Acasa Revista Presei Revista Presei. Gabriel Oprea, la rând la DNA

Revista Presei. Gabriel Oprea, la rând la DNA

scris de Florin BUDESCU
5 afisari

Gabriel Oprea şi dalmaţienii săi din Ilfov sunt aproape de a trece examenul majoratului în politică şi a da cu subsemnatul la DNA, susţine Comisarul.ro. Grupul de interese Gabriel Oprea ar fi fost coordonat din umbră de un anume Dan Cornel Baranga, despre care se spune că este mâna dreaptă a lui Gabriel Oprea.

Revista Presei. Gabriel Oprea, la rând la DNA (foto:ziartricolorul.ro)

Revista Presei. Gabriel Oprea, la rând la DNA (foto:ziartricolorul.ro)

Echipa lui Klaus Iohannis începe să intre în pâine la Cotroceni. Problema este că această echipă include nume horror pentru democraţie şi statul de drept, explică EvZ. Vom reveni pe acest subiect în cursul zilei de mâine.

La o conferinţă unde a fost invitat şi procurorul-şef DNA, Laura Codruţa Kovesi, Klaus Iohannis a făcut o descriere înfricoţătoare a corupţiei din România şi s-a declarat trup şi suflet de partea DNA, explică Puterea. Să nu fieMihalache viitorul şef al Cancelariei Prezidenţiale?

Acelaşi Iohannis pledează pentru schimbarea majorităţii parlamentare, informează România liberă. Ar fi jenant ca Guvernul Ponta să scape aşa şi o dată cu el PSD, trecând în poziţie, iar PNL (noul PNL) să plătească oalele sparte şi să o luăm de la capăt din cauza lui Iohannis.

Azi e ziua în care se scot cuţitele cele lungi în PSD, explică Adevărul. Cu alte cuvinte, nişte oameni de bine se vor aşeza în jurul unei mese, cu cafele, ape minerale şi pahare în faţa lor şi vor sta de vorbă. La final, unii vor pleca şi alţii vor veni în locul lor. Dincolo de aceasta, va fi măcel.

Ştiri pe surse susţine că numărul unu pe lista celor ce vor fi lapidaţi ar fi Marian Vanghelie. Dar dacă acest lucru se va întâmpla, multe bucăţi din pesede se vor dezmembra. Ca să zicem aşa. Dar şi Cătălin Ivan, şi Liviu Dragnea, şi Robert Negoiţă, şi Victor Ponta şi mai toată lumea e şucărită pe la PSD. Ce-o să fie? Vom vedea.

Banca Transilvania confirmă negocierile  pentru preluarea Volksbank, conform Bursa. Austriecii vor să vândă subsidiara din România de mai multă vreme, pentru a-şi acoperi deficitul de capital.

Infringement contra României al Comisiei Europene pe fiscalitate şi gaze naturale, arată Curierul naţional. Pe fiscalitate, este vorba despre tratamentul discrimatoriu aplicat nerezidenţilor.

Sute de angajaţi care au fost în mall-ul de firme Media Pro sunt chemaţi la audieri, pentru că se pare că Adrian Sârbu şi apropiaţii săi ar fi făcut evaziune fiscală la greu, afirmă Naţional. Ce vă putem spune e că era o vreme când Pro TV angaja reporteriţe două săptămâni, apoi le concedia şi angaja altele. Şi tot aşa. Probe. Fără contract. Sau cu contract provizoriu. În timp ce oamenii grei din Pro îşi făceau firme, pe care luau banu’ la greu. Măi, tată, măi!

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult