Veche
Acasa Revista Presei Revista presei. Florin Georgescu premier de facto

Revista presei. Florin Georgescu premier de facto

scris de Florin BUDESCU
4 afisari

Victor Ponta şi-a externalizat funcţia şi intră în concediu politic, până la alegeri, Florin Georgescu va asigura activitatea guvernamentală.

Florin-GeorgescuPuterea: Victor Ponta şi-a externalizat funcţia şi intră în concediu politic, până la alegeri. România are un nou premier ”Eu voi participa, bineînţeles, la campanie, dar vicepremierul Georgescu nu candidează şi asigură non-stop, când sunt eu plecat, activitatea guvernamentală. La fel, la nivelul fiecărui minister există cel puţin un secretar de stat pe care l-am stabilit, şi care va fi tot timpul în minister”

Curentul: Marea „famiglie” USL de pe listele parlamentare: soții, frați și copii promovați pe bază de nepotism ”Nici aceste alegeri legislative nu puteau ieși din cadrul PCR. Adică Pile-Cunoștințe-Relații. Ba am mai putea adăuga pe listă și alte cumetrii, încuscreli și alte legături politico-bolnăvicioase”

Gândul: Cum explică şeful PNL candidatura lui Gigi Becali pe listele USL “Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a dezvăluit criteriile pe baza cărora liberalii au bătut palma cu Gigi Becali, menţionând că nu au avut loc discuţii despre partea financiară. Astfel, pe lista calităţilor care l-au recomandat pe finanţatorul Stelei se numără şi partea de electorat care-l consideră «un om sincer»”

România liberă: Mulţi dintre candidaţii de pe listele USL sau ARD au fost impuşi peste voinţa filialelor locale. Pilele şi relaţiile de pe listele de candidaţi, colecţia 2012 “Mulţi dintre candidaţii care au ajuns pe listele pentru alegerile parlamentare din 2012 au fost impuşi de la centru ori s-au remarcat doar prin faptul că sunt nevestele, finii sau pilele unor potentaţi locali sau lideri centrali ai partidelor”

EvZ: Procurorul care l-a interceptat pe Traian Băsescu: “Presa m-a învins. Mă voi ocupa doar de găinării!” ”Marian Drilea dă vina fie pe judecători, fie pe presă. El ignoră legea care spune că acele stenograme trebuiau arhivate la Parchet”

Adevărul: Riscăm cea mai gravă sancţiune de la UE ”România riscă presuspendarea, suspendarea sau, în cel mai rau caz, întreruperea de plăţi pe patru programe operaţionale-cheie, prin care primim aproape 70 de miliarde de lei de la bugetul UE”

Cronica română: Vulpescu, audiat de DNA “în dosarul privatizării Oltchim” “Fostul şef al Oficiului Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie (OPSPI) Remus Vulpescu a fost audiat luni de procurorii DNA în dosarul în care acesta a depus o plângere penală împotriva lui Dan Diaconescu, pe care îl acuză de înşelăciune în legătură cu privatizarea Oltchim”

Bursa: Prima mutare a lui Zaremba, după eşecul privatizării. PCC vrea să vadă planul de restructurare al “Oltchim”, anunţat de Ponta ”Acţionarul minoritar al “Oltchim”, PCC SE, iese la rampă, după eşecul răsunător al privatizării, şi cere conducerii să prezinte acţionarilor planul de restructurare a companiei”

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult