Acasa Revista Presei Revista presei. Gabriel Oprea era sluga lui Miron Cozma

Revista presei. Gabriel Oprea era sluga lui Miron Cozma

scris de Florin BUDESCU
18 afisari

Gabriel Oprea era sluga lui Miron Cozma, mărturisea acesta, conform jurnalistului Costin Ştucan, citat de Flux24.
gabriel oprea miron cozmaMisterul este şi mai complex. Nu numai sluga, ci şi garda de corp. La promovarea în Divizia A, în anii 90, a Jiului Petroşani, Găbiţă Anticorupţie era un fel de body-guard al Luceafărului Huilei, aşa cum am am arătat mai demult, publicând un clip video relevant, în postarea Gabriel Oprea, umbra lui Miron Cozma la Petroşani. O fi primit ordin.
Robert Turcescu este citat de PSNews afirmând că jurnalistul implicat în Dosarul Oprescu este Nadina Nedelea, costumată acum în haine noi: Maria Nadina Rus. Atenţie: Nadina, Adriana Nedelea e altceva. Nadina Nedelea făcea directuri pentru Prima TV la alegerile locale din iunie 2004, de la Biroul Electoral Central.
Klaus Iohannis este citat de BN24 spunând că arestarea lui Sorin Oprescu este „un eveniment trist”, dar e şi o dovadă „că Justiţia în România funcţionează”.
De când cu arestarea lui Sorin Oprescu de către procurorii DNA, clubul de handbal CSM Bucureşti, care joacă în Liga Campionilor la handbal feminin şi are un lot stelar, riscă să intre în faliment. CSM a primit de la Primărie, ca să fie o forţă sportivă europeană, un milion de euro, explică Sport.ro.
Postul de televiziune Al Jazeera, citat de Aktual24, susţine că până la finalul anului numărul refugiaţilor veniţi din Siria va atinge cinci milioane de suflete.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult