Acasa Revista Presei Revista presei. Geoana, intermediar intre Maria Schutz si Voicu

Revista presei. Geoana, intermediar intre Maria Schutz si Voicu

scris de Ziua Veche
8 afisari

Mircea Geoana, intermediarulRomania Libera are o exclusivitate extrem de dura: Geoana ar fi fost intermediar in relatia dintre Maria Schutz, sefa PSD Dolj, si Catalin Voicu. Acesta din urma ar fi trebuit sa o ajute pe Schutz cu trafic de influenta, in ancheta desfasurata de catre procurorii anticoruptie. Pe masura ce criza, in ultimul ei stadiu, insolvabilitatea, ne sterge tot mai razant, jurnalistii incep sa-si puna probleme. Iata un exemplu pe website-ul Curierului National, unde Adrian Panaite se intreaba: „Lichidam conturile?”.

Am o revista a presei dominata de vizita emisarilor FMI la Bucuresti si de inceputul crizei statelor? Ia sa vedem ce spune Ziarul Financiar: „Cu Grecia in flacari, FMI devine neinduplecat la Bucuresti”.

Gandul a aflat ca euro e sensibil la Grecia pe cursul interbancar, care a sarit la 4,2 lei: „Investitorii străini au dat ordine masive de vânzare a acţiunilor şi a leilor pentru a se refugia în dolar. Experţii spun că incertitudinea de la Bucureşti privind nivelul cotei unice şi al TVA a afectat într-o măsură limitată moneda naţională şi piaţa de capital”.

Evenimentul Zilei ne anunta ca „Slovenia caută bani pentru Grecia însângerată”. Astfel, „guvernul de la Ljubljana ia în calcul un împrumut extern, pentru a ajuta statul elen, blocat ieri de o grevă generală şi cuprins de violenţe extreme”.

Jurnalul National a aflat ca se poate scrie si despre guvernarea FMI si crede ca Jeffrey Franks este adevaratul prim-ministru al Romaniei. Sa ne fereasca Dumnezeu…

www.stareapresei.ro

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult