Acasa Revista Presei Revista presei. Guvernul, kilometrul 0 al marii corupţii

Revista presei. Guvernul, kilometrul 0 al marii corupţii

scris de Florin BUDESCU
2 afisari

Palatul Victoria, ,kilometrul zero al marii corupţii: DNA deţine informaţii privitoare la implicarea lui Victor Ponta în ,,Scandalul Duicu” “Începută ,la foc domol în urmă cu câteva luni, ancheta privitoare la traficul de influenţă exercitat de Adrian Duicu, baronul PSD-ist al Mehedinţiului se preschimbă, de la o zi la alta, într-un incendiu devastator, care se întinde până în inima Palatul Victoria, mai exact în biroul premierului Victor Ponta” (Curentul)

Victor Ponta

Dosarul „trafic de influenţă la Palatul Victoria”. Ponta: Nu l-am chemat niciodată pe şeful Poliţiei la Guvern să se întâlnească cu Duicu. Procurorii spun că da “Premierul Victor Ponta a declarat că nu l-a chemat niciodată pe şeful Poliţiei Române, Petre Tobă, la Guvern pentru a se întâlni cu fostul şef al Consiliului Judeţean Mehedinţi, Adrian Duicu. Cu toate acestea, în referatul DNA privind prelungirea arestării fostului şef al CJ Mehedinţi, procurorii susţin că şeful Poliţiei a venit la Palatul Victoria la solicitarea premierului, pentru a discuta cu Duicu, DNA invocând ca probă declaraţia lui Tobă, dar fără a reda însă afirmaţiile acestuia” (Gândul)

Informații incendiare din Dosarul „Bercea Mondial-Mircea Băsescu”. Evenimentul zilei a aflat ce au declarat în fața judecătorilor doi dintre protagoniști “Anchetatorii, aflați la începutul strângerii de probe, au considerat că, existând indicii pentru comiterea infracțiunii de trafic de influență, e periculos ca fratele președintelui și asociatul lui să fie lăsați în libertate fiindcă ar putea influența martorii sau distruge eventuale probe” (EvZ)

Lady Harvard, Avicola Buzău şi cacealmaua profitului reinvestit “În Monitorul Oficial de vineri, 25 aprilie 2014, a fost publicată Ordonanţa de Urgenţă privind scutirea la impozitare a profitului reinvestit, act normativ a cărui perioadă de aplicare este 1 iulie 2014 – 31decembrie 2016. În acest context legislativ, am decis să efectuăm un studiu de caz; unul extrem de grăitor, pentru a demonstra că la Ministerul Finanţelor – ca, de altfel, la multe alte ministere -, nimeni nu vrea să facă o simulare serioasă înainte de a modifica legislaţia. Ioana Petrescu, ministrul Finanţelor – Lady Harvard, cum am numit-o noi -, crede că scutirea de impozit a profitului reinvestit va ajuta societăţile comerciale şi va reduce evaziunea” (Puterea)

Cum era profesorul Klaus Iohannis. Ce spun foştii colaboratori şi elevi despre actualul preşedinte al PNL “Proaspătul preşedinte al Partidului Naţional Liberal a predat fizică timp de 14 ani la mai multe şcoli din municipiul Sibiu, devenind apoi inspector şcolar general adjunct, inspector şcolar şi ulterior primar al Sibiului” (Adevărul)

Rusia în Europa Ofensiva economică a lui Vladimir Putin prin Austria “Vizita de săptămâna trecută a lui Vladimir Putin în Austria este văzută ca o puternică lovitură de imagine, care a arătat ofensiva pe partea economică pe care a început-o preşedintele rus, potrivit analiştilor politici. Preşedintele austriac Heinz Fischer a afirmat că discuţiile cu oficialii ruşi aduc rezultate mai bune decât sancţiunile” (Bursa)

Cum a divizat Rusia Europa de Est (analiză de Cristian Câmpeanu) “În pofida tonului extrem de ferm al ultimatumului și a unității afișate de liderii celor 28, pozițiile statele membre față de Rusia și de sancțiunile impuse Moscovei sunt departe de a fi armonioase” (România liberă)

4 comentarii

romeo2110 30-06-2014 - 09:46

Geometria e mai complicata: mai contine Cotroceni, Berlin, Brxelles, Washington si ‘ultimul pe lista’ Ierusalim/TelAviv…

UnUL 30-06-2014 - 09:52

Romică, geometria ta este total eronată.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 30-06-2014 - 12:24

distinsul nostru ziarist , dl Budesc citeaza tocmai din EVZ.ro asemenea manipulari grosolane; …”Informații incendiare din Dosarul „Bercea Mondial-Mircea Băsescu”. Evenimentul zilei a aflat ce au declarat în fața judecătorilor doi dintre protagoniști “Anchet…..” atunci consider ca se impune totusi o mica rectificare ;
Evenimentul SILEEi plaseaza un fir de pai , barna este ca T . Basescu este beneficiarul MITEI in proportzie covarsitoare ! Fratello , este doar unul din .. gonasii , banilor murdari , spre ARTIZANUL COOPERATIVEI ,,JUSTITIA ROMANA in epoca BASESCU”…

Dinu 30-06-2014 - 16:12

Buda(escu) este ramas in urma , ca de obicei…, iar citarea acelui ziar pastorit de CTP care sta cu fundul „in amandoua barcile” este o mare greseala. Nu ma mir nici de cei de la Curentul, …care moribund fiind , mai scoate capul cateodata cu stiri neverificate si care se dezmint rapid, dar nu si de ei…Pai tocmai declaratia lui Toba, care s-a folosit in aceste ziare, a fost invers citata , deci neadevarata..Si s-a vazut asta chiar ieri. Dar cine sa-i opreasca pe pupincii basisti, de acolo si de aici ! HA!HA! Sigur ca se vrea o trecere a opiniei publice de cealalta parte a esichierului politic, ca sa se uite un pic de „Clanurile Bercea si Basescu „!!!!! Multe „succesuri ” basistilor in lupta „anticoruptiei” personale basista !!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult