Acasa Revista Presei Revista presei. George Maior ar fi în următorul lot de arestaţi

Revista presei. George Maior ar fi în următorul lot de arestaţi

scris de Florin BUDESCU
9 afisari

George Maior ar urma să intre în următorul lot de arestaţi de la Direcţia Naţională Anticorupţie, susţine Comisarul. Cristian Sima e citat de website afirmând că la DNA vor mai da cu subsemnatul şi alţi băjeţi, precum Petre Roman, Ioan Niculae şi Tiberiu Urdăreanu.

George Maior, directorul SRI

George Maior, ex directorul SRI

Iulian Fota, fost consilier prezidenţial pe probleme de securitate şi apărare, afirmă că gherlele date de Elena Udrea şi concentrarea lor cu ce spune Bica, dar şi cu furtuna stârnită în media au ca scop intimidarea SRI. Un interviu dat de Fota ziarului Bursa.

Cristian Troncotă, decanul Academiei Naţionale de Informaţii, ce scoate ofiţeri de informaţii, a declarat Gândul că informaţiile ventilate de Udrea pot fi verificate. Evident că pot fi verificate şi de servicii, dar şi de procurori. Prin metode mai eficiente decât de imaginăm.

Curentul a aflat că Urdăreanu are afaceri mai tari cu SRI decât Sebastian Ghiţă. Aşa o fi, n-o fi aşa, se pare că-i trece curând. O să-şi delege probabil managementul fiicei lui, care a deţinut până de curând U TV.

Una dintre legile Big Brother, aia cu cartele prepay, a fost respinsă de Senat, informează Curierul naţional. Da, da, după viteji mulţi război se-arată, dar peştele de la-mput se-ncape: Klaus Iohannis cere rediscutarea legilor Big Brother, conform Gândul.

Încă de acum cinci ani discutam cu un oficial CNA despre plasarea de prostituate pe post de asistente de către unele posturi de televiziune. Iată că acum se dovedeşte că aşa stau lucrurile,, conform EvZ. Au începutără procurorii arestările.

Între timp, unele curve au devenit proxenete şi şi-au recrutat, la rândul lor curve. Ideea e, aşa cum am arătat, că şi capii PSD Bănicioiu, Ponta sau Robert Negoiţă sunt băgaţi într-o chestie cu prostituţie şi pedofilie. De l-ar lua mai repede pe ăsta, că distruge Sectorul 3.

Dragnea a fost audiat în Dosarul Frauda la Referendum. Ştiri pe surse îl citează spunând că alţii, nu el, au fraudat: ăştia, voluntarii de la partid, care au făcut operaţiuni fără ca el să ştie!

Atât de nesimţit să fii, să-i organizezi pe oameni, să îi pui într-un sistem, să le pui şefi de sector, judeţ, localitate, să-i înveţi să facă şi cum să facă infracţiuni, apoi tot tu să dai vina pe ei! Sigur, de capul lor au făcut aceleaşi porcării în toată ţara, folosind exact aceleaşi metode coincidenţă. Incredibil…

Radu Mazăre se defula vâslind pe caiac, pe Lacul Mamaia, în timp ce procurorii DNA făceau percheziţii în Primăria Constanţa, notează Puterea. Omul acesta, dacă ar înţelege ce colos implacabil este mecanismul legii şi ordinii care preia de la mafioţii lui Portul Constanţa şi toată Dobrogea, ar fugi mâncând pământul.

Loţi Borbely este iar adulmecat de către procurorii DNA; care susţin că au găsit noi probe relevante pentru inculparea sa, conform României libere.

Vasile Astărăstoaie, rectorul UMF Iaşi, preşedintele Colegiului Medicilor, este urmărit penal de DNA pentru abuz în serviciu, explică Adevărul. Vorba lui Adriean Videanu: „Védeţi că abuzul în serviciu nu este infracţiune de corupţie”.

Presa a scris despre un halalai pe nume Sorin, care conduce Eximbank şi care a făcut niscaiva mari aliş-verişuri. Acest om a reuşit să enerveze ANEIR, încercând să constituie o asociaţie galbenă a exportatorilor. DNA va demantela în curând, afirmă Naţional, o frăţie a bacherilor care l-a propulsat pe aceste hal de alai de om în capul unor grase bucate.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult