Acasa Revista Presei Revista presei. Iarasi negocieri cu FMI (nimic despre Vantu)

Revista presei. Iarasi negocieri cu FMI (nimic despre Vantu)

scris de Ziua Veche
0 afisari

M-am saturat sa scriu despre Vantu. In aceasta editie a revistei presei nu puteti gasi nimic despre acest individ indigest, a carui fata, dictie, idei nazisto-comunistoide, mansete, volvete, crochete ma plictisesc si ma enerveaza cumplit. Din pacate, realitatea lucrurilor ma va obliga sa revin asupra ipochimentului.

Evenimentul zilei: Cum negociază guvernul cu FMI un deficit mai mare. „Autorităţile române vor să micşoreze cota unică şi contribuţiile sociale, însă este puţin probabil ca Fondul să accepte venituri mai mici. În plus, nu putem renunţa la acordul de împrumut.”

Gandul: Guvernul negociază cu FMI scăderea taxelor pe salarii. Ce câştigi şi ce pierzi. „Pentru a convinge Fondul că micşorarea contribuţiilor sociale şi a cotei unice este o măsură bună, care nu afectează bugetul, Guvernul ar putea propune impozitarea tuturor pensiilor şi scăderea, din nou, a indemnizaţiilor pentru mame”

Bursa: Din nou sub lupa FMI. „Delegaţia FMI îşi începe, astăzi, o nouă vizită de evaluare a performanţelor Guvernului pentru a stabili dacă suntem în conformitate cu prevederile din acordul actual de finanţare.”

Curentul: Tănăsescu: România are un potenţial de creştere economică de 5%. „Reprezentantul României la FMI, Mihai Tănăsescu, consideră că România va începe, din 2011, un lung şir de creşteri economice, ţara noastră având un potenţial de creştere economică de 5%.”

{loadposition adsense300}

Adevarul: Cum ne-ar putea aduce Dunărea miliarde de euro. „Ţările riverane la Dunăre au la dispoziţie până în 2013 fonduri europene de 50 de miliarde de euro, bani ce ar putea fi accesaţi de reprezentanţi ai mediului de afaceri pentru proiecte regionale. Localităţile riverane la Dunăre, fie că este vorba de Viena sau de Giurgiu, pot dezvolta în următorii ani proiecte economice şi sociale comune prin proiectul Strategia Dunării.”

Curentul: Executările silite produc o avalanşă de case ieftine. „Băncile nu au voie să ţină un bun executat silit decât un an, astfel vor fi scoase la vânzare case şi la 10-20% faţă de valoarea lor din 2008. Gheorghe Piperea: Preţul real al unei locuinţe din 2008 care s-a vândut cu 120.000 de euro este de maximum 30.000 euro. Consultanţii susţin că şi mentalitatea românilor a fost greşită, ei fiind interesaţi să primească o sumă cât mai mare, nu de nivelul dobânzilor”

Financiarul: Ministrul Economiei se gandeste sa-l lase pe Ioan Niculae fara gaze ieftine. „Un consilier al ministrului Economiei sustine ca autoritatile isi asuma eventualul risc al inchiderii combinatelor chimice. Patronul de la InterAgro, Ioan Nicu­lae, si-a trimis ieri salariatii in strada pen­tru a cere Ministerului Economiei sa prelungeasca prevederile legii prin care beneficiaza de gaze ieftine din productie interna. Oficialii institutiei nu i-au dat nicio satisfactie si tind sa il refuze.”

StareaPresei.ro

0 comentariu

cercetas 26-11-2010 - 23:08

sa traim sa vedem tara scapata de kurvele pedelistice

betivul 27-11-2010 - 07:33

mai fugim pe la unguri, unde preturile nu variaza cum vor muschii lui x sau y…ca, noi asrtia din vest, cunoastem mai bine magazinele din szeged,mako, decit cele din romania

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult