Acasa Revista Presei Revista presei. Hunor Kelemen: Dan Voiculescu e cancerul României

Revista presei. Hunor Kelemen: Dan Voiculescu e cancerul României

scris de Florin BUDESCU
8 afisari

Cronica românăKelemen Hunor, atac dur la Dan Voiculescu „Liderul UDMR Kelemen Hunor l-a catalogat pe Dan Voiculescu, într-un interviu acordat presei maghiare, ca fiind “tumoarea canceroasă” a politicii românești”

kelemen hunor

foto: a1.ro

România liberăUn an crucial pentru direcţia în care o va apuca România „Reformele prevăzute sunt majore şi privesc revizuirea Constituţiei, schimbarea sistemului electoral, aşa-numita „regionalizare” şi politicile din domeniile energiei şi transporturilor. Finanţele sunt de asemenea o miză majoră”

eNaţionalUltima miscare la DNA a lui Daniel Morar a adus-o pe Mona Pivniceru in pragul depresiei! „Cu doar cateva zeci de ore inainte de alegerile parlamentare, Daniel Morar, sprijinit de CSM, impanzea tribunalele din tara si structurile teritoriale ale DNA cu peste o suta de magistrati fideli. Iar posturile cheie pe care acestia au fost numiti pe 6 decembrie sunt intangibile pentru urmatorii sase ani, cat dureaza noile mandate”

PutereaPreda îi solicită lui Băsescu să respingă propunerile pentru șefia DNA și a Parchetului „Europarlamentarul PDL Cristian Preda îi solicită, joi, într-un interviu pentru RFI România, preşedintelui Traian Băsescu să nu accepte propunerile făcute de ministerul Justiţiei privind procurorul general şi procurorul-şef al DNA, punctând că CSM a cerut alţi candidaţi, acordându-le celor doi aviz negativ”

EvZRevoluţia ciolanului a izbucnit în USL. Mii de funcţionari, epuraţi până la 15 ianuarie „În goana după posturi în noul guvern, baronii liberali şi social-democraţi se faultează fără menajamente. În acest timp, mii de bugetari vor fi înlocuiţi în deconcentrate cu clientela USL”

CurentulVocea Rusiei, răgușită și plină de penibil, latră din nou la porțile Cotrocenilor „Dacă până în prezent, pretinșii jurnaliști de la Vocea Rusiei scoteau de la naftalină un pseudonim banal și necunoscut publicului românesc – Valentin Mândrășescu – acum aceștia s-au reprofilat. Scot la înaintare proprii postaci de serviciu pe care îi categorisesc cu titlu de „cititori””

GândulPonta demite şefii INS: „S-a greşit PIB-ul pe ultimii doi ani”. Guvernul caută de unde să mai taie un miliard la cheltuieli „Guvernul se pregăteşte să taie încă un miliard la capitolul cheltuieli din bugetul pe 2013, în condiţiile în care Institutul Naţional de Statistică a greşit calculul Produslui Intern Brut pe 2011 şi 2012, susţine premierul Victor Ponta. Potrivit primului-ministru eroarea INS ar fi fost de 20 de miliarde de lei, iar impactul pe bugetul acestui an va fi de minus un miliard”

BursaGuvernul se reuneşte astăzi pentru a discuta bugetul pe anul 2013 „remierul Victor Ponta le-a cerut miniştrilor, în ultima reuniune a Cabinetului de anul trecut, să pregătească bugetul pentru dezbatere în prima şedinţă din 2013, în contextul în care delegaţia FMI este aşteptată la Bucureşti pe 15 ianuarie”

Curierul naţionalEvoluţii contradictorii pe piaţa chiriilor „Pe segmentul apartamentelor cu patru camere s-a consemnat o scădere dramatică pentru un interval de doar 12 luni, de 27%. Chiriile pentru apartamentele cu 2 şi 3 camere au fost relativ stabile în 2012. Garsonierele au reprezentat singurul tip de locuinţe unde tarifele au înregistrat o creştere totuşi timidă”

AdevărulOraşul de diamant: Metropola indiană prin care trec toate diamantele din lume „Metropola Surat din India este în plin avânt economic, situându-se printre oraşele cu cea mai rapidă dezvoltare din lume. Aproape 35 de tone de diamante brute trec prin Surat în fiecare an pentru a fi tăiate şi şlefuite în făbricuţele din interiorul clădirilor de birouri.”

4 comentarii

teo 04-01-2013 - 13:10

Felicitari domnule Hunor ! Este cea mai buna catalogare a acestui individ ! Acest jeg care vrea sa produca haos in societatea romaneasca trebuie impuscat ca un caine turbat !

regateanu 04-01-2013 - 17:38

ride ciob de oala sparta si voi sinte ti sida

Istvan 04-01-2013 - 20:01

Da. Iar voi cozile de topor sunteti ciuma.

Igen. És te ax sorok pestis.

Salut 04-01-2013 - 20:13

Ei, aici ai dreptate, vere. Da, sunt destui romani care au fost cozi de topor ale UDMR-ului. Nu te necaji, se corijeaza situatia. Dupa cum vezi, a inceput. Cu sau fara behaiturile veterinarului care conduce cireada. Dar, drept sa spun, fara behaiturile lui, nu mai e asa nostim sa le dam in coor udmr-istilor sutul pe care-l merita, ca asociati ai lui Basescu…alta coada de topor.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult