Acasa Revista Presei Revista presei. George Maior ar fi fost demis

Revista presei. George Maior ar fi fost demis

scris de Florin BUDESCU
12 afisari

George Maior ar fi fost demis de către preşedintele Klaus Iohannis după gafele mediatice pe care le-ar fi făcut acesta în ultimul timp, susţin surse citate de Ştiri pe surse.

George Maior,directorul SRI

George Maior,ex directorul SRI

În pole position pentru posturile rămase libere, de directori civili la SRI şi SIE, ar fi Edy Hellvig şi Mihai Răzvan Ungureanu. Primul a intern, al doilea la export, afirmă Bursa.

Hellvig e unul dintre iluştrii miniştri şi parlamentari penelişti din vremea când partidului i se umflase capul şi visa că va conduce România spre Crin Antonescu-n zbor pe deasupra Palatului Cotroceni.

În urmă cu vreo şapte ani, Daniel Morar a transformat DNA, din blegul ţării, numit PNA, în spaima corupţilor DNA; cum este şi acum.

Acum, conform Gândul, acelaşi Daniel Morar a fost factorul decisiv în respingerea legilor din pachetul big-brazărelii naţionale, încercate de Maior. Care s-a izbit de stânca Daniel Morar şi-a căzut.

Maior ne bâzâia mediatic că legile Big Brother sunt la standarde europene, dar aflăm din Curentul că motivaţia CCR pentru respingerea Legii securităţii cibernetice este că nu există în UE un act normativ cu privire la securitatea cibernetică.

Comisarul publică mărturia lui Gabriel Sandu despre capii PDL. Staruri sunt Emil Boc, Elena Udrea, Radu Berceanu şi Adiean Videanu.

EvZ explică felul cum au reacţionat sticleţii timişeni la arestarea boşilor lor. Sticleţi şi nu poliţişti, pentru că aşa merită să le spunem, după cum se comportă: vorbeşti cu ei şi izbucnesc în plâns.

Un oncolog din Miercurea Ciuc a fost arestat, pentru că ar fi luat 52 de şpăgi de la pacieţii săi, conform Curierului naţional:

„Csiki Csongor a primit, în perioada 2011-2014, bani în ccuantum de 1.330 lei, și bunuri alimentare în cuantum de 203 lei, cu ocazia efectuării a 39 de consultații în incinta cabinetelor din Spitalul Județean de Urgență Miercurea Ciuc și Spitalul Municipal Odorheiu Secuiesc (minim 50 lei pe pacient, în schimbul eliberării unei rețete periodice sau a efectuării unei consultații)„.

Aceştia ne sunt oamenii. Ne mai mirăm că suntem aşa?

DGIPI a acoperit informatic mişcările ultraşilor Dinamo şi Steaua, care au avut un rol determinant în transformarea manifestaţiilor din ianuarie 2012 în unele foarte violente, informează Naţional. Vom avea surprize în continuare, pentru că acum Gelu Oltean nu mai e acolo, să palmeze realitatea.

La Chişinău, din motive pe care nu le putem înţelege decât dacă intrăm în intestinele murdare ale politicii dintre Prut şi Nistru, PLDM şi PD au preferat să facă un pact sordid pe sub masă cu PCRM-ul filorus al lui Voronin, decât să se alieze cu PL-ul filoromân, aşa cum se aştepta toată lumea. Puterea explică de ce şi pentru ce.

Am explicat încă de anul trecut care sunt pilonii pe care se bazează Putin. oraşele şi regiunile nominalizate de noi au devenit focare de război: Doneţk, Lugansk. Acum, urmează Mariupol, apoi se pregăteşte Odesa. De n-ar mai ajunge acolo, dar filoruşii de acolo sunt foarte bine organizaţi. Despre paşii urmăriţi de Vova vorbeşte România liberă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult