Acasa Revista Presei Revista presei. Hellvig apare în două dosare DNA

Revista presei. Hellvig apare în două dosare DNA

scris de Florin BUDESCU
7 afisari

Hellvig are două dosare la Direcţia Naţională Anticorupţie, în care apare. Ziarul Evenimentul susţine că procurorii şi-ar fi făcut cruce atunci când au văzut pe cine are la SRI Klaus Iohannis.

Eduard Helvig

Eduard Helvig

Parlamentarii au pus la punct modificarea regulamentului lor, astfel încât procurorii să îi poată lua mult mai greu, explică Gândul. Cum anume? E simplu: să facă mai dificilă ridicarea imunităţii. De-abia ce-a trecut o zi de când am scris pe acest subiect, prevestind noi tentative de croire a unei superimunităţi.

Deputaţii vor ca, de acum înainte, toate cererile venite de la DNA să conţină toate „motivele concrete şi temeinice”. Modificarea aceasta nu e nouă. Ea a fost respinsă o data de Curtea Constituţională ca neconstituţională, pentru că astfel Comisia juridică (a Camerei Deputaţilor, a Senatului) s-ar transforma într-o instanţă de judecată.

Mugur Ciuvică a descoperit brusc că Dan Voiculescu a fosdt implicat în afaceri cu banii Securităţii. EvZ explică faptul că Ciuvică nu e la prima contorsionare. Înainte să fie ce e acum, a fost consilierul lui Emil Constantinescu. Apoi, de la el a pornit primul “raport armaghedon”, a devenit disident al lui Adrian Năstase, apoi s-a transformat în ce este acum. Oare mai este, ori s-a schimbat stăpânul iar?

Şefa Tribunalului Olt, Carmen Marinescu, a fost reţinută pentru că ar fi luat mită 200.000 de euro. După Darius Vâlcov şi Minel Prina, încă un membru al mafiei din judeţul Olt ajunge în Stratosul procurorilor, conform Puterea.

Şpaga ar fi fost pentru a decide eliberarea interlopului Sandu Anghel, sub al cărui nume se ascunde cel mai bine cunoscut ca Bercea Mondial.

Elena Udrea rămâne încă 30 de zile în arest preventiv în Dosarul Gala Bute, informează Curierul naţional.

România liberă îl citează pe Ioan Rus lăudând-o pentru ceea ce face şi afirmând că seamănă cu Vlad Ţepeş. Apoi a pomenit ceva despre faptul că nu-i de acord că relaţiile dintre angajaţii MAI şi politicienii locali sunt o vulnerabilitate a sistemului „decât dacă pornim de la premisa că toţi sunt corupţi”.

Hodoronc-trons! Cred că dl. Rus e cam abulic. Vom reveni asupra isprăvilor sale nepieritoare.

Dacă s-a trezit Klaus Iohannis să vorbească despre „defilatul” cu cătuşe pe televiziuni a reţinuţilor şi arestaţilor, le-a ridicat mingea la fileu politrucilor rătăciţi în Magistratură, la CSM. Aceştia vor să modifice asta cu cătuşele, dar nu ştiu cum să facă, explică Adevărul. Le propunem să pună puf de gâscă pe interior, să nu se rănească marii boierii când sunt luaţi.

Şi una demnă de Caţavencu, ăla bun, de pe vremuri: Ponta s-a trezit vorbind, că vrea să scoată la mezat pe Bursă pachetul deţinut de stat la Telekom. Bursa a aflat însă că… nemţii de la Deutsche Telekom, majoritari, nu au habar de aşa ceva. Und sprach den Mund, ohne dass Sie, Viktor!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult