Acasa Revista Presei Revista presei. Gabriel Oprea dă semne că o coteşte

Revista presei. Gabriel Oprea dă semne că o coteşte

scris de Florin BUDESCU
12 afisari

Adevărul notează că Gabriel Oprea a declarat la DC News Live că, dacă se atacă statul român, cei din PSD nu mai au în el un partener. Există semne tot mai clare că UNPR se pregăteşte să se sucească din nou.

Victor Ponta si Gabi Oprea

Victor Ponta si Gabi Oprea

Victor Ponta a declarat pentru The Guardian că, dacă va fi condamnat, va demisiona, consemnează Gândul. Când nu era urmărit penal, a declarat că, dacă va fi urmărit penal, va demisiona. Când e urmărit penal, spune că, dacă va fi condamnat, va demisiona. Când va fi condamnat în primă instanţă, va spune că va demisiona când va fi condamnat definitiv şi irevocabil. Ca Relu Fenechiu.

Surse apropiate de PSD au declarat pentru Realitatea.net că sinistrul Eugen Nicolicea, omul care transformă albul în negru şi mingea în arici, ar putea să-i ia locul lui Robert Cazanciuc la Ministerul Justiţiei.

Parchetul General (de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie) a solicitat Legislativului documente doveditoare în cazul a 144 de parlamentari care şi-au angajat rudele la cabinetele parlamentare, informează România liberă. Având în vedere cine este procuror general, această acţiune pare a fi una de şantajare a parlamentarilor de către PSD.

Unul dintre fugarii argentinieni, Alejandro Burzaco, care este implicat în dosarul de corupţie de la FIFA, a fost prins. El s-a predat ieri la Bolzano, în Italia, anunţă EvZ.

Birourile Deutsche Bank sunt percheziţionate de procurori, în legptură cu unele tranzacţii cu instrumente financiare făcute de către clienţii instituţiei, anunţă Bursa.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult