Acasa Revista Presei Revista presei. Gitenstein: Autorităţile române cer mită investitorilor americani

Revista presei. Gitenstein: Autorităţile române cer mită investitorilor americani

scris de Florin BUDESCU
6 afisari

AdevarulAmbasadorul Statelor Unite în România: „Oficiali români cer mită investitorilor din SUA“ „Dacă ei (n.n.: afaceristii americani) cred că venind aici pot să facă afaceri doar dacă mituiesc oficialităţile, nu vor veni. Ştiţi de ce nu vor veni companiile americane sau britanice? Pentru că şi în SUA, şi în Marea Britanie există legi, în cazul SUA, Legea privind practicile de corupţie în străinătate, care pedepsescinvestitorii dacă dau mită oficialităţilor străine. Dacă aflu că mituiesc un funcţionar român, voi comunica acest lucru şi reprezentantul respectivei companii va intra la închisoare”

Mark GitensteinEvZMăcel după rezultatele la bacalaureat 2011. Adevărata valoare a „Generaţiei Google” „Jumătate dintre cei peste 200.000 de elevi au picat prima sesiune a examenului de Bacalaureat. Sunt cele mai proaste rezultate din ultimii 21 de ani. În ultimii 11 ani, vârful celor care au reuşit să treacă examenul a fost înregistrat în 2001, când 86,28% dintre liceeni plecau fericiţi din faţa avizierelor şcolii”

Romania liberaGigi Becali, obligat să îi plătească daune morale lui Pavel Coruţ „Patronul echipei Steaua, Gigi Becali a pierdut procesul intentat de scriitorul Pavel Coruţ, care a cerut instanţă daune morale de la acesta după ce a fost înjurat într-o intervenţie telefonică la postul OTV”

Curierul nationalUcraina, avertizată în legătură cu Bâstroe „Reuniunea Părţilor la Convenţia de la Aarhus, care a avut loc la Chişinău, a constatat, urmare a sesizărilor din partea României şi a unei organizaţii non-guvernamentale ucrainene cu privire la proiectul Bâstroe, că Ucraina încalcă, în continuare, prevederile Convenţiei, se arată într-un comunicat MAE”

CurentulMihai Prisăcariu, ciocoi traseist milionar la stat „Mihai Prisăcariu, un traseist politic plantat anul acesta într-o funcţie extrem de importantă din Secretariatul General al Guvernului, este cercetat de Agenţia Naţională de Integritate pentru modul în care a dobândit averea, dar şi pentru că, de la începutul anului, ocupă ilegal două funcţii publice”

Fin.roFondurile de investitii cu plasamente externe, tot mai atractive „Industria autohtona a fondurilor des­chise de investitii a atras mai mult de 13.400 de investitori noi de la ince­pu­tul acestui an, printre preferate s-au regasit, pe langa deja obisnuitele fon­duri monetare si de obligatiuni, cele cu pla­samente pe pietele externe care sunt de­nominate in euro”

BursaOfertele Programate la Bursa Una da, alta ba „Vânzarea a 21% din Alro, amânată. Prospectul „Petrom”, pe ultima sută de metri”

GandulDominique Strauss-Kahn, de la „violator” la „preşedinte” într-o lună şi jumătate „Dominique Strauss-Kahn a fost eliberat, vineri, din arestul la domiciliu pe care îl efectua în New York, iar acuzaţiile de hărţuire sexuală formulate împotriva fostului şef al FMI par să se clatine, scrie Daily Mail
StareaPresei.ro

13 comentarii

Arhimede 04-07-2011 - 10:00

In urma cu vre-o saptamina spuneam ca gitensteinul o s-o dea la intors.
Dupa sprijinul aratat pe fata lui basescu, fara incuviintarea sefilor lui.
Intai scrisoarea de la Washington, acum cu mita…
Departamentul de stat la luat de urechi pe ticalos

YAAKOV 04-07-2011 - 10:10

Rezultatele de la bacalaureat sunt mai aproape de realitate, pentru ca nu s-a mai copiat ca in trecut. Pregatirea elevilor a ramas la fel. Profii de liceu s-au adaptat perfect la mizeria actuala si isi bat joc de elevi si parinti. Se fac ca predau, nu calca prin laboratoare, pun note umflate ca sa acopere mizeria. Ar trebui sa fie controlati prin sondaj in timpul anului scolar, prin teste date elevilor. Daca la testare media pe clasa este semnificativ mai mica decat cea din catalog, ar trebui sa fie sanctionati profesorii pentru sabotaj si dezinformarea autoritatilor.

YAAKOV 04-07-2011 - 10:14

Sa se testeze si studentii, sa se vada ce mascarada se produce in invatamantul superior, cum se dau diplome de inginer la analfabeti care nu stiu formula la aria cercului, sau sa dea definitia curentului electric. Cei care nu lucreaza in sistem nu isi pot imagina la ce grozavenii s-a ajuns, cat de mare este bataia de joc si cum se ard banii statului.

Ciu Huhu 04-07-2011 - 10:20

Nu te crede nimeni!

YAAKOV 04-07-2011 - 10:53

Ba retardatule, nu am cerut sa ma creada cineva, ci sa-i verifice pe studenti, sa se vada pentru ce catastrofe se cheltuie o gramada de bani.
Sa se dea examene de admitere si sa ajunga studenti doar cei care au un nivel minim de pregatire si care sunt motivati sa invete. Ceilalti sa se apuce de munca, sa avem cu sa platim datoria la FMI.

Ciu Huhu 04-07-2011 - 16:02

Debitezi prostii ca de obicei, las-o balta.

YAAKOV 04-07-2011 - 17:29

Este normal sa nu fii de acord cu ce spun eu. Doar ai luat diploma pe bani, de la Spiru Haret.

Ciu Huhu 04-07-2011 - 17:38

De unde sti cum am luat diploma si de unde, iarasi minti, am luat-o pe merit, nu ca tine pe turnatorii la Secu!

YAAKOV 04-07-2011 - 21:25

Huhule, la Spiru Haret nu s-au dus decat aia care nu puteau sa se inscrie la o facultate de stat, unde se intra cu examen (la unele) sau dupa media de la bac. Daca ai ajuns la SH, inseamna ca erai cu pluta, un zero. Celor de la SH li s-au dat diplome pentru simplul fapt ca plateau. Dar nici diploma nu are mare valoare.

Tu nu vezi ca eu nu sunt ca tine ? Cum crezi ca as fi turnat la Secu, cand sunt un tip atat de independent in gandire ? Numai astia ca tine, un papagal care face galerie pe forum la PNL, pe bani, le au cu turnatoriile.

Ciu Huhu 04-07-2011 - 22:00

Tare ma tem ca facultatea ta a fost la Securitate, ”independentule al lui peste”, care nu ai fost in stare sa iei un doctorat la nici o Universitate, deh, nu te-a ajutat capul, acum ii invidiezi pe toti, vai de capul tau neputincios!

Ciu Huhu 04-07-2011 - 22:05

Pardon tu faci propaganda si diversiune portocalie-pedelista platita pe Net, e foarte vizibil in comentariile tale, critici pe toti in afara de Basescu!

Ciu Huhu 04-07-2011 - 16:05

In acest caz al imensei coruptii din Romania, are dreptate Ghitanstain!

Ciu Huhu 05-07-2011 - 23:25

Care romani cer mita? Cei portocalii-basisti pedelisti, EI CONDUC TARA DN PACATE!!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult