Acasa Revista Presei Revista presei. Ghiţă discută cu Ponta prin mass-media

Revista presei. Ghiţă discută cu Ponta prin mass-media

scris de Florin BUDESCU
26 afisari

Bursa remarcă felul în care Sebastian Ghiţă, cu interdicţie de a lua legătura cu Victor Ponta, i-a transmis acestuia mesaje: prin intermediul a două televiziuni pe care le controlează – România TV şi B1 TV.

ponta ghitaDeja apar semne de fracturi majore în interiorul PSD. Liviu Dragnea, infractorul coordonator politic al PSD, îi cere lui Ponta să se întoarcă în ţară şi să-şi asume guvernarea şi pune problema ieşirii de la guvernare, conform Adevărul.

Gândul îl citează şi pe Marian Oprişan făcând o afirmaţie asemănătoare: „Ponta trebuie să se întoarcă de urgenţă în ţară şi să spună clar ce are de gând să facă!”.

Cazul prim-ministrului Victor Ponta din România, care nu pleacă din fruntea Guvernului, în pofida faptului că este urmărit penal, se discută în Comisia LIBE a Parlamentului European, anunţăRealitatea.net.

Sorin Roşca Stănescu a fost eliberat condiţionat din închisoare, după ce a făcut o treime din condamnare – opt luni, pentru că a scris trei cărţi, informează Ziare.com. Sunt curios ce a scris Sorin în aceste cărţi…

TVR este în colaps, relevă un raport al Curţii de Conturi, citat de Curierul naţional, din care reiese că datoria SRTv a crescut faţă de anul trecut cu aproape 50 de milioane de lei la 700 de milioane de lei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult