Acasa Revista Presei Revista presei. Florin Negruţiu şi CTP pleacă de la Gândul

Revista presei. Florin Negruţiu şi CTP pleacă de la Gândul

scris de Florin BUDESCU
199 Afisari

Redactorul-şef de la Gândul, Florin Negruţiu, dar şi Cristian Tudor Popescu, fost şef, fost publicist comentator, şi-au dat demisia de la ziarul lui Adrian Sârbu, devenit cotidian electronic de mai mulţi ani, informează HotNews.
cristian tudor popescu ctpGurile rele din piaţa media spun că plecările acestea ar avea legătură cu problemele pe care le are Sârbu cu legea. Negruţiu şi Popescu sunt din filme diferite. Florin e un jurnalist foate bun de politică internă, iar CTP o fosilă, omul ce a aservit CRP lui Adrian Năstase.
Dan Andronic, acţionarul de la Editura Evenimentul Zilei şi Capital, directorul general EvZ, a fost audiat ieri dimineaţă la DNA timp de trei ore, spune Realitatea. Dincolo de rapiditatea cu care Dan a fugit de presă, nespunând nimic, se pare că este vorba despre Dosarul Microsoft.
Tot mai multe semne că Victor Ponta se va retrage din fruntea Executivului, spune Realitatea. Joi, şedinţa CSAT va avea loc fără el acolo (ceea ce e normal, un penal nu are ce căuta într-un astfel de loc).
Pe agenda CSAT este, conform Curierului naţional, cazul lui Mişu Negriţoiu, azi şef la ASF. Negriţoiu ar fi încălcat embargooul cu Iranul pe când era şeful ING România.
Petre Roman s-a înscris în competiţia internă din PNL pentru postul de candidat la funcţia de primar general al Capitalei, explică Gândul. Să-l voteze femeile de la APACA.
Rainer Seele, noul director general al OMV, companie care, prin bunăvoinţa lui Adrian Năstase, deţine pachetul majoritar de la Petrom, vrea musai să intre în parteneriat cu Gazprom pentru exploatarea unui câmp petrolier din Siberia, arată Bursa.
Devine tot mai evodent: Regimul Erdogan devine tot mai greu frecventabil de către lumea occidentală, conform Adevărul. Un raid SUA asupra taberei unde se ascundea contabilul-şef al Statului Islamic, Abu Sayyaf, a oferit probe privind legăturile dintre oficialii de la Ankara şi ISIS.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult