Acasa Revista Presei Revista presei. Gabriel Oprea conduce Guvernul

Revista presei. Gabriel Oprea conduce Guvernul

scris de Florin BUDESCU
7 afisari

Tot Gabriel Oprea conduce Guvernul, doar şi-a schimbat biroul din care o face, susţine jurnalistul de investigaţii cu o vastă experienţă Emilia Şercan: „Adica, Gabriel Oprea semneaza in continuare din pozitia de vicepremier actele emise de guvern care au legatura cu siguranta nationala, mai exact cele elaborate de Ministerul Apararii si de Ministerul de Interne„.
gabriel opreaFabrica dezafectată „Pionierul”, unde era Clubul Colectiv, este deţinută de nişte firmuliţe din Cipru, ale căror fire duc spre mafia rusească, explică EvZ.
După ce au declarat, ca rumânii verzi, că se descurcă singuri cu toţi cei grav răniţi, joi autorităţile române s-au recunoscut învinse şi au cerut transferarea în străinătate a tuturor celor grav răniţi, pentru că nu se descurcă, conform Gândul.
Suntem curioşi dacă se poate face o situaţie pe câţi oameni i-au omorât. O anchetă a unui procuror poate stabili acest lucru, dacă se face o plângere penală. Măcar de către familia unuia dintre cei decedaţi.
De la tragedia dintr-un club, de la un concert rock, se ajunge la discuţia despre alegerile anticipate. Iniţial, erau surse care spuneau că Iohannis înclină spre această soluţie.
Apoi, sunt alte surse ce afirmă că Dragnea a cedat şi totul e la mâna preşedintelui. Şi totuşi, după ce a avut sânge-n instalaţie şi s-a dus (risc de securitate inutil, credem noi) la Universitate, aflăm de la Profit că a izbit-o de toţi pereţii, în discuţiile cu manifestanţii.
O faună întreagă s-a infiltrat în Piaţa Universităţii, tot felul de ciudaţi care au tot felul de interee care încearcă să sucească lucrurile după interesele lor şi care nu au nici o legătură cu natura civică spontană iniţială a protestului, explică România liberă, care ştie cine vrea să deturneze manifestaţia.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult