Acasa Revista Presei Revista presei. Hrebenciuc dă în gât tot ce mişcă

Revista presei. Hrebenciuc dă în gât tot ce mişcă

scris de Florin BUDESCU
9 afisari

Hrebenciuc i-a dat în gât pe Toni Greblă (în dosarul care a explodat acum o săptămână) şi pe… Floriiiin Iooordacheeee, susţine Comisarul. Acesta este juristul de ceai de coada şoricelului ce ar fi fundamentat lovitura de stat din iulie 2012, alături de alţi inteligenţi. Dacă nu a primit în plic tot planul.

Viorel Hrebenciuc, reținut de procurorii DNA

Viorel Hrebenciuc, reținut de procurorii DNA

Cu alte cuvinte, nici vorbă despre o retaliere din partea „serviciilor” pentru Toni Greblă, în urma respingerii de către CCR a pachetului de legi Big Brother. S-a vărsat conducta cu informaţii de la Hrebenciuc.

Înainte să fie băgat la Tubulatură, Alin Cocoş s-a întâlnit cu Claudiu Florică, fostul boss de la Fujitsu Siemens, eliberat de procurorii DNA sub control judiciar, explică Ştiri pe surse.

Dacă ar fi fiinţe însufleţite, dosarele graşilor corupţi ai României s-ar înmulţi prin viviparitate. De bine ce a revenit în PSD, pentru bună purtare, Dan Sova e băgat până-n gât în alt dosar, disjuns din cel al retrocedărilor frauduloase, împreună cu socrul premierului, Hrebe, prinţul Paul şi alţi prinţi ai gunoaielor sociale ale României, conform EvZ.

Noua vedetă a zilei de duminică în lumea anchetaţilor de către procurori este un grup de mari firme, de care părea că nimeni nu se va lega niciodată: Erbașu, Romsys, UTI, Strabag și Total Network Solution. Percheziţiile în 11 judeţe şi Capitală au avut loc pentru contracte pe firme fictive, inclusiv unele înfiinţate pe numele unor boschetari, arată EvZ.

Maghiarul Körödi Attila, politician UDMR, fost ministru al Mediului, a fost interceptat în Dosarul retrocedărilor. Din discuţii, reiese că unii inculpaţi din dosar ar fi încercat prin intermediul său, fără succes, să ajungă la fostul secretar de stat Pasztor Sandor, care să-i conducă la şeful Romsilva, explică Puterea.

Elena Udrea ar fi fost plantată (de Cozmin Guşă, probabil) în proximitatea lui Traian Băsescu, după ce fusese consilierea acestuia în PSD în anii 2000 – 2003, susţine Ştiri pe surse.

Analiştii politici iau în calcul diverse explicaţii ale războiului declanşat de Elena Udrea vinerea trecută. Le puteţi citi în Adevărul. Eu cred că analiştii aceştia exagerează. Femeia aceasta a reacţionat la acţiunea procurorilor. Ea crede că a contraatacat. E disperată. Se afundă tot mai mult în propriile ei minciuni amestecate cu adevăruri.

Alina Bica şi Elena Bica s-ar teme pentru viaţa lor, explică Bursa. Este absurd. Mai ales acum, nici uneia dintre ele nu i se poate întâmpla nimic. Doar dacă se împiedică în baie de unghieră, când se află în bucătărie, pe somiera din dormitor. Udrea.

Să ne rugăm să ajungă cât mai curând la -2, la tubulatură. Acolo e în siguranţă 100%. Nimeni nu a observat ce complementare sunt declaraţiile celor două prietene. De parcă avocatele au vorbit înainte între ele.

Geoană şi Vanghelie ating ridicolul sublim, conform Mediafax: şi-au lansat oficial mişcarea secesionistă din PSD, sub sloganul „Sultanatul lui Ponta se va încheia”. Mamă, ce penibili sunteţi, băieţi: singurul care a vorbit vreodată de un sultanat în România am fost eu şi mă refeream la Sultanatul Adrian Năstase. Plătiţi copy-right, plagiatorilor!

Mircea Geoană afirmă că în două săptămâni vom avea un nou guvern, informează Curentul. Dacă noul PNL stă în baza lui Geoană, nu va ieşi nimic. Acest om este un perdant intergalactic.

Victor Ponta ar dori ca românii din străinătate să contribuie lunar la buget cu 10 euro, arată Gândul. Banii ar urma să fie folosiţi pentru investiţii în Sănătate şi Educaţie. Ideea e că asta ar duce la dubla impozitare, pentru că, dacă sunt angajaţi legal în orice stat UE, ei plătesc acolo toate daravelele. Or, dubla impozitare în UE e ilegală. Ne-ar paşte un infringement micuţ şi drăgălaş.

Duminică, la Budapesta a avut loc un miting. Mii de manifestanţi au cerut demisia lui Orban Viktor, cu o zi înainte de vizita Angelei Merkel, căreia i se cere să nu-i facă nici o concesie şefului guvernului maghiar, explică Curierul naţional.

Angela Filote, ambasadorul Comisiei Europene în România, susţine că, vizitând Budapesta, Vova Putin pune la încercare unitatea Europei. Şeful de stat de la Kremlin se pregăteşte să viziteze Ungaria.

Polonia îşi mobilizează trupele şi tancurile spre graniţa cu Ucraina, conform website-ului Noi nu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult