Acasa Revista Presei Revista presei. Halpert compromite BRAT

Revista presei. Halpert compromite BRAT

scris de Ziua Veche
1 afisari

Adrian Halpert si Silviu Ispas-foto BursaBursa: Halpert compromite BRAT. „Discrepanţe enorme între cifrele tirajelor auditate de BRAT şi declaraţiile fostului director editorial al ziarului „Adevărul””

 

Curentul: Nevasta lui Crin Antonescu este plătită de Dinu Patriciu. „Soţia lui Crin Antonescu, Adina Vălean,  este plătită de Dinu Patriciu cu peste 100.000 de euro anual. Deşi a declarat în mai multe rånduri că el nu este finanţat de Patriciu, Crin Antonescu a contabilizat cu månuţa lui, în declaraţia de avere, la rubrica venituri, suma de 104.325 euro primiţi de la una dintre numeroasele firme ale mogulului. Este drept, banii au fost încasaţi de soţia lui Crin, Adina, pentru consultanţă oferită firmei Finite Assets Ltd.”

Puterea: Fostul candidat la Preşedinţie, Constantin Ninel Potârcă, a fost reţinut pentru evaziune fiscală. Nu a ajuns la Cotroceni, ci în arest. „Fostul candidat la Preşedinţie din partea etniei romilor Constantin Ninel Potârcă a fost reţinut pentru 24 de ore, în noaptea de luni spre marţi, în urma unor descinderi făcute în cartierul Meteor din Târgu Jiu, bărbatul fiind acuzat de evaziune fiscală. Potârcă a fost reţinut alături de un nepot de-al său, care este acuzat de complicitate la comiterea infracţiunii de evaziune fiscală.”

Gandul: Cum a ajuns un lider sindical să câştige 10.000 de euro pe lună: „eu lucrez 24 din 24, şapte zile din şapte”. „Declaraţia de avere a liderului CNSRL „Frăţia”, Marius Petcu arată că acesta a avut venituri de 500.000 de lei (116.000 de euro) în 2009, dintre care 60% realizate din activităţi sindicale. Veniturile acestuia au fost completate de banii primiţi din activitatea de membru în Consiliul de Administraţie al Realitatea – 7%, restul fiind salariile primite prin implicarea acestuia în proiecte europene.” 

Adevarul: Guvernul a convenit cu FMI: Salariul minim nu creşte mai mult de 670 lei. „Secretarul de stat în Ministerul Finanţelor, Gheorghe Gherghina, a anunţat astăzi că în scrisoarea cu FMI şi Comisia Europeană Guvernul a convenit ca salariul minim să nu fie majorat peste rata inflaţiei din ultimii doi ani, respectiv până la 670 de lei.”

Curierul national: „Rabla” se va târâi şi în 2011. „Pentru că 31.000 de tichete au rămas nefolosite, acestea vor fi valabile şi în 2011. Programul pentru anul viitor cuprinde patru vouchere de 3.000 de lei la cumpărarea unei maşini noi. Taxa de primă înmatriculare ar putea creşte la anul”.

Evenimentul zilei: Radu Gratian Ghetea, presedintele ARB: Piata trebuie lasata sa se autoregleze. „Comunitatea bancara sustine ca Directiva 48/2008 sa fie transpusa in totalitate in legislatia nationala, insa OUG 50 excede acesteia.  Daca ordonanta va fi modificata, legiuitorii trebuie sa clarifice si procedura de revenire la conditiile initiale din contracte”

Ziarul financiar: Şomaj record în rândul absolvenţilor de facultate: 53.000 de licenţiaţi nu-şi găsesc un loc de muncă. „Numărul absolvenţilor de studii superioare care primesc ajutor de şomaj a ajuns la aproape 53.000 în luna septembrie, nivel record înregistrat în ultimii 20 de ani, în condiţiile în care, anual, aproximativ 100.000 de români termină o facultate.”

StareaPresei.ro

0 comentariu

mu cin ceay 27-11-2010 - 21:18

daca vreti sa stiti in Koreea de Nord nici nu exista cantine de partid si toti oamenii sunt pefect egali, fiecare cu cate o Volga sau un Moskvici si vin acasa cu plase doldora de icre negre si cascaval si cate si mai cate!
asa sa stiti!
na!

mu cin ceay 27-11-2010 - 21:22

SUDU E DA VINA, DA, DA !!! A tras cu insule in obuzele greu muncite de clasa muncitoare conducatoare a societatii drepte si echitabile

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult