Acasa Revista Presei Revista presei. Frunda: Voiculescu trebuie să aparţină trecutului

Revista presei. Frunda: Voiculescu trebuie să aparţină trecutului

scris de Florin BUDESCU
4 afisari

România liberă: Gyorgy Frunda: „Dan Voiculescu trebuie să aparţină trecutului” „Eu credDan Voiculescu este într-adevăr o persoană care trebuie să aparţină trecutului şi nu sunt mândru că împart o viaţă politică alături de foşti colaboratori ai Securităţii, care şi acum dau dovadă de un naţionalism similar perioadei Ceauşescu, dar mie nu-mi place să formulez atât de agresiv”

Gyorgy Frunda (Agerpres)

Gyorgy Frunda (foto: Agerpres)

eNaţionalServiciile Secrete îi vânează pe oamenii de încredere ai lui Crin Antonescu „O atenţie deosebită o acordă în ultimul timp locotenenţilor lui Crin Atonescu şi Serviciul de Informaţii Externe (SIE), unde activează în conducerea executivă mai mulţi profesionişti apropiaţi de „aripa vechilor liberali”. Surpriza cea mare vine însă din DGIPI, celebra „Doi şi’un sfert”, proaspăt trecută în subordinea directă a premierului Victor Ponta. Iar noii subalterni ai copreşedintelui USL nu numai că nu oferă vreun sprijin informaţional colegului de alianţă al lui Ponta, dar s-au implicat la rândul lor activ în descoperirea eventualelor afaceri ilegale derulate din bani publici de funcţionarii cunoscuţi ca fiind apropiaţi ai lui Antonescu”

GândulCrin Antonescu”Trădătorii mă dezgustă şi mă indignează. Tăriceanu este un secundant al trădătorului Chiliman” „Atitudinea pe care a avut-o şi o are Andrei Chiliman este trădare, chiar dacă este un cuvânt delicat de folosit. Dacă tot partidul hotărăşte suspendarea lui Traian Băsescu în vara anului trecut şi dacă tot partidul are o linie politică, votează nişte decizii, iar acum Andrei Chiliman şi în campanie spune exact ca adversarii noştri politici că ăsta a fost desfiinţarea statului de drept în România, că suntem un partid anti-occidental, exact discursul aberant al Monicăi Macovei, Traian Băsescu, Elenei Udrea, eu consider că asta este o trădare”

PutereaMinistrul Nicolăescu deturnează banii viraţi de români la CNAS pentru a salva spitalele de stat. Dihonie în Sănătate „Printre alte măsuri „revoluţionare”, anunţate la grămadă de Nicolăescu, se mai numără readucerea spitalelor judeţene de urgenţă în subordinea ministerului şi plata medicilor după performanţă”

AdevărulLiberalul Nicolăescu a pus gând rău spitalelor private. Cine va avea de suferit după tăierea finanţării „Dacă până acum contribuţia obligatorie ne oferea unele beneficii în spitalele private, de la 1 martie este posibil să plătim integral toate serviciile medicale primite în aceste instituţii.”

EvZRevoluţie comunistă în Sănătate. Un ministru liberal ataca sectorul privat şi descentralizarea „Ministrul PNL Eugen Nicolăescu anunţă o serie de măsuri etatiste şi anticoncurenţiale. Unităţile medicale private nu mai primesc contribuţii de la asigurările de sănătate. Spitalele Judeţene trec din nou în subordinea Ministerului Sănătăţii. Sunt loviţi şi pacienţii, şi medicii, şi investitorii”

CurentulAdrian Năstase a învățat în pușcărie cum să se apere de TBC „Fostul premier a bifat toate activitățile de reeducare, ca să iasă mai devreme din închisoare Nu mai puțin de 342 de credite a obținut Adrian Năstase prin activitățile socio-educative prestate la Penitenciarul Jilava, astfel că a fost propus pentru eliberare condiționată cu 51 de zile mai devreme față de termenul de expirare al executării condamnării de doi ani de închisoare”

Cronica românăMotivarea avizului pozitiv pentru eliberarea condiţionată a lui Năstase „Comisia Penitenciarului Jilava a dat aviz pozitiv în 4 ianuarie pentru eliberarea condiţionată a lui Adrian Năstase, constatând că s-a împlinit termenul la care poate fi eliberat. În avizul penitenciarului, comisia scrie de ce merită Năstase să fie eliberat condiţionat”

BursaRemus Borza: „Finalul lunii iunie, termen realist pentru ieşirea Hidroelectrica din insolvenţă” „Un miliard de euro, miza proceselor cu „băieţii deştepţi”. Pierdere de 35 milioane euro în 2012, profit brut record de aproape 100 milioane euro în 2013. Hidroservurile şi contractorii privaţi au primit lucrări cadou, la agregate care nu aveau nevoie de reparaţii. Hidroservurile vor deveni o singură entitate în martie şi nu mai primesc încredinţări directe de lucrări”

Curierul naţionalIntervenţie militară franceză şi africană în Mali „Acţiunea are loc în conformitate cu rezoluţiile ONU, este aprobată de ţările africane, de comunitatea europeană şi de Washington”

1 comentariu

Penescu 14-01-2013 - 09:32

Domnule Frunda, dar de faptul ca impartiti aceeasi viata politica cu T. Basescu, sunteti mandru? Cei doi ( T. Basescu si D. Voiculescu ) sunt doua relicve ale aceleiasi perioade preistorice care s-a chemat ” comunism „. Aceleasi metehne, acelasi stil de a face politica (bazat in principal pe ajutorul serviciilor ); unul a reusit sa ajunga presedinte, celalalt este blamat si numit mogul. Amandoi au furat, amandoi au turnat la securitate. Ce-i de facut?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult