Acasa Revista Presei Revista presei. Frauda „Gandul” la adresa lui Isarescu

Revista presei. Frauda „Gandul” la adresa lui Isarescu

scris de Ziua Veche
4 afisari

Mugur IsarescuCurentul: „Gândul“ CTP-ului – fraudă la imaginea BNR-ului. „Zilele trecute, publicaţia „Gåndul“, unde tronează Cristian Tudor Popescu, mega-deontologul iliescianismului deşănţat – s-a relansat, printr-o fraudă grosolană, folosindu-se de imaginea BNR, respectiv de cea a guvernatorului Mugur Isărescu, pentru a-şi compune un lustru de respectabilitate.”

Bursa: Frăţia foamei. „Mii de sindicalişti, membri ai CNSLR Frăţia, au protestat, ieri, în Capitală, împotriva măsurilor de austeritate adoptate de Guvern. Veniţi din toate colţurile ţării, medici, profesori, poliţişti au cerut, la unison, demisia premierului Emil Boc şi a preşedintelui Traian Băsescu.”

 

Evenimentul zilei: Economia românească, o gogoaşă „glazurată” cu capital străin. „În România, recesiunea nu este în formă de L, U sau W, ci în forma de G, a declarat analistul economic Ilie Şerbănescu. Potrivit lui, gogoaşa a fost creată odată cu intrarea masivă a capitalului străin care a stimulat consumul, un consum fără producţie.”

Curierul national: Singura şansă a viitorilor pensionari, ei înşişi. „Aviva: Salariaţii din România trebuie să economisească anual 3.700 euro pentru a trăi decent la pensie. Statul nu este şi nu va fi capabil să asigure o viaţă normală celor care au cotizat. Dacă nu economisiţi, fie veţi fi nevoiţi să lucraţi peste vârsta de pensionare, fie să vă mulţumiţi cu ceea ce primiţi”

Capital: Războiul creditelor a băgat bancherii în şedinţă. Află ce se discută în spatele uşilor închise! „Ca reacţie la presiunea tot mai mare din partea clienţilor nemulţumiţi, care au stârnit un adevărat război al creditelor, băncile au început manevre de apărare.”

Financiarul: Recesiunea a majorat cu 7,5% numarul firmelor intrate in insolventa in primul semestru. „In prima jumatate a acestui an 11.221 de firme se aflau in diferite stadii de insolventa, cu 7,5% mai multe decat in perioada similara a lui 2009, potrivit unui studiu al Coface Romania, companie care fur ni zeaza servicii de management al riscului de cre­dit.”

Ziarul financiar: Statul român permite inexplicabil preţuri în euro deşi moneda naţională este leul. „Case, maşini, servicii de telefonie sau bilete de avion sunt vândute în România în euro cu toate că în Ungaria sau Polonia preţurile sunt în forinţi sau zloţi. Euroizarea împiedică relansarea prin pârghia dobânzilor la lei. Referinţa multor companii – de la cele de telefonie mobilă până la dealerii de maşini sau dezvoltatorii de locuinţe – de a afişa preţurile în euro, dar şi practica bancherilor de a vinde agresiv credite în valută au făcut din evoluţia cursului o „obsesie” pentru majoritatea românilor „

Gandul: Hoţul corporatist „produce” o nouă meserie pe piaţa muncii: detectivul de fraude financiare. Şase trăsături ale infractorului de la privat. „Furtul din companii, un subiect tratat cu discreţie chiar de victime în anii de boom economic, este acum pe buzele multor angajatori”

Romania libera: Cât de mare e riscul unui cutremur devastator în Vrancea? „Seismologii de la Kiev avertizează că un cutremur de 7 grade Richter se va produce în curând în zona Vrancea, iar efectele vor fi devastatoare din cauza vibraţiilor de înaltă frecvenţă. Experţii români resping această ipoteză: seismele din regiune vor fi de intensitate mică, până în 2020.”

StareaPresei.ro 

0 comentariu

Parpanghel 26-11-2010 - 01:04

IN sfarsit, sa-l vedem pe eolianul handi, cum va taia si el trestia cu cosorul in delta!Grijania si anafura de bandit, ai furat oameni nevinovati si acum i-ti vine randul si tie ,gunoiule!

maria 26-11-2010 - 09:38

e randul hotului acum sa mearga unde este locul lui,,dupa gratiii,,poate urmeaza voiculescu,,iliescu,,nastase,,avem destui,,,drum bun infractorilor!!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult