Acasa Revista Presei Revista presei. Ghiţă are încă un dosar la DNA

Revista presei. Ghiţă are încă un dosar la DNA

scris de Florin BUDESCU
16 afisari

Sebastian Ghiţă este cercetat de DNA într-un nou dosar, legat de finanţarea clubului de baschet BCU Asesoft Ploieşti. În acest dosar, Ghiţă ar fi dat şpagă primarului Ploieştiului o vilă, relevă informaţiile date de EvZ.

Traian Băsescu: Ghiţă, mai periculos decât Voiculescu

(foto: reportervirtual.ro)

Madam Udrea s-a dus la mare, adică la Mamaia şi a fost dezamăgită, conform Naţional. Ea spune că se simte lipsa unui primar şi umblă cu aluzii semitransparente că Mazăre putea şi făcea, iar acum staţiunea şi-a pierdut strălucirea.

Desigur, şi-a pierdut faraonul, sambadromul, dansatoarele pe tocuri, surferul şef şi sunt şanse mai bune ca ciumpalacii de bani gata să nu mai intre cu gipanele pe plajă.

Sorin Oancea ar fi intermediarul prin care B1 TV a devenit unul dintre sifoanele prin care Marian Vanghelie a spălat banii primiţi ca şpagă, sub acoperirea unor ontract de publicitate, spune Reporter Virtual.

De mâine, bacşişul nu va mai fi impozitat, anunţă Curierul naţional. Oricum, nimeni nu a respectat niciodată acest act normativ prostesc şi imposibil de aplicat.

În micile magazine de proximitate din România, dacă pomeneşti de impozitul pe bacşiş, singura reacţie este un hohot de râs sănătos.

Pe Pantelimon se sparge din nou asfaltul: pentru schimbarea sistemului de iluminat, explică Puterea. Acest Sorin Oprescu efectiv îşi bate joc de bucureşteni. Vreţi să ştiţi de ce?

După ce va fi schimbat sistemul de iluminat şi se va pune deasupra asfalt nou, trotuar nou ş.a.m.d., toate acestea vor fi din nou sparte pentru construcţia unei noi magistrale de metrou.

Adevărul deschide ediţia sa electronică punctând cu chestiunea grecească. Imaginea despre greci, care sunt „nişte putori leneşe”, este incorectă şi seamănă cu cea pe care au şi occidentalii despre noi. În fapt, spune publicaţia, greci, ca şi noi, sunt prizonierii propriei istorii.

Cu inconştienţă, Frunda Gyorgy, consilierul personal al lui Ponta, anunţă, conform ziarului Bursa, că el şi cu prietenii săi şi-au retras banii de la băncile greceşti.

Aşa ceva nu se face. Parcă acest om reprezintă interesele altui stat şi încearcă să contribuie, cu astfel de declaraţii inflamante, la destabilizarea sistemului bancar românesc.

Florin Mergea sau Horia Tecău va juca finala de la dublu bărbaţi de la Wimbledon, informează ProSport. Dar cei doi nu o vor juca împreună, cum era normal. După ce dublul Mergea – Tecău a fost victorios la juniori, la Wimbledon, oficialii români ai sportului alb s-au jurat că găsesc fonduri să-i ajute să joace-n continuare.

Nu au făcut-o. Ţiriac şi Năstase au fluierat în frunză. Acum 11 ani, cei doi au fost vedetele unui meci de Cupa Davis dramatic, în Ecuador, la Quito, cu fraţii Lapenti. Degeaba din nou. Acum cei doi, care au răzbit prin munca lor, vor juca o semifinală (unul contra celuilalt) şi e sigur că unul dintre ei va juca finala Wimbledon.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult