Acasa Revista Presei Revista Presei. Florina Cercel, limbi scârboase lui Victor Ponta

Revista Presei. Florina Cercel, limbi scârboase lui Victor Ponta

scris de Florin BUDESCU
7 afisari

Florina Cercel, actriţă talentată, ajunsă acum la momentul la care se poate vorbi despre ea ca despre un clasic în viaţă, nu a pierdut ocazia să-i mai dezinfecteze încă o dată rănile de campanie lui Victor Ponta. Există lucruri pe care nu vrem să le ştim despre marii noştri actori, dar despre Florina Cercel se vorbeşte în piaţă că a fost amanta lui Ion Iliescu.

Revista Presei. Florina Cercel, limbi scârboase lui Victor Ponta (foto:ziarulmetropolis.ro)

Revista Presei. Florina Cercel, limbi scârboase lui Victor Ponta (foto:ziarulmetropolis.ro)

Cu eticheta “Noaptea limbilor lungi”, Gândul dă citat din Florina Cercel lingându-i cu osârdie orgoliul lui Victor Ponta şi încheind aşa: “Ferice de mama care v-a născut!”. Puah!

PSD s-a gândit deja la posibilitatea ca Sorin Oprescu să fie arestat, dar, ce să vezi, liderii bucureşteni ai partidului unic s-au spăriat de DNA şi nu vor să asigure interimatul, aşa cum explică Puterea.

Ultimul scandal în care este implicată Elena Udrea naşte o mulţime de semne de întrebare. Noi tratăm acest subiect aici. Curentul se întreabă dacă blonda lui Băsescu încearcă să compromită astfel SIE şi pe şefa DIICOT, Alina Bica.

Justiţia şi Vestul contra Partidul şi Estul – este alegerea pe care trebuie să o facă România la alegerile de duminică, explică Romulus Georgescu pentru România liberă.

DNA a făcut ieri o vizită complexă la sediul CNA, pentru amenzi date de instituţie unor posturi de televiziune pe reclamaţii false, arată Adevărul.

Îl mai ţineţi minte pe senatorul anticorupţie Gigi Chiru de la Constanţa, purtătorul de stindard al celor care îl criticau pe Radu Mazăre în campaniile electorale din anul 2012. Era el însuşi, cum explică EvZ, un posibil şpăgar, care acum e anchetat de DNA.

Curierul naţional consemnează cele spuse de transportatori: nu li s-a returnat nici un eurocent din acciza suplimentară, pe care se înţeleseseră cu Ponta în primăvară. Asta e, au avut încredere într-un guvern despre care existau multiple semnale că nu respectă nimic, nici o promisiune şi e pus numai pe furăciune şi păcălirea contribuabililor.

A crescut numărul miliardarilor în lume, conform Bursa, iar aceasta nu este o veste care să ne bucure. De obicei, când masa monetară se orientează spre vârful ierarhiei sociale, sărăcia la baza societăţii se adânceşte. Indiferent dacă este o perioadă de criză sau nu.

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult