Acasa Revista Presei Revista presei. Ghiţă vs. Vântu, pe viaţă şi pe moarte

Revista presei. Ghiţă vs. Vântu, pe viaţă şi pe moarte

scris de Florin BUDESCU
3 afisari

Adevarul: Război pe viaţă şi pe moarte între Ghiţă şi Vîntu „Managerul Realitatea, Sebastian Ghiţă, a depus o plângere penală la Parchet împotriva lui Sorin Ovidiu Vîntu. Ghiţă l-a acuzat pe SOV că ar vrea să-l omoare şi că a fost ameninţat de acesta într-o parcare pe DN1, unde s-au întâlnit pentru a discuta despre „probleme manageriale“”

sebastian ghita sorin ovidiu vintu

Război total între Sebastian Ghiţă şi Sorin Ovidiu Vîntu

EvZ: Judecătoarea lui Vîntu, schimbată pentru „exces de viteză” „Preşedinta Secţiei a II-a Penală a Tribunalului Bucureşti, Elena Burlan, va fi cercetată de Consiliul Superior al Magistraturii. Motivul: a declarat-o incompatibilă pe subalterna sa, Camelia Bogdan, care judeca dosarul „Vîntu-Popa”, din motive ce nu se regăsesc în Codul de Procedură Penală

Puterea: Vîntu, cercetat pentru ameninţări. Se ascute războiul dintre managerul Realitatea Media şi acţionarul SOV „Omul de afaceri Sebastian Ghiţă, managerul Realitatea Media, a înaintat Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie o plângere în care îl acuză pe Sorin Ovidiu Vîntu de ameninţare şi şantaj. Nici unul dintre cei doi nu a putut fi contactat pentru a oferi detalii legate de acest scandal”

Romania libera: Ghiţă: ”Eu rămân manager pentru următorii cinci ani.” Vântu: ”Ghiţă nu mai este manager.” Cine va tranşa conflictul Ghiţă-Vîntu „Un nou episod din lupta pentru controlul Realitatea TV va avea loc astăzi, când este programată şedinţa Consiliului de Administraţie. Sebastian Ghiţă, care este preşedintele Asesoft, ne-a precizat însă că înţelegerea pe care a încheiat-o cu firma Blue Link Comunicazioni – deţinătoarea licenţei Realitatea Media – nu poate fi întreruptă unilateral, aşa cum vrea SOV”

Curentul: Dinel Staicu va executa şapte ani de puşcărie în dosarul BIR „Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au decis ieri condamnarea la şapte ani de închisoare a lui Dinel Staicu, sentinţă dată pentru acuzaţiile de complicitate la abuz în serviciu, în dosarul privind falimentarea Băncii Internaţionale a Religiilor (BIR)”

Gandul: Românii care şi-au făcut modificări în apartamente riscă să nu fie despăgubiţi de firmele de asigurare „Românii care locuiesc în zone inundabile sau cei care şi-au făcut modificări în apartamente ce afectează structura de rezistenţă a clădirii riscă să nu fie despăgubiţi de companiile de asigurări, chiar dacă au o poliţă de asigurare obligatorie pentru locuinţă”

Fin.ro: Tsunamiul provocat de inchiderea Arpechim a maturat sute de firme din industria chimica „Oamenii de afaceri spun ca lantul furnizorilor de material plastic s-a rupt  Conducerea Oltchim vrea sa apeleze la credite de 100 mil. euro pentru repornirea activitatii combinatului din Pitesti  Dupa relansare, cele doua companii ar putea avea o productie lunara de 70 mil. euro”

ZF: Ruşii de la Renaissance au ieşit pe primul loc pentru intermedierea ofertei Petrom „Miliardarul rus Mihail Prohorov, care are afaceri în aur, deţine jumătate din banca de investiţii Renaissance”

Curierul national: Prima Casă mai îmbogăţeşte puţin băncile „Cumpărătorii se tem să nu piardă ocazia şi se grăbesc să-şi depună dosarul. Proprietarii, pe de altă parte, încearcă să ridice preţurile. Marii câştigători ai acestui „război” sunt însă băncile care se aleg şi cu clienţi şi cu credite garantate”

Bursa: Încă suntem vulnerabili la evoluţiile pieţelor financiare internaţionale „Executivul pariază, în atingerea unei creşteri economice de 1,5% în acest an, pe continuarea trendului ascendent al exporturilor, majorarea graduală a cererii interne şi pe creşterea ratei absorbţiei fondurilor europene”

 StareaPresei.ro

1 comentariu

codul p 05-04-2011 - 08:42

Terminati cu banditii,legati-i imediat daca ameninta cu moartea,atfel ajungem sa ne fie frica sa iesim in strada,vom fugi din ROMANIA.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult