Acasa Revista Presei Revista presei. Grafologii confirmă Rodica Stănoiu a turnat

Revista presei. Grafologii confirmă Rodica Stănoiu a turnat

scris de Florin BUDESCU
5 afisari

Curentul: Grafologii au confirmat: Rodica Stănoiu și informatorul Sanda sunt una și aceeași persoană „La finalul verificărilor, doi dintre cei trei experți au confirmat că Rodica Stănoiu este, într-adevăr, autorul notelor informative pe care cercetătorii CNSAS i le atribuie”

Si-a schimbat scrisul la 70 de ani

Rodica Stanoiu si-a schimbat scrisul

EvZ: Căncescu, evaziune fiscală de 1,5 milioane de euro „DNA îl cercetează pe preşedintele CJ Braşov, Aristotel Căncescu, pentru că a ascuns vânzarea a 24 de licenţe radio în spatele unui SRL şi nu a plătit taxele la stat”

AdevarulBoc: PDL nu va fi niciodată de acord cu o facultate exclusiv în limba maghiară „Democrat-liberalii nu vor fi de acord niciodată cu o facultate exclusiv în limba maghiară, care să încurajeze separatismul etnic, a declarat preşedintele PDL Emil Boc”

Romania libera: Liderii maghiarilor mureşeni cer înfiinţarea unei linii autonome de studiu la Universitatea de Medicină şi Farmacie. Tensiuni etnice printre studenţii din Târgu-Mureş „Circa 300 de studenţi mureşeni au ieşit în stradă pentru a protesta împotriva „segregării etnice dintre români şi maghiari”. Tensiunile legate de limba de studiu de la Universitatea de Medicină din Târgu-Mureş au avut ecouri şi în Parlament”

Puterea: Extremiştii unguri pregătesc un război rasial Organizaţiile extremiste maghiare încearcă săprofite din plin şi în acest an de sărbătoarea lor,pentru a atrage atenţia opiniei publice

Curierul national: Aruncă banii şi fugi! (editorial de Adrian Panaite) „Expansiunea monetară încurajată de BNR pare a indica faptul că instituţia s-a raliat politicilor celorlalte bănci centrale care vizează contracararea aşteptărilor negative din economie prin pomparea de bani. „Am mărit cantitatea de bani şi nimeni nu ştie dacă nu mai trebuie să o mărim de câteva ori de acum încolo”, spune Lucian Croitoru, adăugând că nu ştie care va fi deznodământul acestor strategii. Cristian Popa: Există o şcoală care aminteşte că suntem totuşi într-un experiment”

Fin.ro: Duster, in prima editie speciala. Cel mai scump model, 17.600 euro „Dacia lanseaza prima serie limitata pentru gama Duster, numita Prestige, disponibila atat in varianta pe benzina, cat si diesel, cu preturi intre 13.900 euro si 17.600 euro, cu TVA inclus”

Bursa: Zi decisivă pentru oferta „Transelectrica” „Guvernul urmează să stabiliască în şedinţa de astăzi preţul pentru vânzarea pachetului de 15% din acţiunile „Transelectrica” (simbol TEL), potrivit unor surse din piaţă”

Detalii pe StareaPresei.ro

4 comentarii

EreticuI 13-03-2012 - 08:32

Expertii grafoscopi, nu grafologi. Expertiza grafica (sau grafoscopica) este procesul prin care se stabileste autorul unei scrieri, in timp ce grafologia este pseudostiinta prin care se determina trasaturile de caracter ale autorului scrisului.

nimeni 13-03-2012 - 22:52

nu-i nimic gresit. grafologic nu poti minti. cum?simplu. analizand ceea ce ai scris cu manuta ta in urma cu ceva ani fata de ceea ce ai scris recent .

nu doresc o polemica , dar te asigur ca nu-i pseudostiinta.

EreticuI 14-03-2012 - 20:00

@ nimeni: sunt de acord cu faptul ca grafologia poate fi considerata o stiinta, am studiat destul de mult pe aceasta tema, dar totusi expertiza grafologica nu este acceptata in instanta, in timp ce expertiza grafoscopica este considerata proba.
N-am inteles ce ati vrut sa spuneti cu analiza a doua texte scrise de acelasi autor in doua perioade distincte de timp, daca puteti explicita putin v-as ramane recunoscator.

Europeanuul 13-03-2012 - 12:01

Pai doamna Rodica Stanoiu o fi colaborat si ea pentru „cariera”, un post mai bun, o leafa mai mare, mai multe privilegii acolo, samd, la fel cum a colaborat si actualul presedinte al Romaniei, si ultimii doi fosti presedinti, sau actualul sef al SIE. Care-i baiul, ce e rau in asta? Notele alea “informative” si rapoartele date fostei dictaturi comuniste nu sint considerate a fi un delict (cel putin nu pentru cei care au facut-o pentru cariera;). Oricum, niciunul dintre ei nu recunoaste ca a gresit servind un sistem criminal in scopuri personale, majoritatea lor pretind ca si-au facut si ei datoria. Pe vremurile alea au fost destui care au umblat dupa privilegii, cu luminarea (quasi- simtul datoriei fata de patrie si popor:)

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult