Acasa Revista Presei Revista presei. Grapini, premiu pentru promovarea limbii

Revista presei. Grapini, premiu pentru promovarea limbii

scris de Florin BUDESCU
7 afisari

Asociaţia Culturală Constantin Brâncuşi din Timişoara i-a acordat Mariei Grapini o diplomă de excelenţă pentru promovarea limbii şi a culturii române, anunţă Ştiri pe surse. La origine, Grapini este om de afaceri cu firmă de textile, ce coincidenţă, exact în Timişoara.

Maria Grapini

Maria Grapini

Ponta a scris pe Facebook că „nu am făcut niciodată ceva ilegal sau rău cu intenţie”. Desigur, atunci când şi-a pus că a lucrat în 24 de ore 27 de ore pentru CE Turceni şi CE Rovinari nu a făcut intenţionat.
Note de calendar date de România liberă acum: 20 septembrie în istorie – Imperiul Centrafrican al Împăratului Jean Bokassa este abolit şi se proclamă Republica Centraficană: în România se naşte Victor Ponta.
Cristian Tudor Popescu dă declaraţii la Adevărul despre faptul că asistăm la dizolvarea presei şi că el nu va mai scrie niciodată la nici un ziar. În viaţa lui. CT Popescu este unul dintre cei ce a predat pe tavă presa română lui Adrian Năstase, până acum 11 ani. Este unul dintre artizanii acestei dizolvări, aşa că ar fi de preferat să vorbească mai puţin.
Ambasada SUA ia apărarea procurorului atacat de Ponta şi spune că „instituţiile judiciare şi cele ale statului de drept trebuie să îşi poată ‎desfăşura activitatea complet independent”, conform Gândul.
50 de corturi militare au fost instalate în localitatea Lunga din judeţul Timiş, în apropierea graniţei cu Serbia, anunţă Ziare.com. După centrul din Timişoara, este al doilea centru, iar al treilea este la Stamora Moraviţa.
Continuă declaraţiile şi contradeclaraţiile între oficialii români şi maghiari. După Bogdan Aurescu, a urmat contrareplica omologului său maghiar, notează Realitatea.net. La origine, incendiul declanşat săptămâna trecută de Victor Ponta.
Aktual24 anunţă că Ungaria a trimis blindatele la graniţă şi că Germania avertizează că anul acesta vor veni în această ţară peste un milion de refugiaţi.
Viena, observă HotNews, îi îndeamnă migranţii pe care îi respinge la graniţă să obşină azil în statele balcanice. Aşadar, robinetul se închide în Europa Centrală şi rămâne de constatat ce vom face noi în această situaţie.
Syriza a câştigat alegerile din Grecia, astfel că Alexis Tsipras a fost reconfirmat de greci prin alegerile anticipate, informează BN24.
Go4it explică faptul că Rusia este acuzată că ar fi asigurat spatele malware-ului Duke pentru atacuri cibernetice.
Vladimir Putin, susţine Pagina de Rusia, îşi face bază de avioane de vânătoare foarte aproape de Europa Centrală, în Belarus. Avioanele sunt Suhoi-27.
Dacă se vor elimina sumele de transfer, fotbaliştii vor deveni noii dictatori ai fotbalului. Sindicatul fotbaliştilor FIFPro cere la Comisia Europeană eliminarea actualului sistem de transferuri, explică Profit.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult