Acasa Revista Presei Revista presei. Ghinion: Matache (MT) schimbase VW cu Audi

Revista presei. Ghinion: Matache (MT) schimbase VW cu Audi

scris de Florin BUDESCU
6 afisari

Ziarul de Vrancea dezvăluie că ministrul Transporturilor, Iulian Matache, este direct afectat de scandalul emisiilor VW: a avut un Volkswagen Passat, şi l-a vândut şi şi-a luat în loc… un Audi!
iulian-matache-Recunoaştem că este prima dată când ne bucurăm că un ministru are un interes personal într-un scandal anume, pentru că interesul său personal coincide cu acela al românilor.
Asfaltangiul Georgică Cornu şi fostul lider PSD Orşova Constantin Popescu (cel din scandalul Duicu) au fost reţinuţi pentru evaziune fiscală şi spălare de bani, informează Ştiri pe surse.
După dezvăluirile de acum două seri, de la Realitatea TV, consilierul personal al secretarului de stat MAI Bogdan Tohăneanu, Samuel Calotă, a demisionat din funcţie.
Aceasta este o confirmare a faptului că lucrurile stau aşa cum le-a prezentat ieri Romică Părpălea şi că PSD a aruncat propaganda cu „nebunul” la derută şi disperare, sub impactul dezvăluirii mediatice.
După ce am scris despre o afacere suspectă de deturnare de fonduri ce ar fi fost făcută de Anca Sigartău şi Maia Morgenstern la Teatrul „Bacovia” din Bacău, Puterea informează că Alexandru Arşinel ar putea pierde administrarea Teatrului de Vară.
Pe scurt, o dată cu arestarea lui Sorin Oprescu, protecţia lui Parşivel s-ar fi dus pe copcă, iar acum CGMB a aflat că între Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” şi Farmaciile Catena ar exista un contract de sponsorizare.
Vorba neamţului: scheiße! Aţi înnebunit cu toţii? Mai ales acum, când sunt procurorii cu ochii pe voi… Oare cum e să trăieşti să-i vezi pe Parşivel, Sigartău şi Morgenstern cu brăţări la mâini?
Lukoil România nu pleacă şi majorează capitalul Rafinăriei Petrotel printr-o metodă suspectă, pe care deja, afirmă Profit, o suspectează procurori de tromboneală la saxofon şi prăjitură krantz cu cremă vid pe dinăuntru.
Dieselgate este corect spus, nu Volkswagengate – cei ce i-au spus astfel la început nici nu aveau idee câtă dreptate au: pe lista neagră a constructorilor auto care au emisii mai mari decât cele testate în laborator se vor afla curând Renault, Nissan, Hyun­dai, Citroen, Fiat şi Volvo, conform Curierului naţional.
Digi24 susţine că Ponta va fi debarcat după Congresul PSD, iar Liviu Dragnea are şi soluţie de înlocuire. Oficial, PSD respinge scenariul.
Canadianca Stacey Allaster, președintele și directorul general WTA, s-a retras din funcţie fără nici o explicaţie clară, invocând probleme personale, anunţă Agerpres.
Pe de altă parte, Serena Williams, numărul 1 mondial, şi-a anunţat de pe acum retragerea de la Mastersul de la Singapore, Are nevoie de odihnă şi vrea să se recupereze după accidentări, conform RTV.
Există oare vreo legătură între cele două evenimente?
Pe fondul crizei refugiaţilor, cancelarul Germaniei Angela Merkel a scăzut drastic în sondajele de opinie, spune BN24.
Rusia afirmă că duce un război aerian contra ISIS şi în realitate loveşte forţele opoziţiei anti-Bashar, susţinute explicit de Statele Unite, spune EvZ. În 48 de ore, ieri a avut loc al doilea astfel de lanţ de raiduri organizate de aviaţia lui Putin.
În acest moment, Rusia se aliază cu fundamentalismul musulman, ceea ce este foarte periculos. Iranul, forţele lui Bashar al-Assad şi cele ruseşti pregătesc o ofensivă de amploare contra rebelilor sirieni, susţine Reuters, citată de HotNews.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult