Acasa Revista Presei Revista presei. Grecia votează duminică pro sau contra euro

Revista presei. Grecia votează duminică pro sau contra euro

scris de Florin BUDESCU
1 afisari
Bursa: Grecii revin, mâine, la vot „În Grecia vor avea loc, mâine, alegeri legislative, ca urmare a faptului că scrutinul din 6 mai a avut un rezultat neconcludent, care nu a permis formarea unui guvern.  Rezultatul alegerilor programate pentru mâine ar putea decide soarta ţării, respectiv viitorul uniunii monetare europene, din care aceasta face parte”

grecia

foto: elldor.info

EVZ: Liderii USL au început să se sape între ei „Relaţia dintre premierul Ponta şi preşedintele Băsescu pare să devină tot mai tandră, deşi aparent cei doi se ceartă în legătură cu persoana care va reprezenta România la reuniunile Consiliului European”

Adevarul: Partid înfrânt la locale, caut șef pentru resuscitare. Vasile Blaga ar putea fi noul președinte al PDL „Numele care apare cel mai des în declarațiile de presă ale pedeliștilor este Vasile Blaga, care, potrivit stenogramelor ședinței PDL de joi, a criticat dur actuala conducere a partidului”
Curentul: ANI: 78 de consilieri județeni și locali au beneficiat ilegal de contracte din bani publici de 8 milioane euro „Agenția Națională de Integritate (ANI) a constatat că 78 de consilieri județeni și locali au încălcat regimul juridic al conflictului de interese în materie administrativă și penală, precum și cel al incompatibilităților”
Curierul national: Economia, afectată pentru că nu a fost reformată administraţia publică „Philippe Le Houreou, Banca Mondială: Guvernul trebuie să rezolve provocările legate de administraţia publică dacă vrea să aibă succes pe termen mediu. Reforma administraţiei publice este critică pentru dezvoltarea României pe termen lung şi pentru capacitatea sa de a absorbi fonduri europene pe termen mediu”
Romania libera: Talpeş: În 13 iunie 1990, francezii au încercat să schimbe guvernul. Radu Câmpeanu urma să fie premier „În 13 iunie a fost o lovitură care urmărea să sisteze ce s-a decis la 20 mai. Printre cei care au declanşat violenţele au fost agenţi ai altor state, cum ar fi francezi, care doreau o altă formulă de guvernare. S-au amestecat şi ruşii, dar nu prea tare, iar unguri au fost cu certitudine. În schimb, americanii n-au avut nimic de a face cu ce s-a întâmplat”
StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult