Acasa Revista Presei Revista presei. Hayssam e in Siria, in inchisoare

Revista presei. Hayssam e in Siria, in inchisoare

scris de Ziua Veche
5 afisari

Bashar Al AssadAdevarul: Bashar Al-Assad, preşedintele Siriei: “Mulţi români cred că Hayssam e liber în Siria. E în închisoare”. „Omar Hayssam va trebui să îşi ispăşească în Siria anii de închisoare la care a fost condamnat şi abia apoi se va pune problema extrădării lui în România, spune Bashar al-Assad.”

 

Bursa: Traian Băsescu i-a atacat dur pe afacerişti. „Nerespectarea legii, fie că e vorba de angajarea de forţă de muncă la negru, fie că e vorba de neplata taxelor, a devenit aproape un sport pentru mediul de afaceri, a precizat, ieri, preşedintele Traian Băsescu.”

Puterea: Se caută un preşedinte pentru PDL. Portret robot: “Frumos, inteligent, 1,80 m, 40-50 de ani”. „Gheorghe Falcă şi-a început campania pentru preşedinţia PDL pe Facebook, întrebând internauţii ce părere au despre această mişcare politică. Vasile Blaga pregăteşte un candidat-surpriză, secretarul general al democrat-liberalilor, afirmând că poate intra şi el în competiţia pentru funcţia supremă dacă “lucrurile se tulbură”. Sever Voinescu se gândeşte să intre în bătălie, dar Statutul PDL interzice membrilor care au mai puţin de 5 ani vechime în partid să intre în această confruntare.”

Financiarul: Adrian Vasilescu: Nu avem programe anticriza, ci de anesteziere a efectelor crizei. „Cele mai multe programe anti­criza initiate de autoritati sunt programe de anestezie, pentru a face mai suportabile efectele crizei pentru societate, a afir­mat, ieri, consilierul guvernatorului BNR, Adrian Vasilescu”

Gandul: Cum vrea Banca Mondiala sa schimbe Romania. Concluziile unui raport secret. „Banca Mondială desfiinţează în ultimul raport România, ţara cu un buget făcut după ureche, direcţionat politic, şi cu un Minister de Finanţe cu mai mulţi angajaţi decât în Anglia. Instituţia propune oficialităţilor de la Bucureşti soluţii punctuale pentru fiecare problemă”

EvZ: Ultima luptă pentru aderarea la Schengen se duce în justiţie. „Consilierul prezidenţial Leonard Orban avertizează că raportul pe justiţie de la începutul lui 2011 trebuie să fie pozitiv, pentru a ne asigura intrarea, în primăvară, în spaţiul fără frontiere interne.”

Curentul: Băncile vor fi obligate să dea clientului explicaţii scrise privind noţiunile din contract. „Comisia de buget-finanţe din Camera Deputaţilor a adoptat ieri un amendament la OUG 50/2010, prin care clientului i se dă dreptul ca în faza precontractuală să ceară explicaţii în scris băncii privind orice noţiune din contract pe care nu o înţelege, iar banca este obligată să îi răspundă.”

Curierul national: Ce-i lipseşte economiei româneşti? „Economiştii pun pe primul loc lipsa capacităţii organizatorice  şi a disciplinei în toate planurile. Croitoru: România trebuie  să-şi asigure sustenabilitatea fiscală fără a altera creşterea economică. Anghel: Este nevoie şi de o prioritizare a proiectelor care într-adevăr să fie implementate”

Romania libera: Cine sunt tinerele minore din reţeaua Miss pentru VIP-uri. „Majoritatea fetelor recrutate în reţeaua de prostituate de lux pentru VIP-uri încercau să-şi ajute părinţii cu bani sau să depăşească eşecuri în dragoste. Au ajuns fie într-un bordel de lux, fie în patul unor politicieni sau interlopi.”

StareaPresei.ro 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult