Acasa Revista Presei Revista presei. Guvernul vrea să taxeze anual domeniile .ro

Revista presei. Guvernul vrea să taxeze anual domeniile .ro

scris de Florin BUDESCU
22 afisari

Proprietarii de domenii “.ro” vor plăti o taxă de înregistrare și una anuală de reînnoire, al căror cuantum va fi stabilit prin ordin al ministrului pentru Societatea Informațională.

Revista presei. Guvernul vrea să taxeze anual domeniile .ro (foto:new-it.ro)

Curentul: Un nou bir pe spatele românilor: Proprietarii de domenii “.ro” vor plăti o taxă anuală de reînnoire ”Proprietarii de domenii “.ro” vor plăti o taxă de înregistrare și una anuală de reînnoire, al căror cuantum va fi stabilit prin ordin al ministrului pentru Societatea Informațională, la propunerea Registrului național RoTLD din ICI București, care gestionează cele 700.000 de pagini web din România”

Adevărul: SuperMugur. Isărescu i-ar învinge la prezidenţiale şi pe Ponta, şi pe Antonescu ”Isărescu ar câştiga o competiţie de tur doi pentru prezidenţiale în faţa lui Victor Ponta cu 52,7% faţă de 47,3% cât ar strânge premierul, relevă un sondaj INSCOP, realizat la comanda „Adevărul“. Cu un procent de 62, 9%, guvernatorul BNR şi-ar adjudeca şi mai clar victoria, dacă ar candida în faţa lui Crin Antonescu, care nu ar strânge decât 37,1%”

Naţional: Licitatii clonate la Ministerul Transporturilor! “Fara sa stie ca procurorii anticoruptie oricum erau pe urmele sale dupa arestarea fostului sef al Serviciului Licitatii din cadrul CFR SA, Virgil Tcaciuc, Ghibu s-a bagat singur intr-o „combinatie” care i-a lasat cu gura cascata pana si pe anchetatori“

Puterea: Conflict major de interese la vârful Telecomunicaţii CFR ”Societatea Telecomunicaţii CFR SA, filială a companiei CFR SA, se află într-o situaţie cel puţin inedită, fiind condusă de un director general cu care se află în proces. Telecomunicaţii CFR l-a dat în judecată pe Ioan Albu pentru modul în care a gestionat societatea în perioada 25.10.2010 – 20.08.2012, iar Tribunalul Braşov se va pronunţa pe fond în această cauză mâine, 6 decembrie”

EvZ: Antonescu, discurs la indigo după Băsescu, la vizita în Moldova ”Când s-a declarat interesat de electoratul lui Traian Băsescu, candidatul USL la prezidenţiale, Crin Antonescu, l-a vizat în mod cert şi pe cel de peste Prut“

România liberă: „Rusia a devenit prima dictatură a spionajului“ Pacepa: “Pacepa spune că, atunci când «România va deveni cu adevărat un stat de drept», i se va da înapoi cetăţenia din oficiu şi aminteşte despre faptul că Virgil Măgureanu, primul şef al SRI, ar fi fost omul Moscovei”

Cronica română: Rusia urmăreşte îndeaproape evenimentele din Ucraina ”Premierul rus Dmitri Medvedev a anunţat miercuri la Moscova, în cadrul unei întrevederi cu vicepremierul ucrainean, Serghei Boiko, că evenimentele din Ucraina reprezintă o problemă internă, însă Rusia urmăreşte îndeaproape ceea ce se întâmplă la Kiev”

StareaPresei.ro

7 comentarii

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 05-12-2013 - 12:09

Curtea de Apel Piteşti a admis cererea depusă de avocatul Radu Pricop şi alţi patru reclamanţi, prin care ANRP a fost obligată să emită un titlu de despăgubiri pentru o suprafaţă de 90,5 ha de teren din Ştefăneşti la valoarea de 44,1 milioane lei.
Recursul cu care Comisia Centrală pentru Stabilirea Despăgubirilor din cadrul ANRP a atacat decizia Curţii de Apel Piteşti, a fost respins de către Curtea Supremă de Justiţie.
Astfel, Radu Pricop şi ceilalţi reclamanţi vor primi aproximativ 10 milioane de euro de la statul român, aceasta fiind cea mai mare despăgubire aprobată vreodată în Argeş.
în cazul iubitului Ioanei Băsescu lucrurile au mers cu rapiditate;

Si acum , vine MEGA -ESCROCHERIE pe baza careia a fost posibila ”inghitzirea de catre JUSTITA aservita basecului a unui FALS:

Mostenitoarea de drept, a fost DECLARATa „MOARTA” ea fiind in viata, si nefiind consultata deloc.

Asa a C A P U S A T futaciul Ioanei , advocatul Pricopie , STATUL de

10(zece) MILIOANE de EURO !

FARA , basescu in umbra legi, avea curaj Pricopie o astfel de

MEGa E S C R O C H E R I E , platita de noi !

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 05-12-2013 - 12:49

Un fel de revistă a presei

Pentru că unele dintre personaje „pământurile Brătienilor”, sunt totuşi destul de discrete, vă oferim două articole mai vechi apărute în media dar care spun foarte multe despre cei implicaţi

http://www.ziarulancheta.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=2959:cel-mai-bogat-argeean-a-intrat-in-vizorul-anchetatorilor-vali-vioiu-cercetat-intr-un-dosar-penal-de-poliia-capitalei&catid=38:dezvaluiri&Itemid=91

UnUL 05-12-2013 - 14:07

Parpanghelaș, în ce limbă e „Pentru că unele dintre personaje „pământurile Brătienilor”, sunt totuşi destul de discrete”? Tradu, te rog, în română.

UnUL 05-12-2013 - 14:10

Ai mai postat chestia asta, Parpanghelaș, și ți-am spus că voi cere și eu vreo 10 milioane de euro pentru pământurile pe care mi le-a furat statul român.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 05-12-2013 - 15:02

In maniera exprimata pina in prezent (raportat la ura viscerala)impotriva STATULUi R O M A N si a POPORULUi ROMANA , si ca o tenta u r a impotriva O R T O D O X I S M U L U I te consider ….capabil de orice
M A R S A V I E !

A ta sa me ntul , fatis fata de un mizerabi , urat mai mult ca c e a s ca , de canalia perfecta te d e s c a l i f i c a , de la pretentia de cadru UBB!

Mars la …O S P I C I U !

pathfinder 05-12-2013 - 12:15

„Guvernul vrea să taxeze anual domeniile .ro”

Ieczigsta (sic) scapare?
SIGUR!

Vor trece toate domeniile .ro pe: .md, .tk sau cel mai fain pe .xxx.
N-asa?

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 05-12-2013 - 16:23

DW: Băsescu prezintă semnele unei vanități hipertrofiate
Ionuț Iordăchescu

Într-un articol despre criza politică iscată pe marginea accizei de 7 eurocenți la combustibil, Deutsche Welle remarcă modul în care Traian Băsescu vrea să lase impresia că prezența sa pe scena politică este indispensabilă, suferind de o ”vanitate hipetrofiată”. În opinia autorului Horațiu Pepine, este incert dacă șeful statului ”se supune unei rațiuni mai înalte sau dacă urmărește un interes pur personal”.

DW: Băsescu prezintă semnele unei vanități hipertrofiateDW face o paralelă între Traian Băsescu și predesorul său, Ion Iliescu. Spre deosebire de fostul președinte al PSD, care ”stătea prea mult în spatele funcției”, Băsescu lasă impresia că ”tot ce face e pură subiectivitate”.

”E un exces de ”eu” în toată această argumentare instituţională. Iliescu pretindea că ceva se impune prin puterea conjuncturilor, Traian Băsescu pretinde că fără el nu se poate. Chiar şi modul în care vorbeşte despre el însuşi la persoana a treia este semnul unei vanităţi hipertrofiate”, scrie DW în articolul ”O putere de 7 eurocenți”.

Deutsche Welle spune că Traian Băsescu profită de această criză pe majorarea accizei, susținând ”simultan o cauză personală cu una potențial personală”.

”Preşedintele a ales un subiect popular, care poate fi argumentat şi din punct de vedere economic, dar în realitate el nu este consecvent pe linie liberală, căutând doar partea facilă, de popularitate: a aprobat mărirea salariilor pentru medici şi profesori, a aprobat indexarea pensiilor şi majorarea salariului minim, dar se opune creşterii taxelor. E o postură prea comodă ca să fie credibilă. În 2008 acelaşi preşedinte, deşi nu risca pe atunci să pună sub semnul întrebării credibilitatea ţării în relaţiile externe, prefera să promulge o lege mult mai evident eronată: legea salariilor profesorilor: Pe atunci risca însă ceva mai grav din punct de vedere personal şi anume ca propriul partid să piardă alegerile”, mai scrie DW.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS