Acasa Revista Presei Revista presei. Hăineală: Am deranjat anumiţi politicieni

Revista presei. Hăineală: Am deranjat anumiţi politicieni

scris de Florin BUDESCU
10 afisari

Preşedintele CSM Oana Hăineală e conştientă că a deranjat anumiţi politicieni şi dă de înţeles că ştie şi pe care anume. Ea vorbeşte despre “anumite canale de ştiri”, pe care se întâmplă lucruri “demne de Goebbels şi de Ministerul propagandei şi iluminării din timpul celui de-Al Treilea Reich”

EvZ: Președintele CSM, Oana Hăineală, despre scandalul fără precedent din magistratură: “Alegerea mea a deranjat anumiți politicieni” Oana Hăineală: “Cu certitudine a deranjat pe foarte multă lume şi, cu siguranţă, a deranjat o anumită zonă a politicului. Este suficient să… eu nu mă uit la televizor sau dacă o fac mă uit la filme. Evit să privesc ştirile, iar anumite canale de ştiri le evit cu desăvârşire, dar asta nu înseamnă că nu citesc notele de presă. Sincer, ceea ce văd acolo din partea unui anumit trust media este demn de Goebbels şi de Ministerul propagandei şi iluminării din timpul celui de-al treilea Reich. A nu se înţelege că suntem în al treilea Reich, că nu suntem, din fericire, şi nici nu va mai fi, cred că, omenirea vreodată. Dar genul de manipulări mediatice care se practică de către un anumit trust de presă, agresivitatea şi energia pe care o consumă sunt demne de o cauză mult mai nobilă decât asta. Sincer, din partea mea n-au decât să facă ce vor. Niciunul dintre membrii CSM şi cu atât mai puţin eu nu vom ceda nici la presiune şi nici la şantaj”

Cronica română: Ponta a prezentat joi “Starea Naţiunii” ”Premierul Victor Ponta a declarat joi, la Palatul Victoria, în conferinţa de presă în care prezintă «starea naţiunii», respectiv situaţia datoriilor acumulate, banii din bugetul pe 2013 şi proiectele care se vor putea duce la îndeplinire în următorii patru ani, că «în acest an vom cheltui mai mult decât producem» şi că, la sfârşitul anului, «fiecare dintre noi va fi mai dator cu 150 de euro»”

ZF: Guvernul anunţă cheltuieli cu salariile bugetare mai mari cu un miliard de euro în 2013 ”Premierul Ponta a pus ieri pe masă liniile bugetului pentru 2013: creştere economică de 1,8%, un curs de 4,5 lei/euro, venituri de 207 mld. lei (+5%), cheltuieli de 212 mld. lei, (+3,7%). Cheltuielile salariale pentru bugetari cresc cu peste un miliard de euro (4,9 mld. lei)”

Gândul: Ponta vrea să-i arate poporului pe cei care au primit despăgubiri pentru imobilele naţionalizate ”şi prin ce ţări se află” “Din această sumă, 4 miliarde euro reprezintă participaţii la Fondul Proprietatea, iar restul de 1 miliard de euro a fost plătit numerar. Premierul a declarat că va cere conducerii Autorităţii Naţionale de Restituire a Proprietăţilor să publice, pe site, «foarte clar, cine cât a primit şi prin ce ţară se află în acest moment»”

România liberă: Noua „echitate bugetară” a României, în viziunea Guvernului Ponta ”Premierul Victor Ponta a prezentat aseară ceea ce el a numit „o nouă filozofie bugetară” şi a arătat structura noului buget şi cifrele care îl susţin. Potrivit lui Ponta, noutatea pe care o aduce bugetul pe 2013 este înlocuirea austerităţii bugetare promovată de guvernarea PDL cu o nouă „echitate” bazată pe o mai bună colectare a fondurilor”

Curentul: Bucureștenii, îndemnați pe Facebook să iasă în stradă: „USL și-a trădat propriul popor” ”Piața Universității din București ar putea fi din nou invadată de protestatari în acest weekend, conform unui îndemn postat pe o pagină de Facebook. Bucureștenii sunt invitați să participe duminică, începând cu ora 17:00 la un miting în fața Teatrului Național, pentru a protesta față de «noua dictatură»”

Puterea: Prăpădul fotbalului românesc ”Măgândesc cu groazăcăla varănu vom avea prea multe echipe în Liga 1. E rău de tot! Trei sferturi din echipe au datorii foarte mari. Dacăsituaţia va fi gravă, noi suntem pregătiţi sătrecem încădin sezonul următor la un campionat cu 14 echipe”

Adevărul: Ştefan Bănică Jr. şi Andreea Marin divorţează. Scandalurile care au şubrezit căsătoria celor doi ”Chiar dacă Andreea Marin a declarat că niciodată nu au existat divergenţe între ei, au fost două momente în care relaţia celor doi a fost pusă în dificultate. Însă, cei doi au încercat să arate lumii că relaţia lor este una perfectă, iar anunţul divorţului a zguduit lumea mondenă”

eNaţional: BCR face concedieri preventive ”Lichidatorul unităţilor nerentabile ale BCR, Tomas Spurny, anunţa anul trecut concedierea a peste 1.600 de angajaţi ai băncii, iar conducerea băncii susţine că acest lucru va garanta joburile celor rămaşi”

Bursa:AnaCap”, din nou în discuţii pentru preluarea Băncii Carpatica ”Fondul de investiţii britanic “AnaCap” a solicitat Băncii Naţionale a României (BNR) o întâlnire să discute despre preluarea Băncii Comerciale Carpatica (simbol BCC), întrevederea urmând să aibă loc în perioada următoare”

Curierul naţional: Spitalul, punctul nevralgic din Sănătate ”Problema actuală a sistemului este că oamenii recurg la medic doar când se îmbolnăvesc şi se duc direct la spital”

StareaPresei.ro

20 comentarii

mircea 11-01-2013 - 08:49

a fi ales ar trebui sa se stie adevaratul tau nume care nu este Haineala ci Hajnal,de ce i-ti este rusine cu originea ta,te porti la fel ca Roman,Brucan si Feldman,Hrisch, si ceilalti.

Fekete 11-01-2013 - 09:19

madama haimaneala se da „lovita-n aripa si culta-n cap” dupa ce nu le-a iesit perfect jmekeria cu rocada mare intre ea si cealalta galinacee !

Europeanuul 11-01-2013 - 10:34

Doamna Pivniceru de exemplu este mult mai *mediatizata* cu toate ca acorda mai putine interviuri decat doamna Oana Haineala, doamna Oana Ghica sau domnul Cristi Danilet. Asa este cand iesi pe ecrane si iti bagi nasul in politica (dusmanul de clasa nu doarme;)

Tache 11-01-2013 - 11:04

Mamamadam Hahahajnal-Schmitd nanana-re nininicioshansa. Pepepepepntr-u ca nunununu vrevrevrem sasasa fififim stststsapaniti dedede ehehehevrei…..

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 11-01-2013 - 15:20

…ai dat in balbaiala loaitra legionara ori esti la fel de tampit ca si ceilalti kamarazi din cuibul de criminali gazduiti peacilea la Z V !RISCANT joc , domnilor din redactie .

Tache 11-01-2013 - 12:02

Catch the cockroach ! For a chance to win an iPhone 5 !

cutius 11-01-2013 - 16:15

Tache,tu esti baba din zicala …tara arde si baba se piaptana…te felicit zen-ule,fa bani.

claudiu olar 11-01-2013 - 15:00

SPERAM SA DAM PESTE NISTE OAMENII…OFICIALI..CARE SA NE APERE SAU SA NE REPREZINTE PE NOII,ROMANII,CU DREPTURI EUROPENE …EU..VAD UN POTENTIAL IN JUSTITIE A D-NEI..PRESEDINTE..CRED CA MERITA SA FIE IN FRUNTEA JUSTITIEI..EU,CRED CA ESTE UN POTENTIAL …PTR..JUSTITIA ROMANA…

cutius 11-01-2013 - 16:00

este un potential hitler,daca doriti…

bunelul 11-01-2013 - 15:36

nu, ai deranjat peste 7,4 milioane de romani

cutius 11-01-2013 - 16:57

D-NA OANA HAINEALA,ANI DE ZILE AM ASTEPTAT SA FACETI CEVA,ORICE PENTRU A EFICIENTIZA ACTUL DE JUSTITIE,PENTRU A NU MAI FI BATAIA DE JOC A JUDECATORILOR,ACUM VA ESTE BINE?
TOTI VA URASC!

ion truica 11-01-2013 - 17:54

a ajuns tara asta o otreapa, daca orice iimbecil politizat isi permite sa atace pe net un magistrat . numai un gunoi , un rebut social poate scrie asemenea tampenii

cititor 11-01-2013 - 21:53

Doamne cat e de urata.

UnUL 12-01-2013 - 00:55

Doamne, cat esti de i m b e c i l !

Antibasistul 12-01-2013 - 08:01

Te supara adevarul, trogloditule basist.

Paul din Ohio 12-01-2013 - 01:38

Haineala arata ca o pacienta dintr-un spital de bolnavi MINTAL (in toate pozele).

Antibasistul 12-01-2013 - 08:02

Corect!

Huhu Ciu 12-01-2013 - 01:13

Guvernul Ponta se pregăteşte să dea o nouă ordonanţă de urgenţă, care va obliga toate publicaţiile băsiste să fie marcate cu o bulină roşie, pe modelul Evenimentului Zilei. „Cititorii trebuie să ştie pe cine pupă în cur publicaţiile pe care le citesc, iar bulina roşie este cea mai potrivită ca să marcheze acest lucru”, a explicat Victor Ponta.

Astfel, pe lângă Evenimentul Zilei, bulina roşie se va regăsi pe Kamikaze, pe site-ul HotNews, în toate publicaţiile în care scrie Andreea Pora, în mai multe ziare locale, dar şi pe postul B1TV. Există chiar posibilitatea ca anumiţi oameni de televiziune băsişti, precum Robert Turcescu sau Ion Cristoiu, să fie obligaţi să-şi tatueze în frunte o bulină roşie, astfel încât telespectatorii să ştie exact ce simpatii politice au cei doi.

ValVerde 12-01-2013 - 02:07

Dar pe CAMY ???
O imbulineaza si pe CAMY ?

Antibasistul 12-01-2013 - 07:55

Haineala, fosta Hajnal, evreica, e sluga preaplecata a tiranului Basescu.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult