Acasa Revista Presei Revista presei. George Scutaru a fost uşuit pentru două dosare la DNA

Revista presei. George Scutaru a fost uşuit pentru două dosare la DNA

scris de Florin BUDESCU
12 afisari

George Scutaru, fost membru PNL, fost lider PNL Buzău, fost parlamentar de frunte liberal, a fost dat afară scurt pentru că are două dosare în lucru la procurorii DNA, arată Adevărul. Aşa că politicianul, care ieri era cineva şi avea tot, acum nu mai este nimic şi aşteaptă citaţia la domiciliu. La care, nu ştim, că e de negăsit.

george scutaruÎCCJ a confirmat ieri decizia procurorului general Tiberiu Niţu, de redeschidere a Dosarului Mineriada din 13-15 iunie 1990, informează HotNews. Dosarul a fost plimbat timp de 25 de ani, blăblănit, bulibăşit, zăpăcit, desfăcut în bucăţele şi făcut la loc unul, dar acum nu mai e loc de întors. Iar Ion Iliescu ar putea fi acuzat de omor, cum reliefează Bursa.

E o singură problemă şi o spune verde-n faţă EvZ: Procurorii au așteptat 25 de ani ca să trimită în judecată un grup de octogenari, în frunte cu Ion Iliescu, pentru crimele de la Mineriada din 1990.

Adrian Rădulescu a fost audiat la DNA în ceea ce începe deja să fie numit Dosarul Nana, conform Puterea. Acum, lumea are păreri diferite despre ce reprezintă acest dosar.

Băsescu zice că e dosar politic, Sistemul Fostei USL zice că în curând va fi chemat şi fostul preşedinte. Ce ştim deocamdată este că legătura se face între Udrea, administratorul moşiei ei, Tudor Breazu, şi Traian Băsescu, pentru că e şi acolo administrator. Şi sătenii din Nana au ieşit în stradă, din cauza sechestrului pus pe terenuri, cum spune Curentul.

Raed Arafat este, susţine Comisarul, coleg de dosar cu Victor Ponta, afaceristul clujean Dan Vasile Gorgan şi fostul ministru al Sănătăţii, Vasile Cepoi, într-un tun de milioane.

Taxa radio-tv ar putea să devină opţională, anunţă Curierul naţional. Actul normativ a fost aprobat în Camera Deputaţilor şi ar trebui să intre în dezbaterea Senatului. Ar putea fi o soluţie de îmbunătăţire a programelor SRR şi SRTv să pui presiune publică pe ei că nu le mai dai bani dacă au o emisie editorial-căcănie.

Cum poate fi pus un ministru onest într-o situaţie tâmpită: cu ocazia 135 de ani de relaţii diplomatice România – Nemţia, şeful diplomaţiei germane, Frank-Walter Steinmeyer, a ridicat în mână, în faţa jurnaliştilor, o broşură Agerpres ocazională, pe care steagul teuton era figurat pe harta Franţei, conform Naşul. Nu ştim dacă demnitarul a aflat înainte sau după. Ştim că şi el, şi Bogdan Aurescu au fost puşi într-o situaţie jenantă.

Simona Halep a nimerit, dezvăluie ProSport, pe jumătatea de tablou a Serenei Williams şi, ca să joace cu aceasta, trebuie să treacă de Muguruza şi Pliskova. Şi Monica Niculescu e pe aceeaşi jumătate de tablou. Ori învingem, ori murim! Dacă pe Simona o ţine de mânuţă Costa Sponte sigur învinge!

Cecenii iar au fost scoşi din mânecă de Putin şi la asasinarea lui Nemţov. Ciudat e, aşa cum remarcă şi România liberă, că tot cecenii au asasinat-o şi pe Ana Politkovskaia, la ordinul lui Ramzan Kadîrov, omul de paie al lui Putin la Groznîi, despre care se spune că astfel ar fi vrut să-i facă lui Vova un cadou de ziua lui. Acum Kafîrov va fi dorit să-i facă un cadou de 9 martie, 40 de pahare, şi au greşit ziua asasinii.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult