Acasa Revista Presei Revista presei. Grupul Chelu-Vantu – asasinate la comanda

Revista presei. Grupul Chelu-Vantu – asasinate la comanda

scris de Ziua Veche
11 afisari

Vantu-CheluCurentul: Chestorul-şef Fătuloiu: Grupul Chelu-Vîntu comite asasinate la comandă. „Chestorul-şef de poliţie Dan Valentin Fătuloiu a lansat acuzaţii extrem de grave la adresa afaceristului gălăţean Cătălin Chelu, sugerând că ar face parte dintr-o grupare mafiotă implicată în asasinarea unor persoane incomode.”

 

Evenimentul zilei: Setea de putere a decapitat vârful Poliţiei Române: Fătuloiu – propria victimă colaterală. „Fătuloiu a speculat momentul de după demisia lui Blaga şi, profitând de «vechimea» la vârful ministerului, i-a cerut lui Igaş – de reforma căruia se simţea ameninţat – şansa să demonstreze că poate face el curăţenie. Practic, a avut mână liberă, dar nu a ştiut să joace această carte.”

Adevarul: Moştenitorii lui Fătuloiu. „Noul secretar de stat responsabil cu ordinea publică la Ministerul de Interne este Ioan Dascălu, „copilul de suflet“ al lui Dan Fătuloiu. La conducerea Poliţiei Române a fost numit Liviu Popa, până acum şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.”

Gandul: Cine sunt Dascalu şi Popa, echipa pusă la MAI ca să exorcizeze Poliţia – faptele bune şi declaraţiile lumeşti de avere. „Ioan Dascălu a anunţat, la scurt timp după preluarea mandatului, că are un plan de îmbunătăţire a imaginii MAI, de ridicare a gradului de încredere, dar şi de reformare şi reorganizare a MAI.”

Romania libera: Reforma la Interne începe cu stângul. „Numirea lui Liviu Popa în funcţia de şef al Inspectoratului General al Poliţiei în locul lui Petre Tobă poate fi considerată surprinzătoare. Popa vine din fruntea unei structuri, Direcţia Generală Anticorupţie, care a eşuat tocmai în descoperirea legăturilor dintre poliţişti şi grupările de infractori. Acelaşi semn de întrebare se pune şi în ceea ce-l priveşte pe înlocuitorul lui Aurel Şoric de la IPJ Neamţ, Dorel Manole.”

Ziarul financiar: Euro urcă la 4,31 lei, iar tensiunea creşte din nou. „Conflictul apărut peste noapte în Coreea agită şi mai tare pieţele financiare având în vedere că episodul Irlanda nu s-a încheiat.”

Curierul national: De ce în Bulgaria se poate? „Bulgaria reprezintă o atracţie financiară pentru că are printre cele mai mici impozite din UE. Cristian Petre: Sistemul fiscal de la ei nu s-a modificat de 10 ani, în timp ce la noi, numai anul acesta Codul Fiscal s-a schimbat de 3 ori. La vecinii noştri impozitul pe profit este 10%, pe dividende 5% şi se depune o singură declaraţie pe an”

Financiarul: Firmele lui Ioan Niculae, baronul gazului ieftin, au datorii la stat de 100 mil. euro. „Cea mai mare restanta a patronului InterAgro este catre Romgaz, 80 de milioane de euro.  Timp de 18 luni, combinatele sale au fost alimentate cu gaz ieftin doar din productia interna  Obligatiile restante reprezinta 10% din averea estimata”

StareaPresei.ro

0 comentariu

pkly 28-11-2010 - 10:43

…cica arhitectura romaneasca…vedeti proiecte realizate gen”geamuri multe,cat mai multe”pe la Cocor,Tvr,Opera…

raluca 29-11-2010 - 15:28

tocmai pentru ca aceasta este perceptia publicului in ceea ce priveste arhitectura, care este una cat se poate de gresita, s-a lucrat la acest catalog. In orice profesie, cei cu adevarat valorosi sunt putini la numar iar arhitectura de calitate, care EXISTA, se pierde. E si discreta, e adevarat, nu striga, se distinge mai greu intre noianul de nonvalori. Dar exista, si merita sa ii cunosti. Liiceanu explica foarte concludent la inceputul cartii ce si cum.

echipa A51

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult